Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçlar lys sınavından öncemi yoksa sonra mı açıklanır? bilen war mı?
  • %100 emin olduğum 92 soru var :) iyiydi sanırım
  • bu kadar kolay mıydı ya bilseydim girerdim.neyse ben de sizin komiseriniz olurum artık.lys'den 400'ü çakmışımdır. şaka bir yana umarım kazanır bütün kardeşlerim.
  • benimde hesaplarıma göre 412 falan alıyorum lysden :) cepte bulunsun dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

benimde hesaplarıma göre 412 falan alıyorum lysden :) cepte bulunsun dedik

ben istanbul polis akademisine başvuracağım.gelirsen görüşürüz kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

benimde hesaplarıma göre 412 falan alıyorum lysden :) cepte bulunsun dedik

ben istanbul polis akademisine başvuracağım.gelirsen görüşürüz kardeş.

ben mimar sinan sinema-tv seçicem olmazsa görüşürüz :)) ama sen seçmiyorsun onlar istediği yere atıyor 4 yıllıkta ise sadece bildiğim ankarada var :) zaten toplam 100 kişi alıyorlar onunda 10 u kız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Polislik ağır meslektir, kazanmaktan başlar zorluklar, Okulda ilk intibak eğitimi başladığı an çok lanet edeceksiniz, Eğitimlerden yorulacak, Ortamdan bunalacaksınız. Ailenizden çoğunuz ilk defa bu kadar uzak kalacaksınız. Bir sürü düşmanınız olacak, Mesleğe başlıyacak daha çok yorulacaksınız. Kimi zaman devlet makamlarına söyleneceksiniz, yeri gelecek 7 yaşındaki bir çocuk zekasında saçma emirler alacak küfürü basacaksınız.

Ama

Üniforma ile dışarıda gezerken şöyle küçük çocuklar vardır ya 4-5 yaşlarında. ya Annesi vardır yanında ya da babası sizi görür başındaki küçücük şapkasıyla gülümseyerek kep selamı verir kendince hazırola geçerek. İşte o an , bir garip hissedeceksiniz kendinizi. Tüm sıkıntılar, zorluklar bir anda uçup gidecek. ne kadar şerefli bir meslek yaptığınızı en duygusal bir şekilde hissedeceksiniz.

Canını kurtarmaya çalışan, Kötü insanlardan kaçan bir insanın sizi o üniforma ile gördüğünde gözlerindeki parıltıyı gördüğünüzde yine bir garip hissedeceksiniz kendinizi.
    En ihtiyacı olduğu anda bir insanın kurtuluşu olmak. Varmıdır daha şereflisi bundan.

İşten eve otobüsle gelirken bile İnsanlar sırf siz o otobüste olduğunuz için kendini daha çok güvende hissedecek. Karınız, kız arkadaşınızda kendini çok şanslı hissedecek. Sizin omuzunuz onlar için bu dünyadaki en güvenli yer olacak. Diğerlerinin ki gibi değil

Ya Anneniz babanız, ne kadar duygulanacaklar sizi mezuniyet töreninde biliyormusunuz. Ağlıyacak anneniz, Düşünsenize daha dün biberonla karnını doyurduğu, kucağında gezdirdiği oğlu kocaman adam olmuş.

Hani mahalede size sataşan çocuklar vardı ya, Onların yüzünden bir türlü rahat edemezdiniz. Unutun artık onları, Artık insanlar sizinle konuşmadan 2 kez düşünecek.

Trilyonlarca paranız olsa size şu hisleri asla yaşatamaz,
    Herkez Polis olamaz,

Polislik böyle bir meslektir işte. Bir çok insanında nefreti bundandır.

Genç arkadaşlara sesleniyorum, İnşallah hayırlısı ile istediğiniz bu mesleği kazanır ve şu yukarıdaki saydığım hisleri yaşarsınız.

Hocam seni tebrik ediyorum :) Bu kadar güzel anlatılamaz. Herkese nasip olmaz bu meslek.

• ben ankaradayım zaten hukuk okuyorum da çıkabilirim polis akademisi düşünüyorum. ama hava harp da başvurmuştum oraya da gidebilirim pilotkluk da süperdir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 4 Temmuz 2010; 11:09:17 >
  • hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4r1sh

quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Polislik ağır meslektir, kazanmaktan başlar zorluklar, Okulda ilk intibak eğitimi başladığı an çok lanet edeceksiniz, Eğitimlerden yorulacak, Ortamdan bunalacaksınız. Ailenizden çoğunuz ilk defa bu kadar uzak kalacaksınız. Bir sürü düşmanınız olacak, Mesleğe başlıyacak daha çok yorulacaksınız. Kimi zaman devlet makamlarına söyleneceksiniz, yeri gelecek 7 yaşındaki bir çocuk zekasında saçma emirler alacak küfürü basacaksınız.

Ama

Üniforma ile dışarıda gezerken şöyle küçük çocuklar vardır ya 4-5 yaşlarında. ya Annesi vardır yanında ya da babası sizi görür başındaki küçücük şapkasıyla gülümseyerek kep selamı verir kendince hazırola geçerek. İşte o an , bir garip hissedeceksiniz kendinizi. Tüm sıkıntılar, zorluklar bir anda uçup gidecek. ne kadar şerefli bir meslek yaptığınızı en duygusal bir şekilde hissedeceksiniz.

Canını kurtarmaya çalışan, Kötü insanlardan kaçan bir insanın sizi o üniforma ile gördüğünde gözlerindeki parıltıyı gördüğünüzde yine bir garip hissedeceksiniz kendinizi.
    En ihtiyacı olduğu anda bir insanın kurtuluşu olmak. Varmıdır daha şereflisi bundan.

İşten eve otobüsle gelirken bile İnsanlar sırf siz o otobüste olduğunuz için kendini daha çok güvende hissedecek. Karınız, kız arkadaşınızda kendini çok şanslı hissedecek. Sizin omuzunuz onlar için bu dünyadaki en güvenli yer olacak. Diğerlerinin ki gibi değil

Ya Anneniz babanız, ne kadar duygulanacaklar sizi mezuniyet töreninde biliyormusunuz. Ağlıyacak anneniz, Düşünsenize daha dün biberonla karnını doyurduğu, kucağında gezdirdiği oğlu kocaman adam olmuş.

Hani mahalede size sataşan çocuklar vardı ya, Onların yüzünden bir türlü rahat edemezdiniz. Unutun artık onları, Artık insanlar sizinle konuşmadan 2 kez düşünecek.

Trilyonlarca paranız olsa size şu hisleri asla yaşatamaz,
    Herkez Polis olamaz,

Polislik böyle bir meslektir işte. Bir çok insanında nefreti bundandır.

Genç arkadaşlara sesleniyorum, İnşallah hayırlısı ile istediğiniz bu mesleği kazanır ve şu yukarıdaki saydığım hisleri yaşarsınız.

Hocam seni tebrik ediyorum :) Bu kadar güzel anlatılamaz. Herkese nasip olmaz bu meslek.

arkadaşla her dışarıya çıktığımızda aynı cümleyi kullanıyo
    -Yanında polis olunca insan kendisini güvende hissediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 4 Temmuz 2010; 21:28:42 >

• quote:

bu kadar kolay mıydı ya bilseydim girerdim.neyse ben de sizin komiseriniz olurum artık.lys'den 400'ü çakmışımdır. şaka bir yana umarım kazanır bütün kardeşlerim.

Erkenden havaya girmişin, komisercilik oynamaya başlamışın. Geçen sene puanı tutan 15000 kişi girdi akademi sınavına sadece 150 kişi alındı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangbang

quote:

bu kadar kolay mıydı ya bilseydim girerdim.neyse ben de sizin komiseriniz olurum artık.lys'den 400'ü çakmışımdır. şaka bir yana umarım kazanır bütün kardeşlerim.

Erkenden havaya girmişin, komisercilik oynamaya başlamışın. Geçen sene puanı tutan 15000 kişi girdi akademi sınavına sadece 150 kişi alındı....

havaya girmedim kendimi biliyorum arkadaşım.
    ankara hukuk'ta okuyorum.oraya giren insan neden akademiye giremesin.imkansız mı.bu yıl da 375 istedi onu da geçtiğime eminim kaydırma falan olmadıysa.mezun olanlardan birisi de benim kuzenim ve 2.lik ile bitirdi.demek ki olabiliyormuş.sence ankara hukuğu kazanan birisi akademiye giremez mi.tamam o zaman girince görüşelim tekrar o 150 kişinin arasından.harp okuluna girmezsem.
    havayla falan da alakası yok sadece kendime güvenim var ha seninki kıskanmaksa o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 4 Temmuz 2010; 21:41:09 >

• quote:

quote:

quote:

ankara hukuk'ta okuyorum.oraya giren insan neden akademiye giremesin.imkansız mı.bu yıl da 375 istedi onu da geçtiğime eminim kaydırma falan olmadıysa.mezun olanlardan birisi de benim kuzenim ve 2.lik ile bitirdi.demek ki olabiliyormuş.sence ankara hukuğu kazanan birisi akademiye giremez mi.tamam o zaman girince görüşelim tekrar o 150 kişinin arasından.harp okuluna girmezsem.
    havayla falan da alakası yok sadece kendime güvenim var ha seninki kıskanmaksa o ayrı.

Yok kardeşim yanlış anladın beni, ankara hukuğa girip zaten ispatlamışın kendini olay o değil.... Polis akademisine girmenin ne kadar zor oldugunu vurguladım sadece, giremessen moralin bozulabilir, orda herşeyine bakıyolar tipinden duruşundan fiziki yeterliliğe kadar. Hatta bence türkiyedeki en iyi memurlukdur rütbeli polis memurluğu(dışişleri bakanlığı meslek memurluğundan sonra).

Zaten gördüğüm kadarıyla işi sevdiğin için başvurmak istemişin, inşallah girersin. Bence askeriyeyi boşver sabahdan akşama kadar uçak uçurup duruyolar, asıl gerçek işi polis yapıyo bu memlekette hırsızından şeyine kadar hepsiyle polis ilgileniyo...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok kardeşim yanlış anladın beni, ankara hukuğa girip zaten ispatlamışın kendini olay o değil.... Polis akademisine girmenin ne kadar zor oldugunu vurguladım sadece, giremessen moralin bozulabilir, orda herşeyine bakıyolar tipinden duruşundan fiziki yeterliliğe kadar. Hatta bence türkiyedeki en iyi memurlukdur rütbeli polis memurluğu(dışişleri bakanlığı meslek memurluğundan sonra).

Zaten gördüğüm kadarıyla işi sevdiğin için başvurmak istemişin, inşallah girersin. Bence askeriyeyi boşver sabahdan akşama kadar uçak uçurup duruyolar, asıl gerçek işi polis yapıyo bu memlekette hırsızından şeyine kadar hepsiyle polis ilgileniyo...

ya hiçbir sorunum yok geçen sene de mülakatlara girip geçmiştim ailem yüzümden üniversiteye gittim.ama hava harp okuluna da başvurmuştum ve şimdi lys açıklanmasını bekliyorum.polislik çok istiyordum ama uçak uçurmak da mükemmel bir adrenalin. fiziki olarak sorunum yok.gözlerim gayet iyi.mülakatlarını da geçersem hava harp okulunun koşa koşa giderim.isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin ne diyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kıymet bilen birisi çıktı

• Sonuçlar kaç günde açıklanır fikri olan varmı ?
  • 3-4 ağustos diye öğrendim ben. yanlış da olabilir ama...
  • bu ayın son haftası galiba.
  • büyük ihtimal pompomun dediği gibi son hafta açıklancakk

erkeklerde 80+ yapan girer bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

göz derecelerim çok ileri durumda.intibakta hiç acımazlar elerler.neler yapabilirim intibak'a gidene kadar?fikirleriniz önemli.

lazer olsan da anlarlar artık pek yapacak birşeyin yok malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.