Bir PSA kullanıcısı olarak EAT8 ve Allure donanım başlı başına bir tercih sebebi. VW EAT8+Allure kombinasyonunun yanına yaklaşamaz. |
Polo 1.0 DSG Comfort - Pejo 308 1.2 Allure Sport - En mantıklı sıfır araçlar ? (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle 308.Bi kere psa yani sorunsuzluk ve ekonomi.İkinci olarak motor ödüllü ve harika .Görüntü olsun ikinci eli olsun mekanik ve özellikle elektroniginin problemsiz oluşu ve tipinin de beni bendenalmasi olsun 308 alırdım en az 7 yıl sorunsuz binersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese teşekkürler.
Atmosferik benzinli yada lpg'li araç isemiyorum, corolla sedan ve civic devre dışı kalıyor. Manuel zaten olamaz astra da devre dışı.
Konuda ki 2 araca ek;
Corolla HB 1.2T --> İç hacim sıkıntısı mevcut bu araçta bir miktar, arka koltuklar özellikle, bagaj da ufak (Fiyat seviyesi göz önüne alındığında).
Bir de en azından kağıt üzerinde, pejo 308 ve polo için 5.7-5.8 litre şehir içi rakamlar belirtilirken, corolla hb için 7.1 ve 7.2 litre belirtiliyor, testlerinde de aracın çok ekonomik olmaması ortak nokta gibi. Süspansyion konforu iyi, ancak ses alıyor ciddi olarak.
Hacim ve tüketim bu aracın en büyük eksisi şu an.
Skoda Scala 1.0 - olabilirse premium
Burda da toplum gözündeki imaj en büyük eksisi. Scala diye bir modelden toplumun %99'unun haberi yoktur muhtemelen :)
Bunun yanında her ne kadar geniş hacimli olsada, ucuza kaçılmış vw group araç imajı çizmesi (süspansiyonundan iç mekanına) beni soğutuyor açıkcası.
Polo ve 308 yanına ancak bir miktar toyota hb 1.2 yaklaşabiliyor, ancak asıl alternatifler yine polo ve 308.
Bir arkadaş şimdiden 3 yıl sonraki ikinci el mi düşünülür yazmış, evet bu kadar zor para kazanılan bir ülkede düşünülür ne yazık ki.
-
Joy paketi çok boş olmasa 230bin civarına Megane 4 sedan 1.33TCe - 7 ileri EDC otomatik (ıslak kavrama) bakın derdim ama otomatik vites olunca bu fiyatlara anca Joy paket oluyor maalesef hocam :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 4 Ocak 2021; 9:42:6 >
Binceksen 308
alsatçı isen polo
-
2018 polo kullanan biri olarak önermiyorum. C sınıfı araç al araç temiz olduktan sonra piyasasının 1000 lira altına verirsin o 1000 lirada sürüş keyfi olarak yanına kar kalır. -
net bir şekilde söylüyorum. çok absürt örnekler dışında hiçbir b sınıfı araç, c sınıfı bir aracın yakınından geçemez. kesinlikle 308. üstelik allure donanımı+eat8 şanzıman polodan fersah fersah önde.
ha bu arada 308 kasa değiştireceği için eli biraz zayıflıyor diğer araçlara da bakmanızı tavsiye ederim.
ne alınmaz diye sormak lazım bu soruyu. polo alınmaz.
-
308 ile Polo segment olarak bile karşılaştırılamaz. İkisi arasında düşünecek birşey yok 308 her açıdan daha iyi bir araç.
Tereddütsüz 308 alırdım.
Bukadar kişi 308 alıyor..
Polo yok satıyor gerçekten bizim forum bir acayip.
Yok artık Polo B sınıfı bir araç. Dengi 208 ile kararsız kalsanız anlarım. Her türlü 308..
-
Fanatikliği bırakarak cevap yazarsanız sevinirim.
2 araç arasında 30 bin tl civarında bir fark mevcut, lütfen bunu göz önüne alın.
İkincisi alt üst sınıf neden karşılaştırılmasın, hele bir taraftaki araç polo ve öteki tarafta ömrünün sonuna gelmiş, imajı en azından bu ülkede daha kötü olan bir araç ise.
Papağan gibi aynı şeyleri söylemeden, araçları kullandıysanız yorum yaparak, artı eksi yönlerinden bahesederek cevap yazarsanız sevinirim.
-
Fanatiklik yapan poloyu 308 le mukayese eden sizsiniz. Arada 30k demişsiniz, zaten aradaki özellikler 20k ediyor en az. -
almanların bile kabul ettiği hatalı üretim dsg li bir vw ve mantık... ne bileyim aynı cümle içinde çok doğru durmadı sanki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: autindustry
Bu mesaj silindi.Birini en yüksek fiyattan birinci ise ortalama fiyattan girmişsin. Gel ben sana daha adilini göstereyim;
arabam.com a göre 2017 model 50 bin km’de hatasız 2 aracın fiyatı
İki aracın Aralık 2017 deki liste fiyatları;
120/86.8=1.38 kat pejo 308 allure, confortlıne polo dan pahalıymış.
1.38x166.5=229.77 bin pejo 308 in Polo kadar piyasası olsa olması gereken fiyat. Yanı pejo alarak bu günün parasıyla 36 bini polodan sadece biraz iyi bir arabaya vermişsiniz. Yanı sırf 12 bin her sene pejo konforu yaşamak için verilmiş oluyor.
Tüm bunların üstüne arabam.com verilerine göre polonun 166 bine satılması “kolay” olarak nitelendirilmişken pejonun 193 bine satılması “zor” olarak nitelendirilmiş. Yanı 193 bine aylarca ilan parası verebilirsiniz yada hemen satmak isterseniz fiyatı daha da düşecektir.
şu forumda pejo, mazda vs sormayın. Hiç birisi parası olsa almaz ama nedense başkalarına aldırmaya çalışıyorlar.
pejo fiyatına göre güzel ama öyle mükemmel yada tek seçenek de değil. Fiyatının arabası sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Golf 8 derim ve bombayı bırakırım.
-
arabam com batmadı mı hala.
Sahibinden kendine rakip olmasın diye satın aldı bilerek kötü yapıyor herhalde siteyi.
-
"ikinci eli hakkaten iyi, muhtemelen çok az kayıpla yada kayıpsız kullanılabilecek sahip olunduğu sürece"
Polon hayırlı olsun diğerini boşa yazmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Ocak 2021; 15:7:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X