Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İNternet sileterinin hepsinde yazıyor.Hatta 2-3 tane resmi yayınlanmış
  • Arkadaşlar, şu an DSG'li katalog fiyatı 53.500. Her ay 1000 TL civarı bir zaman geliyor düzenli olarak. Sizce alınır mı? Bu fiyat bu araca verilir mi? Yoksa aynı fiyata full Hyundai i20 mi dersiniz?
  • otomatik alacaksan i20 yi iyice araştır bence, o şansıman memnun etmeyecektir.
  • 1.2 tsi icin aracina yazilim yukleyen oldu mu acaba ?
  • Ben aldım. 1.2TSI DSG, yol tutuş vs mükemmel. Doğuşta yoktu, 20 km de galeriden satın aldım. Başka marka kafanızı karıştırmasın, Opel Corsa ile bile inanılmaz farkları var, tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebnud

Ben aldım. 1.2TSI DSG, yol tutuş vs mükemmel. Doğuşta yoktu, 20 km de galeriden satın aldım. Başka marka kafanızı karıştırmasın, Opel Corsa ile bile inanılmaz farkları var, tek geçerim.

Arabanız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama "Opel Corsa ile bile inanılmaz farkları var" cümlesi olmamış hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasyuk

quote:

Ben aldım. 1.2TSI DSG, yol tutuş vs mükemmel. Doğuşta yoktu, 20 km de galeriden satın aldım. Başka marka kafanızı karıştırmasın, Opel Corsa ile bile inanılmaz farkları var, tek geçerim.

Arabanız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama "Opel Corsa ile bile inanılmaz farkları var" cümlesi olmamış hocam.

Opel Corsa 1.4 Otomatik de vardı bende onu da sattım. Antalya ya giderken o toroslarda, yada Kırıkkale Elmadağ da bayağı zorluyordu o nedenle o an öyle yazmışım ama şunu belirtmekte de yarar var polo nun eski 1.6TDI ını sakın bulaşmayın çünkü araba uçuyor.
  • Bende i20 yi çok düşündüm donanım için. Otomatik denedim ve keyif bermedi manuelini alıcaktm ama polo niyeyse ağır bastı. 50km ötede ipek mavisi comfortline 51.700 e aldım bekliyorum aracın gelmesini sürekli i20 görüyorum çok hoşuma gidiyor umarım pişman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişman olmazsın, ben polo kullanıyorum ve bir araç bu kadar sağlamlık hissi vermez. İ20 kullanan arkadaşımda var full donanımlı bana dediği polo sürerken aldığım keyfi i20den alamıyorum. Tabi bunların hepsi göreceli kavramdır. Sen sen ol milletin dediğine değil kendi isteğine göre araba al. Binecekte sensin ödeyecekte sensin.

• quote:

Şehir içi yakıt değerleriniz nedir acaba ölçtünüz mü? Mümkünse yol bilgisayarı olmasın onlar biraz daha düşük gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Şehir içi yakıt değerleriniz nedir acaba ölçtünüz mü? Mümkünse yol bilgisayarı olmasın onlar biraz daha düşük gösteriyor

6,0-6,5 şehiriçi değişiyor. Depoyu fulleyip ölçmemle yol bilgisayarı aynı oluyor hesapladığıma göre.
  • Arkadaşlar polo lounge da torpido aydınlatması var mı?
  • merhabalar... 7 temmuzda 50.750tlye denizli batı otomativden sıfır 1.2 tsi manuel polo lounge (beyaz) almış bulunmaktayım. B sınıfı diğer araçları da araştırdım; polo lounge modelinin donanımsal olarak aynı fiyattaki i20den birkaç eksiği olsa da teknik özellikler bakımından araştırdığım ve denediğim i20, corsa, fiesta gibi eşdeğerlerinden önde geliyor. Aracım 20 temmuzda geleceği için detaylı kullanım bilgileri ve tüketim değerlerini veremiyorum. Araç elime geçince tekrar yazıcam.
    B sınıfı araç bakanlara şu bilgileri verebilirim (karşılaştırdığım araçlar 1.2mpi manuel i20, 1.4 manuel corsa, 1.4 manuel fiesta):
    -polo 1.2 motor olduğu için 1.4 corsa ve 1.4 fiestaya göre yılda 350 tl vergi kazancı mevcut
    -0-100 km hızlanmada hepsinden 1.5-3 sn daha iyi rakam elde ediyor
    -max hız değeri diğerlerinden 10 km daha fazla
    -ve bu daha iyi performans verilerine rağmen yakıtta fabrika tüketim değeri olarak en iyi rakamlar yine poloda
    Bunlar dışında diğer araçlardan vazgeçme sebeplerime gelecek olursak:

CORSA: yeni kasa corsa dıştan gayet iddialı bir tasarıma sahip ancak full modelinde bile otomatik klima, elektrikli arka camlar, ve kol dayama bulunmuyor bu özellikler beni corsadan ciddi derecede soğuttu.dış tasarımını gayet beğensem de aracın içinde bahsettiğim gibi ciddi donanımsal eksikler mevcut ve iç tasarımı biraz oyuncağımsı daha eğlenceli ama kalite olarak bence polo daha üstün, tabi eğlenceli tasarım benim ilgimi çekmese de bazılarının hoşuna gidebilir.

i20: evet bu modelin de dış tasarımı gayet modern ve ödüllü. ancak iç tasarımında biraz eski moda mevcut; göstergeleri olsun, direksiyonu olsun, konsol olsun bence birkaç sene öncenin tasarımları. içini tasarım olarak beğenmesem de aracın direksiyonuna geçince hafiften bir C segmenti esintileri mevcut. donanımsal olarak aynı fiyata cam tavan ve geri görüş kamerası gibi özellikler poloya göre artıları...

Kısacası neden poloyu seçtin derseniz iyi donanımsal özellikleri, oturmuş-güncellenmiş kendini kanıtlamış kasası, daha iyi performans ve yakıt tüketimi diyebilirim. Daha araç elime geçmedi ama keşke dediğim tek tarafı bayide beyaz dışında rengin ellerinde bulunmaması :(

• polo lounge sahibiyim sormak sıtedıklerınız varsa anlatırım teswt yaptım lınk paylasıyım ızleyebılırısnız

Bitkicelyoutube
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge test inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=PTPV4jVOs7M

polo lounge

• Merhaba,

Manuel 1.2 tsi kullanıcıları;

2000 devirde kaç km/h hız yapıyor araçlarınız?

• Herkese merhaba, acaba leonda ve golfte kullanılan 1.2 tsi motorla aynı mı poloda kullanılan motor? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ve bu arada chip tuning hakkındaki görüşleriniz nelerdir store.racechip.com.tr 'deki motora ve araca özgü chipler ile 90hplik güç 115hp'e çıkarılabiliyor. Hem de iddia ettiklerine göre yakıttan da tasarruf sağlıyormuş. Kullanan bilen araştıran var mı, ben de baktım ama sövenler de övenler de kulaktan duyma şeylerle yazmışlardı.

• firstbullet F kullanıcısına yanıt
    Böyle bir bilgiye kimse yorumda bulunmamış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Böyle bir bilgiye kimse yorumda bulunmamış :(

1.2tsi Dsg olanlar 2500 devir 7.viteste 120 yapiyor. Manuel kullanan birileri yardimci olursa cok guzel olacak bende manuelini almayi dusunuyorum

• 1.2 tsi bmt kullanan polo kullanicilari araçlardan memnunmusunuz yakıt tüketimi nedir görüşlerinizi rica ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Omersahin058

1.2 tsi bmt kullanan polo kullanicilari araçlardan memnunmusunuz yakıt tüketimi nedir görüşlerinizi rica ediyorum

nisanda aldım, 7000 km yaptım. inanılmaz memnunum nazar değmesin. (dsg için konuşuyorum) vites geçişlerindeki pürüssüzlük, performans isteyince performans, ekonomi isteyince ekonomi vermesi çok güzel.

bence polonun tek eksisi dış görünüşünün sıkıcı olması. biraz daha sportifliğe ihtiyacı var. rakipleri clio, i20, yaris dış görünüşleri daha güzel. ama arabanın içine binince farkı anlıyorsunuz iç mekanda kullanılan malzeme kalitesi, dokunmatik radyosu, kol dayaması, vites kolunun dahi kalite hissi vermesi...

yakıt olarak şehir içi 7 lt, şehir dışı 5.5 gibi ortalamalar elde ediliyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.