Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mctig3r

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Ya beyler neyin kavgasını yapıyorsunuz ?

Beni devriye gezdirmezlermiş demişsin kardeş neden devriyeye çıkarmasınlar. GÜneydoğuyu iyi bilirim , insanları yüzünden okurum. Bu kadar iyiysen istihbarata geçersin (tabi bu da kolay değil) yine sokaklarda olursun. Yani dışarıda ya da içeride olacağına sen karar vermiyorsun.

Ayrıca derslerim iyi demişsin o zaman fem'de ki tanıdıklar neyi halledecekti ? Ne için torpil yapacaklardı ?

devriyeden kastım şehir içindeki devriyelerdi yanlış yazdım. :S biliyorsun g.doğuya her isteyeni veriyorlarmı bilmiyorum özellikle benim gibi 16 yıldır g.doğuda kalan biri için ama işimi garantiye almak için bi kaç rütbeliye tayin için söylerim. g.doğuda çok şehir dolaştım. bilirim heryerini. ondan söyledim.

özel harekat önceliğimdir.

Alıntıları Göster
    p3 puanı: genel kültür-genel yetek, yani kpss'ye giren her türk gencinin yapması gereken soruları ifade ediyor.

Pomem'de; kpss+ mülakat+ spor puanı toplanıp senin sıralaman oluşuyor, ilk 4500-5000 kişi ocak -şubat gibi başlar kalan lar temmuz gibi eğitime başlar.

Gelelim pmyo'ya,

Burda tek sıkıntınız ilk alışma dönemi olur. Okuldaki ilk 1 hafta gerçekten adamı uyuz eder. Herkes ilk günlerde gelmez, ilk hafta zaten kayıt haftası pazartesi başlar cuma günü biter. Pazartesi geldiysen haftasonuna kadar dışarı çıkamazsın yani giren bidaha çıkamaz çıkarmıyolar. Ertesi hafta intibak eğitimi başlar, nöbetçi komser ''sivrinin birini seçer''. Artık hergün uygun adım yürüş, selam verme, komisere komserim demeyi öğrenme, okul ile ilgili bilgiler, nöbetler çeşitli kurallar vsvs öğretilir. İntibak bittikten sonra üst devreler gelir, ilk günlerde onları şöyle bir topluca yürütürler; rap rap rap Sizdelerde heyecanla bakarsınız.. Benim zamanımda polis okulları, pmyo olmuştu. Üst devrelerin en küçüğü 28 yaşında idi, hepsi askerliği yapmış abilerdi. Bizdekilerin en büyü 21-21 yaşındaydı. Öyle devrecilik vsvs olmadı korkmaya gerek yok. Artık tek derdiniz okulun bitmesini beklemek olur, derslerden korkmayın kalma var diyolar ama geçiriyorlar sorun olmaz. Gerçekten güzel zamanlar geçireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 23 Haziran 2010; 19:37:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: neczer

fetocu tanıdıkların varsa cennet gibidir yoksa gelme derim

utanmadan tüm teşkilatı karalayıcı yazı yazıyorsun.
    ayıptır, terbiyesizlik yapma.

bu yorumları yazan arkadaşlar emniyet teşkilatı içinde mi acaba? eğer içindeyse ben marstayım heralde eğer içinde değilsede cahilliklerine bağışlıyorum. gelin kardeşim söylemeyle olmaz gelin yaşayın görün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

fetocu tanıdıkların varsa cennet gibidir yoksa gelme derim

utanmadan tüm teşkilatı karalayıcı yazı yazıyorsun.
    ayıptır, terbiyesizlik yapma.

bu yorumları yazan arkadaşlar emniyet teşkilatı içinde mi acaba? eğer içindeyse ben marstayım heralde eğer içinde değilsede cahilliklerine bağışlıyorum. gelin kardeşim söylemeyle olmaz gelin yaşayın görün

Alıntıları Göster
    konunun cılkı çıkmış peh!

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

konunun cılkı çıkmış peh!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acaba pmyo sınav giriş belgesi eline ulaşan var mı? sınava 9 gün kaldı en son ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordc3m

arkadaşlar acaba pmyo sınav giriş belgesi eline ulaşan var mı? sınava 9 gün kaldı en son ne zaman gelir ?

bana gelmedi ama arkadaşlarıma geldi..Acele etme hemen sınava 3 gün kalaya kadar bekle..Gelmezse o zamana kadar ÖSYM bürosundan çıkartırsın.

(İstanbul da yaşıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

quote:

bana gelmedi ama arkadaşlarıma geldi..Acele etme hemen sınava 3 gün kalaya kadar bekle..Gelmezse o zamana kadar ÖSYM bürosundan çıkartırsın.

(İstanbul da yaşıyorum)

Alıntıları Göster
    sanki bir yerde sınava 3 gün kala değilde en geç 3 gün kala yazıodu yanlıs hatırlamıosam. artık pazartesiye kadar gelmesse ösym bürosuna gidicem son çare.

• quote:

sanki bir yerde sınava 3 gün kala değilde en geç 3 gün kala yazıodu yanlıs hatırlamıosam. artık pazartesiye kadar gelmesse ösym bürosuna gidicem son çare.

Alıntıları Göster
    sınava 3 gün kala ya yani perşembeye kadar gelmezse gidip ÖSYM bürosundan çıkartabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

sınava 3 gün kala ya yani perşembeye kadar gelmezse gidip ÖSYM bürosundan çıkartabilirsin..

Alıntıları Göster
    Benim dün itibariyle geldi.

03 TEMMUZ 2010 09.30 VATAN LİSESİ...

HAYIRLISI OLMASI DİLEĞİYLE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada okulun benim iş yerime baya bir yakınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

quote:

Teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

quote:

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Gazi mühendislik fakültesinde girecek varmı acep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FilimAdamı

Gazi mühendislik fakültesinde girecek varmı acep ?

Alıntıları Göster
    benimki gelmedi hala... uyuz olmuş durumdayım 1 günüm zaten gireceğim yeri aramakla geçecek... keşke 5-6 temmuz fln olsaydı sınav tarihi. neyse şu anayasaya biraz daha çalışayım ben gidip... herkese başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

benimki gelmedi hala... uyuz olmuş durumdayım 1 günüm zaten gireceğim yeri aramakla geçecek... keşke 5-6 temmuz fln olsaydı sınav tarihi. neyse şu anayasaya biraz daha çalışayım ben gidip... herkese başarılar

Alıntıları Göster
    Benim Alt devrelerde telefonla aradı. Kurayı çekmişler İstanbula gelen var bir tanesi. Hadi bakim darısı size

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Benim Alt devrelerde telefonla aradı. Kurayı çekmişler İstanbula gelen var bir tanesi. Hadi bakim darısı size

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz da yazılı sınavla ilgili bilgiler verebilir misiniz nelere çalışmamız gerektiği dikkat etmemiz gerekenler vb. Birde sınav için kalan bu az süreyi en iyi nasıl değerlendirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Arkadaşlar biraz da yazılı sınavla ilgili bilgiler verebilir misiniz nelere çalışmamız gerektiği dikkat etmemiz gerekenler vb. Birde sınav için kalan bu az süreyi en iyi nasıl değerlendirebilirim?

Alıntıları Göster
    Giriş belgem geldi sınavada az bir süre kaldı.Bendede bir isteksizlik başladı uzun zamandır kara kara düşünüyorum polislik mi üniversite mi diye.Artık iyice bıktım düşünmekten.

Son olarak bu sınavdan geçer notu aldıktan sonra başvuru işlemi nasıl oluyor.?Öss tercihi üzerinden mi oluyor yoksa başka türlü mü?Sınavı kazanıp kayıt yaptırmazsan oöbp düşüyormu?

KOnuda emeği geçen herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Giriş belgem geldi sınavada az bir süre kaldı.Bendede bir isteksizlik başladı uzun zamandır kara kara düşünüyorum polislik mi üniversite mi diye.Artık iyice bıktım düşünmekten.

Son olarak bu sınavdan geçer notu aldıktan sonra başvuru işlemi nasıl oluyor.?Öss tercihi üzerinden mi oluyor yoksa başka türlü mü?Sınavı kazanıp kayıt yaptırmazsan oöbp düşüyormu?

Alıntıları Göster
    Cuma geldi benim de giriş kağıdım. Ege üni m.y.o'da girecekmişim. Herkese başarılar arkadaşlar umarım hak eden kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 29 Haziran 2010; 2:00:45 >

• quote:

Bu sınav tamamen YGS/LYS sınavından farklı. Eğer kazanırsan 2 hafta intibak eğitimine alınıyorsun. İntibakta zorlandın ben yapamam burada diyorsan bırakabiliyorsun eğer ben zorluğa katlanırım dedin ama katlanamadın o zaman da yüksek bir mevla tazminat ödeyip ayrılıyorsun. Sınavı geçersen 2 saat sonra hangi okulda okuyacağın belli oluyor. Eğer asil olarak kazanırsan. Oöbp puanı etkilemiyor sınavı.

My StyLe_ , kardeş sınava şurada ne kaldı. Çalışmadıysan nasıl düzelteceksin kendini bu saatten sonra. Sana diyeceğim matematik zayıfsa sözelleri iyi yapmaya çalış. Katsayılar aynı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Bu sınav tamamen YGS/LYS sınavından farklı. Eğer kazanırsan 2 hafta intibak eğitimine alınıyorsun. İntibakta zorlandın ben yapamam burada diyorsan bırakabiliyorsun eğer ben zorluğa katlanırım dedin ama katlanamadın o zaman da yüksek bir mevla tazminat ödeyip ayrılıyorsun. Sınavı geçersen 2 saat sonra hangi okulda okuyacağın belli oluyor. Eğer asil olarak kazanırsan. Oöbp puanı etkilemiyor sınavı.

My StyLe_ , kardeş sınava şurada ne kaldı. Çalışmadıysan nasıl düzelteceksin kendini bu saatten sonra. Sana diyeceğim matematik zayıfsa sözelleri iyi yapmaya çalış. Katsayılar aynı çünkü.

Alıntıları Göster
    cumartesi sınav var salı oldu giriş belgem hala gelmedi artık yarın da gelmesse ösym bürosundan alıcam

• quote:

quote:

Yani okul puanı kazanıp gitmezsem etkilenmiyor.

• quote:

quote:

Sınava çok az kaldı biliyorum ama en son sınav pazardı kalan süre 1 hafta ancak artık elimden geleni yapmaya çalışacağım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.