Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk gelen partiden vereceklerini bildirdiler. Ancak söylediğim gibi fiyat konusunda daha fazla bir indirim yapılabilir mi yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebola33 E kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    %4 indirim yapılmış gözüküyor. bunun 3 ü zaten doğuş kampanya indirimi. 1 i de bayi vermiş.
    alacağınız minimum indirim şu an zaten bu olmalı.
    3+2 3+3 hatta 3+4 indirim alanları okumuştum (jetta, golf, passat forumları).
    gerçi şu an durum zamlar nedeni ile biraz farklı.
    benim araçta ilk partide, bana da %4 denmişti, gelince gözden geçiricez tekrar...

• Ebola33 E kullanıcısına yanıt
    Aracınızın rengini öğrenebilir miyim?
  • untroubled kullanıcısına yanıt
    Zaten daha fazla zam söz konusu olur ise vazgeçem görünüyor. Çünkü benim için B sınıfı bir araçta bu zamanın fiyat koşullarında piskolojik fiyat sınırı 49000 civarı. Daha fazlası kesinlikle değmez B sınıfı hiçbir araca. Zam gelir ise 2 .el c sınıfı düşüneceğim.

• arkadaşlar bu aracın yakıt tüketimi tam olarak nedir ? toyota yaris hybrid ile bunun arasında gidip geliyorum...
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba burada ilk mesajım olucak :)
    2 aylık bir araştırma sonucu İ20, Yaris ,Fabia gibi modelleri eleyerek Polo 1.2 TSi comfortline da karar kıldım ve aracıma 12.05 salı günü kavuştum. İkinci ellerdeki yüksek fiyatlar ve artık tamir, bakım kaza çıktı, ejektörü bitmiş, turbosu yanmış gibi şeylerle uğraşmak istemediğim için bütçemi aşmasına rağmen 0 araç aldım. Fakat hevesim kursağımda kaldı diyebilirim, ilk sorunum araçla 80 i geçtikten sonra aşağı yukarı sallanıyor yol dümdüz ve prüssüz olmasına rağmen ki 15 gün önce 99 palio ile o yollardan geçiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu, diğer bir sorunum da geri giderken araç stop ediyor ve tekrar çalışıyor ve bunu kesintisiz gittiğim mesafeye göre 2 yada 3 kez yapıyor. Start stopu kapatarak denediğimden böyle birşey olmuyor. Bugün fark ettğimiz son şey ise küçük bir sorun ama geri viteste park farlarından birisi yanmıyor. Aracın daha 5 günlük olduğnu düşündüğümden gerçekten çok üzülüyorum.
    Tabi bunlar olmasa iç mekan ve sürüş olarak çok keyifli ve kaliteli bir araç , 1.2 motor güç olarak kuşkunuz olmasın 1.6 atmosferik gibi değil ama turbo beslemeyi 1500 devirden sonra çekiş olarak hissediyorsunuz. Fakat tsi motorun turbo besleme dışında bir numarası yok . Yakıt olarakta tamamen sürüşünüze bağlı, 75km km 5. vites bu sürüşle 5.1 i yakalıyorsunuz ama vitesleri 3000 devirde değiştirirseniz 8 - 9 litre ortalama az bile. İç mekan malzemesi çok kaliteli , yol tutuşunada hala şaşkınım gerçekten çok iyi yarın servis ile görüşüp sonucu buraya yazıcam . Umarım sorunlarımı hallederlerde bende aracımın artılarından bahsederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemanalisti

Arkadaşlar öncelikle merhaba burada ilk mesajım olucak :)
    2 aylık bir araştırma sonucu İ20, Yaris ,Fabia gibi modelleri eleyerek Polo 1.2 TSi comfortline da karar kıldım ve aracıma 12.05 salı günü kavuştum. İkinci ellerdeki yüksek fiyatlar ve artık tamir, bakım kaza çıktı, ejektörü bitmiş, turbosu yanmış gibi şeylerle uğraşmak istemediğim için bütçemi aşmasına rağmen 0 araç aldım. Fakat hevesim kursağımda kaldı diyebilirim, ilk sorunum araçla 80 i geçtikten sonra aşağı yukarı sallanıyor yol dümdüz ve prüssüz olmasına rağmen ki 15 gün önce 99 palio ile o yollardan geçiyordum hiç böyle bir sıkıntı yoktu, diğer bir sorunum da geri giderken araç stop ediyor ve tekrar çalışıyor ve bunu kesintisiz gittiğim mesafeye göre 2 yada 3 kez yapıyor. Start stopu kapatarak denediğimden böyle birşey olmuyor. Bugün fark ettğimiz son şey ise küçük bir sorun ama geri viteste park farlarından birisi yanmıyor. Aracın daha 5 günlük olduğnu düşündüğümden gerçekten çok üzülüyorum.
    Tabi bunlar olmasa iç mekan ve sürüş olarak çok keyifli ve kaliteli bir araç , 1.2 motor güç olarak kuşkunuz olmasın 1.6 atmosferik gibi değil ama turbo beslemeyi 1500 devirden sonra çekiş olarak hissediyorsunuz. Fakat tsi motorun turbo besleme dışında bir numarası yok . Yakıt olarakta tamamen sürüşünüze bağlı, 75km km 5. vites bu sürüşle 5.1 i yakalıyorsunuz ama vitesleri 3000 devirde değiştirirseniz 8 - 9 litre ortalama az bile. İç mekan malzemesi çok kaliteli , yol tutuşunada hala şaşkınım gerçekten çok iyi yarın servis ile görüşüp sonucu buraya yazıcam . Umarım sorunlarımı hallederlerde bende aracımın artılarından bahsederim

Çok merak ediyorum, VW gibi bir firma araçlarını testten geçirmeden mi satışa sunuyor? Bunlar ciddi sorunlar. Mesajınızı bekliyoruz...

• Servis randevum bugündü serviste toplamda yarım saat durmadım sorunlarım da halloldu çok şükür. Aracın geri park lambası vw de standart tekmiş bunu servise gitmeden öğrendim. Geri viteste stop etmesi sanırım araca acemi olduğumuzdan dı şuanda öyle bir sorun yaşamıyorum. Aracın yüksek hızda sallamasını ise lastik basınçlarını düşürerek hallettiler.Arka lastiklerede 3 bar fazla basınç varmış, önce fark ediceğini düşünmedim ama gerçekten araç yaylanmayı kesti. Doğuş oto servisi hakkında şikayet sitelerinde ve forumlarda oldukça sık kötü yorumlar okuyorum fakat Bursa daki servis için olumsuz hiçbir süreçle karlışmadım aksine memnun kaldım diyebilirim.
    Aracı almayı düşünen arkadaşlar içinde ben sonuna kadar öneriyorum gerek özellikleri olsun yol tutuşu, performansı ve b sınıfı için oldukça komforlu. Alıcak arkadaşlara yine faydalı olacağını düşünerek yakıt tüketiminin fotoğraflarını ekliyorum, bu arada hiç tasarruf etmeye çalışmıyorum aksine oldukça seri kullandığımı belirteyim daha sakin süren arkadaşlar 6 litreyi çok rahat görür.
     Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı?
     Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemanalisti -- 25 Mayıs 2015; 23:25:51 >

• sistemanalisti kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ortalama değerlerinizi kaybetmek istemiyorsanız not almanızda fayda var. araç kullanımı 100 saat olduğunda değerler sıfırlanıp tekrardan hesaplanmaya başlıyor. sizin kullanımınızda da aşağı yukarı 3000 km de olur bu.
  • bende 2014 otomatik dsg polo sahibiyim çok memnunum gayet zevkli bir araç tarsus opad dan aldım herkese kolay gelsin
    araç kullanımı çok zevkli bir araç
  • ayrıca lastikleri önvearka 33 yapıyorum uamrım uygundur herkese kazasız günler dilerim
  • Merhaba Arkadaslar;

Yaklasık 3 ay kadar önce Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG comfortline almış bulunuyorum..

Aynı araçtan olan arkadaslara bazı sorularım olacak,
    Araçta problem olarak düşündüğüm bir sorun mevcut, servis bunu kabul etmedi.

Araç ile seyahat ettikten sonra park ediyorum ya da aracı durduruyorum..Aracın alt tarafından, tahminimce egzos borusunun oldugu yerden iki metalin birbirine vurma sesi geliyor.

Yaklasık 5 dakika araç soguyana kadar bu ses mevcut ve cok rahatsız edici.

Bu tarz bir şikayet yaşayan varmı?

Servise gösterdiğimde normal oldugunu söylediler, ve belirli bir km'den sonra geçecegini ilettiler.. bana sorarsanız araçta bir ses varsa bırakın geçmesini dahada artarak arızaya sebeb olur :)

asagıdaki link'te sesin duyuldugu bir video mevcut.
    tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukGT -- 29 Mayıs 2015; 12:55:22 >

• ufukGT kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ,

ısınan maddeler genleşir , yani boyları uzar hacimleri artar soğurkende küçülür. Metaller de genleşme daha fazla olur. Yeni araçların hepsinde bu tür sesler çıkar, egsoz ve diğer malzemelerin üzeri ve içleri pas , toz ile kaplanmadığı için soğurken bu tür sesler çıkarması çok normal.
  • ersin334 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bunu dikkate alacağım.
  • sistemanalisti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Dostum,
    dikkate alacagım,

Ancak peşinide bırakmayı düsünmüyorum, yalıtım vs. gibi yöntemleri en azından musteriye önermeleri gerekir,
    bu ses var ve bununla yasayacaksınız cok mantıklı gelmiyor :)

kolay gelsin.
  • Arkadaşlar boya koruma gerekli bir işlem midir? Her sesten farklı bir cevap geliyor.
  • Sürüş konfor paketi golf te 1500 poloda 2650 bu nasıl mantık yahu.
  • Arkadaslar merhaba,

Bugun avekte 1.2 tsi 90ps bmt dsg denedim co begendim ve almayi dusunuyorum.yorumlarin hepsini okuyamadim.kullanan arkadaslarin memnunuyetlerin, memnuniyetsizliklerini ve yakit tuketimini merak ediyorum cevaplarsaniz cok makbule gecer.49,450 tl fiyat verdi avek daha ucuza bulabilecegimi saniyorum bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi comfortline almayı düşünüyorum ancak 2016 da cıkıcak olan yeni kasa polo beni düşündürüyo.4-5 ay fark ile eski kasa bi arac almak istemiyorum acıkcası...
    Cıkış tarihi sizce ne olur?
    ve fiyatı ne kadar artar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

1.2 tsi comfortline almayı düşünüyorum ancak 2016 da cıkıcak olan yeni kasa polo beni düşündürüyo.4-5 ay fark ile eski kasa bi arac almak istemiyorum acıkcası...
    Cıkış tarihi sizce ne olur?
    ve fiyatı ne kadar artar acaba?

Yeni kasa cikacak mi? Nerden aldiniz bu bilgiyi?ayrica yeni kasa cikarsa ustune en az 2-3 bin tl eklenir bu konuda eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.