Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giriş belgem gelmedi, nereden çıkartabilirim ?
  • benim de giriş belgem gelmedi arkadaşım. eğer perşembeye kadar gelmesse ösym bürosundan çıkartabilirsin.
  • bu ösym bürosu nerde tam olarak? istanbul için
  • İSTANBUL MERKEZ Üsküdar ÖSYM Bürosu Hakimiyet-i Milliye Caddesi No:83 Üsküdar
    İSTANBUL MERKEZ İstanbul Üniversitesi Deniz Bil. Ve İşl. Ens. Katip Çelebi Cad. Müşkile Sok. No:1 Vefa
    İSTANBUL MERKEZ Alpaslan Ticaret Meslek Lisesi Avcıbey Mah. Şişhane Cad. No:51 Edirnekapı/Fatih
    İSTANBUL MERKEZ Haydarpaşa Anadolu Lisesi Okul Çıkmazı Sok. No:2 Altunizade
    İSTANBUL MERKEZ Şişli Tek. Ve End. Mes. Lis. Hürriyettepe Şişli
    İSTANBUL MERKEZ Kenan Evren Anadolu Lisesi Recep Peker Cad. No:17 Kızıltoprak Kadıköy
    İSTANBUL MERKEZ Avcılar And. Tek. Ve End. Mes. Lis. Merkez. Mah. E-5 Karayolu Üzeri Avcılar
    İSTANBUL MERKEZ Kocasinan And. Tek. Ve End. Mes. Lis. Kocasinan Mah. Kızılelma Cad. No:16 Mahmutbey Yolu

bunlardan birinden alabilirsin...
  • teşekkürler
  • Sadece açıköğretim ve ösym merkezleri demişti ben mülakattayken ordakiler.
  • bugün gittim avcılardan alsım giriş belgemi. 3 lira da hava parası verdim. avcılar gibi istanbulun oldukça uzağında biryere giderken harcadığım zaman da cabası.

söyleyecek tek bir lafım vardır bu tür konularda: Allah adamı devletin eline düşürmesin!
  • Amin
  • Hadi bakim şimdiden başarılar diliyorum size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Hadi bakim şimdiden başarılar diliyorum size.

Teşekkürler, sağlam kaynaktan edindiğim bilgilere göre sorular kolaymış oldukça yüksek net yapmaya bakın.
  • evet arkadaşlar sınava 1 günden az zaman kaldı. bende heyecan gittikçe artıyor. yarın herkese sınavda başarılar diliyorum.
  • Arkadaşlar herkese başarılar diliyorum. Gelecek sene umarım karşılaşırız
  • Arkadaşlar durumumu yazayım;

Üniversite öğrencisiyim, bu sene ortaöğretimler için KPSS'ye gireceğim, ola ki iyi bi puan alırsam şöyle yapmak istiyorum

(bilmediğimden usulü)Önce Polis memuru olacağım (varsa böyle bi imkanım), okul devam ederken çalışabileceğim (yine varsa böyle bi imkanım),
    sonrada Komiser yardımcılığına geçeceğim (yine varsa böyle bi imkanım)...

Beni aydınlatırsanız sevinirim...
  • hem polis okulunu hem kpss önlisansı kazanırsak noluyor? polis okulundayken çalışma imkanımız var mı yani?

ben bugün kpss başvurumu yaptım ama çevremdeki herkes başvur dediğini için. şimdi ne olacak hiç bir fikrim yok... internetten de bir araştırma yapamadım pmyo sınavına çalışmaktan..

biri beni de aydınlatırsa sevinirim
  • Sınavlar nasıl geçti bence oldukça kolaydı
  • evet sınav gerçekten kolaydı türkçe özellikle. acaba bu yıl en son kaç netle alır pmyo.
  • Herkes yazsın bakalım sınavının nasıl geçtiğini
  • Bence asıl adaylar 90+ net ile alınacak bu sınavda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

hem polis okulunu hem kpss önlisansı kazanırsak noluyor? polis okulundayken çalışma imkanımız var mı yani?

ben bugün kpss başvurumu yaptım ama çevremdeki herkes başvur dediğini için. şimdi ne olacak hiç bir fikrim yok... internetten de bir araştırma yapamadım pmyo sınavına çalışmaktan..

biri beni de aydınlatırsa sevinirim

Çalışma imkanın yok çünkü okul yatılı.
  • Sınav cidden kolaydı. Matematikten geo hariç hepsini yaptım neredeyse kendim bile şaşırdım Türkçe anlatım bozukluğu sorusu hariç çok basitti. Tarih ve Coğrafya'da biraz zorlandım ha bir de genel kültür sorularından çıkarsa bir kaç yanlış çıkar. Hayırlısı bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.