Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo sorun çıkaran bir araç değildir farları az aydınlatır,amörtüsör mesafesi kısa,a sütunları kalın,aynaları küçük olması eksi yanları diyebilir.Eğer merak ettiğiniz bu ise oldukça konforlu ve keyifli bir araçtır.Yakıt olarak her kullanıcının tüketimi farklıdır kullanmaya bağlı olarak ve şehir içi trafiğin yoğun olduğu yollar ve saatler de önemli kesinlikle kısa mesafe tüketimde yakıtı fazla. Şehir içi 6lt gibi rakamı asla yakalayamazsınız 1.2 tsi bu ben 1.2 Polo da kullandım 1.0 ecoboos motorlu fiesta da kullandım 1.2 atmosferik bir motordu 2012 model trendline donanım.ecoboos motor ise turbolu.Her ikisinide kendim kullandım ve Polo şehir içi ve şehir dışı da yakıt olarak 0.5lt daha az yakıyordu.(her iki aracıda sıfır aldım 2012 Polo,2013 fiesta)Polo şehir içi 8,fiesta 8.8-9lt aralığında tüketime sahipti.Şehir dışı 5lt Polo,5,5lt fiesta tüketime sahipti.

Şunu da belirtmek isterim tsi motorlar ecoboos motorlara göre daha az yakıt tüketime sahip olduğu bütün testlerde söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: koruma37

Polo sorun çıkaran bir araç değildir farları az aydınlatır,amörtüsör mesafesi kısa,a sütunları kalın,aynaları küçük olması eksi yanları diyebilir.Eğer merak ettiğiniz bu ise oldukça konforlu ve keyifli bir araçtır.Yakıt olarak her kullanıcının tüketimi farklıdır kullanmaya bağlı olarak ve şehir içi trafiğin yoğun olduğu yollar ve saatler de önemli kesinlikle kısa mesafe tüketimde yakıtı fazla. Şehir içi 6lt gibi rakamı asla yakalayamazsınız 1.2 tsi bu ben 1.2 Polo da kullandım 1.0 ecoboos motorlu fiesta da kullandım 1.2 atmosferik bir motordu 2012 model trendline donanım.ecoboos motor ise turbolu.Her ikisinide kendim kullandım ve Polo şehir içi ve şehir dışı da yakıt olarak 0.5lt daha az yakıyordu.(her iki aracıda sıfır aldım 2012 Polo,2013 fiesta)Polo şehir içi 8,fiesta 8.8-9lt aralığında tüketime sahipti.Şehir dışı 5lt Polo,5,5lt fiesta tüketime sahipti.

Şunu da belirtmek isterim tsi motorlar ecoboos motorlara göre daha az yakıt tüketime sahip olduğu bütün testlerde söyleniyor.

işte hocam 6lt şehir içi sakin kullanımda olsa cok guzel fena olurdu

şehir içi 1.2 110hp polo 8lt olacaksa elemek zorunda kalabılırız :(

• 110hp olan 1.2tsi ile bilgim yok ama 90 lık dan daha fazla yakacağı kesin şehir içi 8 lt bile çok iyi bir değer bence ki bazı zamanlarda 10lt hatta üstünü bile gördüğünüz zamanlar olacak yanlız ortalama tüketim 8 lt den pek aşağı olacağını sanmıyorum dur kalklar yakıtı en fazla tüketen etken sakin kullansanızda ışık ve yopun trafikteki dur kalklar yakıt tüketimini 8lt den aşağı indireceğini sanmıyorum.

• Araç uygunluk belgesinde hangi ülkenin yazdığını paylaşabilir misiniz ?

• 1.2 tsı 90 hp Polo
    İstanbul trafiğinde genel ortalama 7-8 lt arasında dolaşır...
    (Çok yoğun ve akan trafik ortalaması)
    Akan trafikte: 6 lt lerde dolaşır
    Aşırı yoğun trafikte: 10 lt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzemec aynen sise katılıyorum real veriler bunlar sizin aracın uygunluk belgesinde hangi ülke yazıyor?

• koruma37 K kullanıcısına yanıt
    Uygunluk belgesi nerde yazar ,
    Araç kitapçığın da mı?

• Hayır size bir dosya vermiş olmalılar bir a4 vardır içinde taşıt bilgileri falan yazan o belgenin altında üretim yerine kadar birçok bilgi var

• 1.2 tsi 90 hp dsg çekişi nasıl acaba rampada araç sollarken vs. Üzer mi

• koruma37 K kullanıcısına yanıt
    Üretim yeri İspanya yazıyor...
    Ben Alman malı zannediyordum:((

• ü.polat Ü kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda test edin derim,
    Abartmıyım ama BMW 3 20 d Kullanıyormuş ,HİSSİNE KAPILABİLİRSİNİZ...
    Çok seri ve Atak bir araç...
    Hız istediğimde Polo yu kullanıyorum. Ekonomi gerektiği yerde , Yaris hybrit kullanıyorum,
    İşe Yaris hybrit ile gidip geliyorum,
    Yarı yarıya yakıtta fark ediyor Polo ya göre...

• İspanya da olsa VW kalitesinde imal ediliyor,yanlız gönül Alman üretimi olmasını istiyor.2011 yılında sıfır 2012 model almıştım onun üretim yeri Almanya idi.Benim şansımdan mı yoksa Alman üretimi olmasından mı bilmiyorum ama o araç emsallerinden daha az yakan bir araçtı,2 sefer motosiklet çarpması yüzünden hasar kaydı değişen boyanan parçaları vardı iyi fiyat vermişlerdi 2013 senesinde satıp yine sıfır 1.0 ecoboos fiesta almıştım ama hiç bir zaman polonun ne keyfini nede ekonomikliğini bulabildim.Yalıtım konusunda Polo çok daha iyi bir araç iç hacim bagaj da aynı şekilde daha geniş.Polonun sadece farları çok az aydınlatıyordu yenisi de aynı.

• dün itibari ile 1.2 tsi bmt dsg beyaz içinist rekor otodan 52700 fiyat aldım. park sensrü yok.500 tl servisten çıkmadan takılıp teslim edilece. fiyat olarak sizce nasıl 10 daha beklesek düşer mi acaba.aralık sonu da geliyor kalmama ihtimali de var sanırım.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
  • Bence oldukça iyi bir fiyat almışsınız 52.5 olabilir belki.Benim en son sorduğumda 54bin demişlerdi beyaz renk için.Dsg li hazırda pek araç olmadığı için almaya karar verdiyseniz alınabilir diye düşünüyorum.1.2tsi bir şekilde bulunuyor yanlız 1.0 olanları bulmak çok zor.Dsg li lerde aynı şekilde.VW de maalesef her zaman aradığınız aracı bulamıyorsunuz beklemeniz gerekiyor yada başka illere yöneliyor onlarda indirim falan yapmıyor.Kırmızı renk bu araca çok yakışıyor çok dikkat çekici ve tasarımı ile özdeşen ayrı bir hava katıyor.

• Bence fiyat çok iyi. Araba da öyle.

• Manuel için en uygun 48.200 fiyat alabildim ben otomatik için oldukça iyi fiyat 52.700 👍

• bugun sonuclandı nıhayet o fiyatı aldıgım yer satmıs aracı sımdıde ocak sonu demeye basladı sıparş oldugu ıcınde fıyat veremıyorlar.ıst dakı tum bayılerı aradım.bırınde ellerınde varmıs sadece. 53500 comfortlne dsg şanzıman oto da artı olarak bluetooth usb giriş ve sisler mevcut kaporasını verdım haftaya alırım elıme inş. ist dakı 12 bayi de ocak 15 den önce 1.2 tsi dsg beyaz comfortline getiremeyeceklerini söylediler. allah herkese nasip eder. inş. çok mutluyum

• erhan196 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah...

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim bende manuel alacağım dsg için o kadar fark veremeyeceğim

• Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.