Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sorum var arkadasim 1.2 tsi dsg polo comfortline aldi aracin tekerleri dondurunce gacur gucur ses geliyor sifir bayiiden aldi fiyati acaba sebebi nedir? Aracin parcalari yeni oldugu icinmidir acil cevap lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni lastklerden ses gelebilir birde lastikler ne marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

yeni lastklerden ses gelebilir birde lastikler ne marka

Hancook hocam bayiden alindi gecen hafta

• Arkadaşlar merhaba 1.2 TSİ comfortline manuel beyaz + Sürüş konfor paketi =45500tl ve 1.2 TSİ comfortline manuel metalik gün batımı kırmızısı =44500 TL sizce hangisi alınır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mky42

Arkadaşlar merhaba 1.2 TSİ comfortline manuel beyaz + Sürüş konfor paketi =45500tl ve 1.2 TSİ comfortline manuel metalik gün batımı kırmızısı =44500 TL sizce hangisi alınır?

Bende aynı araçtan araştırıyorum fiyatlar makul galiba hangi bayiiden aldınız bu fiyatları
  • Merhaba
    Aracım 1.2 TSI Comfortline Manuel (10500 km)
    Aracı Eskihisar(Ankara) bayisinden 8 ay önce aldım. Aldıktan yaklaşık 3 ay sonra araçta düzensiz bir titreme başladı. Araç rölantide yüksek devirde çalışıp (yaklaşık 1000 devire çıkıyor, normal devri 800 civarı) içinde oturanları sarsacak şekilde titriyordu. Fakat bu titreme her zaman olmuyordu. Daha sonra araç start-stop hatası verdi ve bir gün boyunca devam etti. Bu hata daha sonra kendiliğinden düzeldi ve hata silindi. Titreme ve bu konu ile ilgili aracı Aydoğanlar(Ankara) servisine götürdüm. Servis durumla fazla ilgilenmeyip aracı bilgisayara bağladı ve herhangi bir sorunun olmadığını söylediler.

Problemi yaklaşık bir ay önce aldığım yer olan Eskihisar'ın servisine daha fazla ilgilenebileceğini düşünerek götürdüm. Servis danışmanın kendi araçlarında böyle bir problemin asla olmayacağını söylemesine rağmen araçta rölanti devrinin yüksekliği ve rölantide titreme şeklinde sorun tespiti yapıldı. Yaklaşık 4 gün sonra servisten arayarak sorunun giderildiği ve aracı almam için gelmemi istediler. Gidip araçta yapılan işlemleri sorduğumda sadece program yükseltmesi ve gaz kelebeği temizliği yapıldığını söylediler. Araçla teste gittiğimizde araçtaki sorunun geçmediğini gördük. Aracı servise bırakarak ayrıldım. Yaklaşık bir hafta sonra servis danışmanı tekrar arayarak aracın bujilerini değiştirdiklerini ve sorunun çözüldüğünü söylediler. Aracı almaya gittiğimde aracı yine teste çıktık ve titreme probleminin devam ettiğini gördüm. Formen sorunun elektriksel olduğunu söyleyerek bu sefer kesin çözeceğini fakat bunun biraz sürebileceğini söyledi. Yine aracı servise bıraktım. 3-4 gün sonra servis danışmanı tekrar arayarak aracın 1. pistonunda kompresyon testinde basınç düşüklüğü problemi gördüklerini ve aracın motorunu indirerek incelemeleri gerektiğini söyledi. Aracın motorunu indirdikten sonra 1. pistonda sekmanın kurum bağlaması sonucunda hareket edemediğini ve sorunun bundan kaynaklandığını söylediler. Bunun için aracın 4 adet pistonunu, 2 silindir kapağını ve contasını, subap keçelerini, yağ filtresini ve yağ değişimini garantiden yaptılar. İşlem yapıldıktan sonra aracı almaya gittiğimde araçta her şey yolunda görünüyordu. Ne titreme ne de rölanti devri yüksekliği vardı. Aracın yapıldığını düşünerek teslim aldım. Fakat aynı gün içerisinde yaklaşık 3 saat sonra aynı sorunlar yeniden baş gösterdi.

Arkadaşlar aranızda bu araçla ilgili ya da TSI motorla ilgili böyle bir titreme problemi yaşayan ya da duyan var mıdır? Sorunun çözümü ile ilgili bilginiz var mıdır?

• 24 Mart tarihi itibari ile bende bir Polo 1.2TSI Comfortline 90 PS kullanıcısı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladre34 -- 28 Mart 2015; 14:39:22 >
  • Arkadaslar bugun itibariyle aracima kavustum.gozunuzu kapatip alin parasinin hakki bi arac ben 44500 e aldim park sensorlu.

• Merhaba arkadaşlar. Herkese kazasız sürüşler...
    Forumda yeniyim. Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline + metalik renk+sürüş konfor paketi için 51.950 TL+Trafik sigortası olarak Rekor Otomotiv'den sipariş verdim. İlk aracım olacak. Deneyimlerimi paylaşırım ileri de :)
  • 1.2 tsi polo Lounge donanıma sahip olmuş. Perde hava yastıkları hariç eksiksiz bir araç olmuş. Comfortline ile arasında 4000tl var. Ama fazlasıyla hakediyor.

Sonbahara doğru i20 1.2 elite blue planlıyordum vazgeçtim. B sınıfı bir araç için çok olsa da sanırım şimdilik karar verdim.

Hız sabitleyici
    Yan hava yastığı
    Karartılmış arka stop
    sis farı ve dönen farlar
    Klimatronik
    Kararan dikiz aynası
    Far sensörü
    Park sensörü
    Yağmur sensörü
    Yorgunluk tespit sistemi
    6.5" ekran
    %65 karartılmış iç camlar
    Çamurluk ve marşpiyelde lounge logosu
    usb
    bluetooth
    Yeni tartan kumaş,
    inox iç dekor
    Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home)
    Novara' alüminyum alaşımlı jantlar

binekarac.vw.com.tr
    Volkswagen Polo Fiyatları ve Model Özellikleri
    http://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo-fiyat-listesi.aspx

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 11 Nisan 2015; 22:59:08 >

• peki bluemotion dizel almak daha mantıklı değil mi ? sonuçta arada çok fiyat farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin_eden -- 12 Nisan 2015; 18:12:03 >
  • 1.2 tsi polo Lounge bu araç benim de dikkati mi çekti. Konuyu bilen arkadaşlar araç 2 kapı mı? 4 kapı mı?

Yeni 1,4 2013 Polo almıştım, sanırım onu elden çıkarıp bu modele döneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

1.2 tsi polo Lounge bu araç benim de dikkati mi çekti. Konuyu bilen arkadaşlar araç 2 kapı mı? 4 kapı mı?

Yeni 1,4 2013 Polo almıştım, sanırım onu elden çıkarıp bu modele döneceğim.

Lounge Araç 4 kapı hocam. Sadece donanım ekstraları var işte.
  • umut_aka U kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden aldınız acaba ?

izmir ve manisa bayilerinden teklif aldım.

izmir bayisi İpek mavi ve parlak kırmızı araç için (farklı bir jant varmış üzerinde) 45.300 fiyat verdiler. Beyaz için mayısı beklemelisin dediler.

Manisa bayisi ise 46000 fiyat verdi.

Telefon ile aradım çok pazarlık yapmadım fakat yapsam da okuduğum kadarıyla çok düşmüyorlar.

İzmir'den yakın zamanda 1.2 tsi bmt alan var mı ? En azından pazarlık aralığını görürüm.

Ek olarak park sensörü vs hediye ediyorlar mı ?
  • Merhaba Arkadaslar,

Bugun Rekor Oto Polo 1.2 TSI BMT DGS icin ekstra ozellikleri asagidaki sekilde olan arac icin 54359 tl fiyat verdi ve 51500e dustu ne dusunuyorsunuz uygun mudur?

Derin Siyah 555,23 TL.....TITANYUM SIYAH
    Composition Media Radyo, CD - MP3 çalar, Bluetooth cep telefonu baglantisi(5 inch yerine 6.5 inch ekran).........1.900,00 TL
    Geri Gorus Kamerasi.......574,56 TL
  • Harika bir motor, sakin kullanılınca dizel ekonomisinde diyebilirim.
    Bu küçücük motorla otoyolda 1.5 dCi Clio 4'e ayarı vermek harika bir zevkti.

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı?

• Arkadaslar, bugün polo lounge 1.2tsi Manuel için 49500 fiyat aldım. Fiyat sizce iyimidir yoksa daha düşünülebilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebola33

Arkadaslar, bugün polo lounge 1.2tsi Manuel için 49500 fiyat aldım. Fiyat sizce iyimidir yoksa daha düşünülebilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

zamlı fiyat mı bu ? geçen hafta sorduğumda zam gelecek demişti bayidekiler 44 bin tl ye comfortline var demişti.
  • martin_eden kullanıcısına yanıt
    Evt fiyat 1.2 TSİ Manuel lounge için 50600 den 51500 e çıkıyor 12 Mayıs itibari ile. Zaten lounge paket de 17 Mayıs ta gelecegi için direkt etkileniyor zamdan. Yani bugün benim pazarlikta 51500 den 49500 e düşmüş oldular .
    Sizce iyimidir bu fiyat lounge paket için?

• Ebola33 E kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    acaba st ilk gelen partiden teslim edebilecek mi? 20 mayısta 2,8 oranında bir zam daha var...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.