Herkese selamlar 2023 polo 1.0 life dsg aldım. Detaylı experde herhangi bir sorun çıkmamıştı.Kırmızı ışıkta beklerken ya da arabayı yeni çalıştırdığımda 1000 devirin altına düştüğünde çok belli bir titreme yapıyor hareket edince ya da gaza basıp deviri yükseltince titreme kesiliyor. Daha önce buna benzer bir şikayeti olan oldu mu , bu titremenin kaynağı ne olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Polo 1.0 Tsi Life Rölantide Titreme sorunu

-
-
arabanın normali o zaten öyle çalışması gerekiyor
-
3 silindirli motorlar 4 silindirliler gibi sürekli ateşleme yapmazlar ve pistonları eş zamanlı olarak hareket etmez. Bu nedenle özellikle rölantide titreme olarak hissedilen bu durum gerçekleşir. Ancak sizin hissettiğiniz titreme motorun tasarımından ve silindir sayısından kaynaklı bir durum mu yoksa (çok düşük bir ihtimalle de olsa) bir sorundan kaynaklı mı bunu bir ustaya göstermeniz en doğrusu.
-
motor kulağı değişecek. 10k yetkili serviste. bu da kronik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 25 Mart 2025; 7:36:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorunu bende yaşadım ve hala yaşıyorum 2022 polo aracim yaklaşık 18.000 km deyken bu sorun oluştu servise götürdüm geçen yıl araç garanti kapsamında olduğu için sağ motor kulağı ücretsiz değişti rolentide belirgin titreme ve start stop sarsıntısı çalışıyordu düzeldi fakat araç 28.000 km ye geldiğinde yine ayni problemi yaşatmaya başladım ve şuan 35.000 de hala yaşıyorum fırsat bulursan yakın zamanda tekrar servise başvuracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X