Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim araç akıp gitmiyor şu anda 120 ile gidebilmek için gaza yüklenmem gerekiyor resmen fazla da sıkıştırmak istemiyorum eğer ilerki dönemlerde de böyle devam ederse benim araçta sıkıntı var demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koruma37 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç korkma bas gaza, araç açılır,
    Ben 205 km hızı gördüm , Edirne otobanında...
    Araç hızlı ve atik , biraz daha basarsanız , tork devri yüksektir aracın, 200 leri rahat görürsünüz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000km olsun bu şekilde sonrasında biraz daha yükleneceğim zaten 750km yi devirdim 5 günde

Hocam tsı larda korkma bas gaza , 1000 km devirmeyi beklemenede gerek yok ama, 250 km kalmış , salı günü yüklenirsin biraz, aracı daha çok seveceksin bastığında...

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Hocam hiç korkma bas gaza, araç açılır,
    Ben 205 km hızı gördüm , Edirne otobanında...
    Araç hızlı ve atik , biraz daha basarsanız , tork devri yüksektir aracın, 200 leri rahat görürsünüz...

Araçta limitör yok mu? 1.2 tsi dsg jetta ile 199km/h üstüne çıkamadım yol eğimli olmasına rağmen 200 oldu ve sonra tekrar 199 a indi.
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Hocam , geçen sene Edirne otobanında 205 km hıza çıktım ve düz yolda ilerledim,
    Lakin 200 den sonra pek birşey beklemeyin, zar zor 205 oldu.
    90 hp bir araç için bu çok iyi bir limit...
    Hız limitörü yok hocam,
    Olsaydı 205 km / saat hıza çıkamazdım...

• quote:

Hocam , geçen sene Edirne otobanında 205 km hıza çıktım ve düz yolda ilerledim,
    Lakin 200 den sonra pek birşey beklemeyin, zar zor 205 oldu.
    90 hp bir araç için bu çok iyi bir limit...
    Hız limitörü yok hocam,
    Olsaydı 205 km / saat hıza çıkamazdım...

Arac daha gelmedi ama katalog verisinden bakarak 190 ustune bile cok cok zor cikar diye dusunurken o hiza ulasmaniza hem sasirdim hem sevindim.

Her ne kadar fazla zorlayacagimi dusunmesemde yapabiliyor olmasi guzel. :)

Hocam,
    Polo yu eşim yoğunlukta kullanıyor;
    Ben Yaris hybrit kullanıyorum,
    Yaris te de son hız 165 km/ saat diyor ama, 180-190 rahat çıkıyor , yeterki yol müsait olsun,
    Bu sırada , her yerde EDS VAR DİKKATLİ OLUN...
    Edirne yolunada bu yıl koymuşlar ,
    Boş yer kalmayacak anlaşılan...

• quote:

Hocam,
    Polo yu eşim yoğunlukta kullanıyor;
    Ben Yaris hybrit kullanıyorum,
    Yaris te de son hız 165 km/ saat diyor ama, 180-190 rahat çıkıyor , yeterki yol müsait olsun,
    Bu sırada , her yerde EDS VAR DİKKATLİ OLUN...
    Edirne yolunada bu yıl koymuşlar ,
    Boş yer kalmayacak anlaşılan...

Ben 2013 Cruze 1.6 atmosferikten gececegim Polo'ya. Cruze'da da fabrika verisi 190 diyordu ama benim kadranda maksimum ulasabildigim surat 212 gibi bir surat oldu.

Aracim Agustosta yatak sardi garantiden yapildi, simdi yine yag eksilttigi icin artik yeter diyerek Pazar gunu alimi gerceklestirdim. Sansa 1.2 tsi Lounge donanim araba gemideymis Carsamba inecekmis. Bu arac icin tokalastik. Umarim sorunsuz sekilde hizmet eder.

Ben genel olarak Istanbuldan sonrasina gecmiyorum ve Istanbula her girdigimde de yasal hiz sinirlarinda gitmeye " cabaliyorum " malum her gun icinde olmadigimiz sehir nerede radar veya eds var bilmiyoruz.

Trafikte oyle cok sirket arabasi kullanan maganda var ki keske onlari engellemenin bir yolu olsa..

Hocam , cruze dan sonra size Polo roket gibi gelecektir...
    Küçük ve hafif oluşu, aracı biraz agresif yapıyor, araç yerinde duramıyor, yazılımla 130 hp yapabilirsiniz mesela , bana sorarsanız 90 hp bu kasa ya gayet yeterli ve çok iyi taşıyor bu aracı ...
    İstanbul gibi büyük şehirlerde , sürekli EDS koyuyorlar,
    Bir de yeni çıkmış ... GEZİCİ EDS ...!!!!
    Arkadan sizi çekip resmi gönderiyor , fort connect araç üzerine yapılmış bir ceza kesme aracı, Topkapı'da gördüm,
    İyi bir şey aslında...

• quote:

Hocam , cruze dan sonra size Polo roket gibi gelecektir...
    Küçük ve hafif oluşu, aracı biraz agresif yapıyor, araç yerinde duramıyor, yazılımla 130 hp yapabilirsiniz mesela , bana sorarsanız 90 hp bu kasa ya gayet yeterli ve çok iyi taşıyor bu aracı ...
    İstanbul gibi büyük şehirlerde , sürekli EDS koyuyorlar,
    Bir de yeni çıkmış ... GEZİCİ EDS ...!!!!
    Arkadan sizi çekip resmi gönderiyor , fort connect araç üzerine yapılmış bir ceza kesme aracı, Topkapı'da gördüm,
    İyi bir şey aslında...

Motor zaten daha onceden kisilmis Jetta motoru. Yazilimla soylediginiz guclere gayet rahat ulasir ancak soyle bir durum var: Yatak sarma ve yag yakma olayindan sonra yogurdu ufleyerek yiyecek kivama geldim. Turbo benzinli araclar yag yakmaya daha musaittir ozelliklede atmosferik motorlara gore. Hal boyleyken yazilim attirarak motorun girtlagiyla oynayip bir ihtimal daha goze almak istemiyorum. (En azindan bir kac yil)

Sonrasinda belki yetmedigini dusunursem soft bir yazilim attirmayi dusunebilirim ancak suan bu olaya sadece bakip ic gecirmekle yetinecegim. :)

130hp lik Polo yu dusunemiyorum. :)

• Ben pek orjinali ile oynama taraftarı değilim bende lounge aldım kesinlikle şu da alsa diyebilecek birşey bırakmamışlar kesinlikle lounge mükemmel beni fazlasıyla donanım ve sessizlik olarak memnun ediyor lakin 162 hp Volvo dan sonra sanırım bana biraz yavaş geliyor.

Hocam sert kullanırsanız kesin yağ yakar,
    Arada bir test ederseniz hızını problem yok,
    Agresif kullanımda tsı lar , hem yağ yakar hemde masrafa açık olur...!

Hocam 1.4 tsı Tiguan 160 hp kullandım,
    İnan 90 hp lık Polo daki agresiflik yoktu,
    Bu aracın 150 hp lık versiyonunu düşünemiyorum bile...
    Genellikle kendi aracım Yaris hybriti kullanıyorum,
    Arada bir heyecan istediğimde Polo ya geçiş yapmıyor değilim... Ki Yaris 100 hp ama Polo daki ani hızlanma yariste yok...

• quote:

Hocam sert kullanırsanız kesin yağ yakar,
    Arada bir test ederseniz hızını problem yok,
    Agresif kullanımda tsı lar , hem yağ yakar hemde masrafa açık olur...!

Ayni fikirdeyiz.

Arada bir olmak kosuluyla ust hizi zorlayacagim fakat onun disinda yumusak tepkilerle araci kullanmayi dusunuyorum.

Arac eve geldikten sonra kitapcigi acip okumaya bayilirdim, bugune kadarda aldigim tum araclarimda boyle oldu. Bir sure o kitapcik oyuncagim gibi olurdu.

Simdi bu bekleme suremi daha da heyecanli hale getirmek icin araba gelmeden kitapcigi internetten pdf olarak bulup, indirip okuyacagim. :)

• Pek sert kullanan biri değilim aksine sakin keyifli sürüş yapmayı seven biriyim gerek duyduğumda sıkıştığım Zaman ben zorda bırakmasın yeter

Hocam, bende sakin kullanırım,
    Lakin ihtiyaç halinde araç gaz pedalına , tepki vermeli
    , atak ve seri olmalı,
    Polo aynen böyle bir araç...
    Tsı kullanmayı bilmek gerekli,
    Ara ara basmanın birsakıncası yok yani...
    Boş akan trafikte , hybrit araca yakın bir tüketimi var ,
    Ama girmesin trafiğe, başlıyor yakmaya ...

Kitapçık okuma durumunda , yalnız değilsin hocam,
    Bu kitap biraz kalın ama araçla ilgili bilinmeyenler basit ve akıcı bir şekilde anlatılıyor .
    Yaris hybrit in internetten indirdim , cep tel den rahat rahat okuyorum.

• quote:

Kitapçık okuma durumunda , yalnız değilsin hocam,
    Bu kitap biraz kalın ama araçla ilgili bilinmeyenler basit ve akıcı bir şekilde anlatılıyor .
    Yaris hybrit in internetten indirdim , cep tel den rahat rahat okuyorum.

Telefondan baktim bulamadim bilgisayarida kucagima almak istemedim aksam aksam. Musait zamanda bakip telefona indirecegim bende. :)

• Tam bir seneye yakındır 2013 model 1.4 comfortline polo kullanıyorum arabadan cok memnunum. Arabanın kapısını kapartırken almış oldugunuz o ses bile yetiyor. İlk aracımdı nasipse 6 ay sonra tekrar bir polo ile yenileyecegim. Düşünen arkadaş varsa gözü kapalı alabilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.