Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru karar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

B sınıfı bi araç alma arifesindeyim.
    kafamda üç model var.
    1. skoda fabia 3
    2. renault clio
    3. polo 1.2 tsi dsg lounge

volkswagen polo 1.2 tsi dsg loungeyi görene kadar fabia 3 te karar vermiştim. Fakat lounge donanımı görünce herşey değişti. fazla bütçe yok ama lounge kafama yattı. Kullanan arkaşlara araçla ilgili bikaç sorum olacak.

1. En önemlisi yakıt ortalama şehir içi şehir dışı karışık normal kullanım arasıra agresif kullanıldığında ortalama ne yakıyor ?
    2. Geri görüş kamerası opsiyonel mi fiyatı ne kadar ? Kamerasız olan sesli park sensörlerinin mesafe görüntüsü ekrana yansıyo mu ?
    3. ŞEHİR İÇİ ACİL FRENLEME FONKSİYONLU* ÖN BÖLGE ASİSTANI “FRONT ASIST” standart donanımlar arasındamı yoksa opsiyonel mi ?
    4. 16 inch jant tercih edilebiliyomu fiyat farkı ne kadar ?
    5. Gündüz led farları var mı yoksa opsiyon mu?
    6. navigasyon var mı ? Telefonu Ekrana yansıtabiliyor muyuz ?
    7. Far sensörleri düzgün çalışıyomu hava karardığında falan direk kendisi mi farları açıyor ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. eminim ki birçok arkadaşımızda bunları merak ederdir. internette araştırdım en canlı burayı bulabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsey28 -- 14 Aralık 2015; 21:41:25 >

• ramsey28 R kullanıcısına yanıt
    Reno ya girme derim/ Polo on numara, alırkende satarkende...!

• Bende lounge manuel alıyorum VW kalitesi diğerlerinde yok bende fabia ya baktım çok merak ediyordum ama Polo ile arasında kalite anlamında çok fark var benim kişisel tercihim Polo oldu comfortline opsiyonlatmışken sonradan lounge görünce aradaki farkı kesinlikle hak ediyor otomatik comfortline yerine lounge manuel tercih ettim.En büyük etken de benim için hava yastıklarının fazla olması oldu.Umarım gönlünüzdeki ile hayatınızda ki araç da aynı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koruma37 K kullanıcısına yanıt
    Hocam, otomatik comfırtlıne , manuel longueden
    Daha değerlidir,
    Bir kez daha düşün derim,
    2. Elde manuel daha fazla değer kaybeder,
    Otomatik alıp garantiyide 4 yıla çıkartırsın,
    Keyifle binersin...

• Hocam inanın 2 gündür hatta geceleri bile düşündüm ikisinin arasından hangisini tercih edeyim diye bana lounge daha ağır bastı lounge donanım şu anda bulmak çok zor showroomdaki araca kadar tamamı satıldı.Otomatik bir tane beyaz comfortline vardı hala duruyor.Rahatlığına diyecek yok biliyorsunuz bende son 3 aracımı otomatik tercih etmiştim ama milletimiz hala otomatik vitesten çekiniyor İstanbul da kesinlikle çok kullanışlı olacaktır.Yanlız benim için biraz lüks e kaçıyor en azından kendi rahatım için aracın donanımda hava yastıklarından yani bir nebze güvenlikten feragat etmek oluyor.Ailede tek araç olacağı için genel tatmin ve isteklere bakınca lounge ağır bastı aile heyetinde 😉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun inşallah,
    Toyota Yaris de 7 hava taştığı var, esp standart,
    Geri görüş kamerası , Bluetooth , katlanır ve kararan ayna crusecontrol, usb giriş, cvt şanzıman ( sorunsuz şanzıman )...
    Yaris ede bir bakın derim,
    Donanım olarak poloyu sallar, ve büyük bir marka,
    Bende hem Yaris hybrit hemde Polo full var,
    İkisinde keyifle kullanıyorum,
    Ama poloyu eşim kullanıyor, toyota yı ben kullanıyorum,

• Yalıtım konusunda ikisi arasındaki fark ne kadar trim sesi falan duydunuz mu hiç

• Arkadaşlar araclarinizin yukarıda saydığım özellikleri varmı ve ortalama yakıt tüketimlerini bizi paylasirsaniz yeni alacaklar için de bilgi olur. Tabi ekşisi artisiyla vw satış temsilcisi gibi değil. Konfor ne durumda yakıt nasil opsiyonel ve standardında gelen özellikler falan.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsey28 -- 15 Aralık 2015; 16:24:54 >
  • Navigasyon yok geri görüş kamerası opsiyonel istersen ilave ederler ama orjinal sensörleri oldukça iyi ekran kalitesini beğendim gündüz farlarından led var mı yok mu emin değilim 16bugün aracı teslim alamadım hesapta olmayan sağlık sorunları çıktı İbiza da 1.0 eco motorlu bakmıştım otomatik lounge olmasada comfortline donanıma göre fazlası çok yanlız arabanın iç sarımı kullanılan malzeme kalitesini hiç beğenmedim arka koltukları da oldukça dar Polo biraz daha ferah Skoda çok çok ferah ama kalitesi Polo değil

• Araçta front asist(mesafe ayarlayıcı) varmı.
    Cruise control adaptif mi(ACC) yoksa normal cc mi ?

V w ve toyota da navigasyon opsiyonel 😞
    Led olayı toyota da var Yaris de😏
    Donanım toyota da daha fazla, lakin malzeme kalitesi
    Hissi Polo da biraz daha yüksek..
    Yarisin manevra kabiliyeti çok yüksek,
    Polo bu konuda kısır ve küt,
    Yaris 10 bin de bir bakımda
    Polo 15 bin,
    Araçları iyi kıyaslamak gerekli, artı ve eksilerini...!
    Polo yu da yarisi de kullanıyorum,
    Poloyu eşime bıraktım, ben Yaris kullanıyorum...
  • Ben manuel lounge aracımı dün teslim aldım araçta led olarak hiç bir şey yok hız sabitleyici adaptif değil lastikleri Kore malı star stop mükemmel çalışıyor sarsıntı falan yok yakıt olarak şu anda 230 km karma daki ortalama 5.9lt gösteriyor 1000km ye kadar sıkıştırmayı önermiyorum kendi adıma.Manuel vites geçişlerinde hiç bir sıkıntı yok çok yumuşak kısaca ilk izlenimlerim böyle ileride daha detaylı paylaşırım.

hocam hayırlı olsun,
    bu tsı motorlarda ilk aldığında ne yakıyorsa son zamana kadar aynı yakıt devam ediyor
    yani 5,5/6lt/100km arasında gezersiniz.
    bu rakamlar da çok iyi rakamlar.
    güle güle kullanın
  • Yakıttan ziyade benim dikkatimi çeken motorun dizel gibi çalışması oldu özellikle ısınana kadar daha fazla

MOTOR SESİ ÇOK KEYİFLİ,
    BENDE AYRICA YARİS HYBRİTTE VAR,
    TOYOTANIN MOTOR SESİ BU KADAR GÜZEL DEĞİL.
    POLO MOTOR SESİNDE ÇOK İYİ.
    DİZEL GİBİ AMA... RAHATSIZ ETMİYOR, TSI LARIN SESİ KEYİF VERİYIOR.
  • Aynen bildiğimiz dizel ilk tsi tecrübem

• Şu andaki performansında iyileşme oluyor mu peki 550km dolaylarındayım şu anda 90-100km çık rahat giderken sanki 120-130km lerde biraz nazlı 2000-2200 devir aralığında çok rahat ama 2500-3000 devirlere çıkmak için biraz daha fazla basmak gerekiyor zorlanmasın diye de fazla basmıyorum.

İlk aldığım gün ile şimdi hiçbir fark yok,
    Performans çok iyi...
    Km rem 7500 civarı...

• arabadakimvar A kullanıcısına yanıt
    Araçtan inmeden önce selektör yapıp inin,
    Yaklaşık bir kaç dakika farlar önünüzü aydınlatacak ,
    Çalışmıyorsa araç ayarlar menüsünden yapılması gerekli diye hatırlıyorum ...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.