Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletin ne çok hayali varmış polis olunda o hayalleriniz suya düşsün
  • Tamamen duygusal $ $ $ $ $
  • bnmki harbi duygusal
    yoksa ankara hukuktan çıkacak insan pek yoktur
    bekle beni polis akademisi
  • yaw mülakatta cep telefonuna birşey diyorlar mı? tek gidicem taklaya gelmiyim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

benim merak ettiğim şey şuan en son yapılan sağlık kontrolü bunda tam olarak ne yapılıyor :) mülakatı geçtim bu arada :) herkese başarılar diliyorum

Hayırlı olsun.Mülakatı bize bi anlatsan iyi olur.Bende istiyorum polisliği hemde çok.Kafama takılan şeylerden biride en çok şu mülakat.
    Mesela sende kart çektin mi?Hangi soru çıktı?Nasıl cevap verdin?Başka neler yaptırdılar?

Teşekkürler.

• PMYO ile 2 yıl okuyup polis olmakla KPSS yi kazanıp 6 aylık eğitim alarak polis olmak arasında ne fark var? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

milletin ne çok hayali varmış polis olunda o hayalleriniz suya düşsün

Niye öyle dedin ki şimdi yahu?Sanırım sende polissin niye böyle dedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 26 Mayıs 2010; 21:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

PMYO ile 2 yıl okuyup polis olmakla KPSS yi kazanıp 6 aylık eğitim alarak polis olmak arasında ne fark var? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

POMEM'de 6 aylık kursla polis olanlar 4 yıllık üni mezunları. Biz PMYO'lular ise lise mezunu olarak geliyoruz PMYO'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

milletin ne çok hayali varmış polis olunda o hayalleriniz suya düşsün

Niye öyle dedin ki şimdi yahu?Sanırım sende polissin niye böyle dedin?

evet polisim okurken de hayalim yoktu şimdi de yok olmasına da izin vermiyolar ne kadar çalışıp çabalarsan daha fazlasını istiyolar dün yaptığını bugün yapmazsan vay haline

1 yılı doldurmadan herşeyden soğudum heryeşin b*ku çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1923

quote:

PMYO ile 2 yıl okuyup polis olmakla KPSS yi kazanıp 6 aylık eğitim alarak polis olmak arasında ne fark var? Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

POMEM'de 6 aylık kursla polis olanlar 4 yıllık üni mezunları. Biz PMYO'lular ise lise mezunu olarak geliyoruz PMYO'ya.

2 yıllık üniversite mezunlarının POMEM de alınan eğitim ile polis olamadığına emin misin hocam?
  • quote:

quote:

quote:

2 yıllık üniversite mezunlarının POMEM de alınan eğitim ile polis olamadığına emin misin hocam?

pokemonlar 4 yıllık univ. mezunudur pmyolar lise mezunudur 2 yıllık univ. bi işe yaramaz

pokemon olmaktansa boynunu kır çöpe at daha iyi

• bugn ankara da gittim güvenpark a kime sorsam hepsi üniversite mezunu pomem den girmişler.
    dedim ben ankara hukuktayım ama çıkıp polis olcam abi dedim
    kardeşim aklını mı yitirdin diyorlar.dedim bütün aile polis ben hukukçu olamam o çewik kuvvet üniformasını giymem lazım.sen git savcı ol polisler emrinde olsun diyorlar
    en sonunda karar verdim inş bu yıl akademi okuycam.birde merak ettiğim bu pomem kpss den kaç puanla alıyor 70 puan yetiyor mu mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bugn ankara da gittim güvenpark a kime sorsam hepsi üniversite mezunu pomem den girmişler.
    kardeşim aklını mı yitirdin diyorlar.dedim bütün aile polis ben hukukçu olamam o çewik kuvvet üniformasını giymem lazım.sen git savcı ol polisler emrinde olsun diyorlar
    en sonunda karar verdim inş bu yıl akademi okuycam.birde merak ettiğim bu pomem kpss den kaç puanla alıyor 70 puan yetiyor mu mesela.

sakın polis olma

• quote:

quote:

bugn ankara da gittim güvenpark a kime sorsam hepsi üniversite mezunu pomem den girmişler.

sakın polis olma

Doğru, hukuktan da çıkıp polis olunmaz, ha olur başka çıkar yol olmaz o zaman başvur. Zaten polis pek sevilen bir kesim değil toplum içinde futbol hakemine yakın küfür yerler. Genel olarak söylüyorum, buradaki polis arkadaşlarım bu kapsamın dışında.

• quote:

Usta Ankara Hukuk tan çıkıp polis akademisine gidilir mi hiç. Sevdiği işi yapması önemli insanın ama günümüz şartlarında mantıklı da olmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

pokemonlar 4 yıllık univ. mezunudur pmyolar lise mezunudur 2 yıllık univ. bi işe yaramaz

pokemon olmaktansa boynunu kır çöpe at daha iyi

Pomem li olanlarla Pmyo'luların arasında bir fark var diye duydum Pmyo'lular 4 senede komser yardımcılığına yükselebilirken pomemliler 6 senede bu doğrumudur. Eğer doğruysa kendim için aöf-işletme 1 de okumak yerine 2senelik akademiye girmek daha mantıklımıdır?

• Allah ım yine kendimi güvenpark ta polis abilermn yanında hissediyorm
    ya abilerm şimdi neden böyle diyorsnz.bn şimdi diyelm bir savcı hkim oldm ama sewdiğim meslek değil.içimde hep o polis üniforması kalıcak.çewik kuvvet olmşm omzumda başlangıç olark komiser yardımcısınn tek yıldız hep kendimi öyle hayal ediyorm walla,bi gün bile hakim cübbesnde hayal etmedm ne yalan söyleym.okulda şenlk oldu kimin geldiğinden inanın haberm yok.o derece okulda ruh gibiym
    zaten ben geçen sene polis olucaktm öss den puanım tutunca kuzenm ankara uluslararası tercih yapınca teyzem annemi fitlemiş gitmiş annem de ankara hukuk yazmş. 2 miz şimdi yan yana fakültelerdeyiz o çock sewerk gidiyor okuluna ben lanet ede ede.
    oysa bnm diğer bütün kuzenlerim daym vs hepsi polis bazısı akademi bazısı pmyo pomem.ama ailedeki erkeklerin çoğu polis.bi farklı 2 kuzeniz.ama ben farklı olmaktan çok o polis üniformasını giymek istiyorm km ne derse desn km sewmezse sewmesn.bn o mesleği çockluğmdan demişim polis olcam diye.ama saolsn annem kazık gibi bi engel koydu ki önüme ne kazık.ama bu sene de ben yaptm onlara giitm üniversite sınavına girdm inş lys yi de geçip direk polis akademisi
    ya millet polis böyledir yok polis ameleliktr dedikçe bn o mesleği daha da sewiyorm yok böyle bişi
    biliyorm gir de polisliğe görürüm seni dediğinzi duyar gibi oldm bile
    ama sizce de öyle değil mi insanın bir hedefinden gidip sewdiği mesleğe her gün o üniformasıyla gitmekten güzel daha ne olabilr.

• quote:

Allah ım yine kendimi güvenpark ta polis abilermn yanında hissediyorm
    ya abilerm şimdi neden böyle diyorsnz.bn şimdi diyelm bir savcı hkim oldm ama sewdiğim meslek değil.içimde hep o polis üniforması kalıcak.çewik kuvvet olmşm omzumda başlangıç olark komiser yardımcısınn tek yıldız hep kendimi öyle hayal ediyorm walla,bi gün bile hakim cübbesnde hayal etmedm ne yalan söyleym.okulda şenlk oldu kimin geldiğinden inanın haberm yok.o derece okulda ruh gibiym
    zaten ben geçen sene polis olucaktm öss den puanım tutunca kuzenm ankara uluslararası tercih yapınca teyzem annemi fitlemiş gitmiş annem de ankara hukuk yazmş. 2 miz şimdi yan yana fakültelerdeyiz o çock sewerk gidiyor okuluna ben lanet ede ede.
    oysa bnm diğer bütün kuzenlerim daym vs hepsi polis bazısı akademi bazısı pmyo pomem.ama ailedeki erkeklerin çoğu polis.bi farklı 2 kuzeniz.ama ben farklı olmaktan çok o polis üniformasını giymek istiyorm km ne derse desn km sewmezse sewmesn.bn o mesleği çockluğmdan demişim polis olcam diye.ama saolsn annem kazık gibi bi engel koydu ki önüme ne kazık.ama bu sene de ben yaptm onlara giitm üniversite sınavına girdm inş lys yi de geçip direk polis akademisi
    ya millet polis böyledir yok polis ameleliktr dedikçe bn o mesleği daha da sewiyorm yok böyle bişi
    biliyorm gir de polisliğe görürüm seni dediğinzi duyar gibi oldm bile
    ama sizce de öyle değil mi insanın bir hedefinden gidip sewdiği mesleğe her gün o üniformasıyla gitmekten güzel daha ne olabilr.

Senle oturup uzun uzun konuşmak gerekli Emre

Bak Meslekler elbette insan hayatı için çok önemli çünkü ömrümüzün 3/1 ni o mesleği icra ederek geçiriyoruz. Ama şunu unutma Mesleğin asıl amacı Para kazanmaktır. Hayatımızı sürdürebilmek için gerekli olan parayı. Onu Hayatının herşeyi yapmana gerek yok.

• akademi bitirdikten sonra da yine para kazanılabilir.tamam avukat daha çok kazanır polisten.hem lafı bile var azıcık aşım ağrısız başım aklıma abiye kuzu geldi ya sabah sahah
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.