Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bi de Yaris test edin , sanki kendi ekseninde dönüyormuş gibi gelicek size , en iyi dönüş yarı çapı yariste ..
    Polo biraz daha dönüşlerde küt kalıyor yarise göre,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polodan vazgecmem arac degiştireceksem segment degişecekse de Golf alırım.

• nusabem N kullanıcısına yanıt
    Benden sıkı vw. Ci yoktur diyordumki , dsg arızalanmasına kadar...
    Hocam Zaman'la , tecrübe ediniyor insan,
    Vw. Vazgeçilmez değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Hocam bi de Yaris test edin , sanki kendi ekseninde dönüyormuş gibi gelicek size , en iyi dönüş yarı çapı yariste ..
    Polo biraz daha dönüşlerde küt kalıyor yarise göre,

Cruze un donus capindan sonra Polo iyi geldiyse Yaris'te direksiyon cevirneyi birakip iner ben onun etrafinda donerim sanirim. :) yaris'in donus capi baya baya iyi.

Dsg sorunu ne zaman oldu? iscilik mi odediniz sadece?

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    2015 model son kasa Jetta da dsg problemi yaşadım,
    3 aylık araç , problem çıkarınca , içime yaptırıyorsun binmek sinmedi...
    Arızalı şekilde müşteriye verdim,
    Tabiki değerinin altında ...

• hocam 2015 ikinci el comfortline 1.4 tdi otomatik polo almayı planlıyoruz 57.000 tl ye 18 bin kilometre. kardeşimle ortak alıyoruz ama daha çok o kullanacak ben şehir dışında öğrenci olduğum için. DSG sorunu çok var mıdır duydunuz mu bu aralar acaba? araştırırken denk geldim de.@malzemec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 24 Aralık 2015; 20:57:59 >
  • quote:

2015 model son kasa Jetta da dsg problemi yaşadım,
    3 aylık araç , problem çıkarınca , içime yaptırıyorsun binmek sinmedi...
    Arızalı şekilde müşteriye verdim,
    Tabiki değerinin altında ...

Dsg kapali kutu.

Kullandigim 2013 model 30binde ki kiralik Jetta'nin dsg arizasi yasatacagi belliydi titremelere baslamisti.

Bu sanzimani tork konvertoru gibi kullanmak yaramiyor. Gazlarken sport moda, onun haricinde drive modunda kullanmak lazim. Uzun beklemelerde bosa falan almayin diyorlar ama ben alinmasindan yanayim. Hatta dur kalk trafikte sport moda alip ikide bir dur kalk yapmamak lazim.

Kendi kullandigim donemde bunlara dikkat ederdim, bana zorda gelmezdi. Nihayetinde duz vitesten daha zor degildi benim icin. :)

Er yada gec o kavrama bitecek, bilincinde olup oyle almak lazim.

• Ben manuel araç tercih ettiğim için vw kalitesinden vazgeçmiyorum. Dsg ile ilgili bir çok şikayet okudum, otomatik araç düşünsem başka markaları tabiki tercih ederim.

• quote:

Hocam, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah ...
    Öncelikle , garantiyi 4 yıla çıkartmayı unutmayın ..!
    Bir ay süresi var diye biliyorum..!

ben de golfümü bekliyorum. garantinin son gününe kadar uzatabiliyorsun dedi. eğer satmazsam kesin uzatırım. garanti iyidir. stilo'da başıma geldi ordan biliyorum. onda da garanti uzatmıştım. olsa 10 yıla bile uzatırım.
  • Merhabalar ben de lounge manuel sahibiyim bugün 1000km yi devirdim benim izlenimlerim 5. Vites 2.800 devirde 120km hızla gidiyor.Ortalama yakıt tüketimi öyle ekonomi yapayım diye kullanmıyorum 5.8lt karma.Konforlu bir araç olduğunu artık bilmeyen yok,yalıtım konusunda çok çok iyi.Far aydınlatması makyajla beraber daha iyi hatta ben çok başarılı buldum hiç uzun farları açma gereği duymadım.Motor tsi ama sanki dizel gibi sesli bir kaç hafta içinde alışıyor kulağınız eksoz dan Zaman Zaman horultulu bir ses çıkartmasına alışamadım bazen kalkışlarda fazla gaz verirken de aynısı oluyor.Sanırım turbo ile ilgili diye düşünüyorum.İlk 1000km diye fazla zorlamadım ama bana pek performanslı bir araç gibi gelmiyor yanlız 2.0 163 hp Volvo dan sonra böyle hissediyor da olabilirim.Hastam olduğu için çok fazla nete giremiyorum.Objektif olarak benim kendi fikrim fazla performans beklentisi olmayan herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aksam saat 6 gibi araci almak icin Bursa Dogus Oto'ya gittim.

Iceri girdigimde Polo teslimat bolumunde siliniyordu. Satis temsilcisinin yanina gectim ismarladigi cayimi icene kadar ozel plakalar geldi ve takilmak uzere gorevli arkadaslar alip goturdu.

O sirada kaskoyu halletmek icin bir odaya gidip islemleri yaptirdim.

Satis temsilcisi, teslimat yetkilisini cagirarak birlikte arabaya gitmemizi sagladi. Arabanin ozellikleri hakkinda ozet gecildi.

Daha sonra tekrar ofise donduk, anahtarligi verdiler (hatta bu anahtarlik buyuk olmasina ragmen cok hosuma gitti. Mavi dikisleri goz dolduruyor.) aldigim orjinal kaucuk paspaslarin ucretini oderken onlarda paspaslari arabaya serdiler ve sonunda tum islerim bitti.

Sonkez satis temsilcisi ile arabanin yaninda tokalasip arabaya bindim. Is cikisi ve Cuma gunu trafigi ile felc halde olan trafikte dikkatimi fazla dagitmadan once benzinlige girip depoyu doldurdum sonrada eve geldim.

Evin onunde ortalama hizim: 32km/h
    Ortalama tuketimim ise: 6.4L idi.

Daha cok yeni olmasina ragmen ve once cevre yolunda daha sonrada adim adim ilerleyen trafikte kullanmama ragmen tuketim cok iyi. Zamanla bu deger daha da dusecek. Bayinin oldugu yer eve ve ise cok zit, trafigin cok yogun oldugu bir bolge normalde daha akici guzergahlarda kullaniyorum.

Simdilik Polo'yu cok sevdigimi soyleyebilirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 25 Aralık 2015; 21:48:55 >

• Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ne kadara aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: koruma37

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ne kadara aldınız

Teşekkür ederim. Lounge donanım aldım 52.900 idi son anda 52.000 liraya el sıkıştık.
  • Benden 500tl daha uygun almışsınız tekrar hayırlı olsun beyaz lounge manuel 52.500tl ye aldım bende

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti uzatma vw. 2 yıl içinde yapılmıyor diye biliyorum, alım tarihinden 1 ay içinde yaptırmazsanız , Hakkı'nızı kaybediyorsunuz , bizde öyle olmuştu...
    Toyota'da , bir yıl içinde uzattın uzattın, yoksa ilave garanti vermiyor,
    Bir arayın vw servisi net bilgi çıkar, fırsat kaçmamış olur...

• quote:

Benden 500tl daha uygun almışsınız tekrar hayırlı olsun beyaz lounge manuel 52.500tl ye aldım bende

Tesekkurler, sizede hayirli ugurlu olsun.

En son 52.900 diye konustuk ancak satis temsilcisi arada gelisen iyi diyalogdan ve yilin son gunlerini yasiyor olmamizdan sartlari biraz daha zorlayip ben hicbirsey demeden 52.000 olarak duzenliyorum diye haber verince hem mutlu oldum hemde bayinin bu sicak atmosferini daha cok sevdim.

• quote:

Hocam garanti uzatma vw. 2 yıl içinde yapılmıyor diye biliyorum, alım tarihinden 1 ay içinde yaptırmazsanız , Hakkı'nızı kaybediyorsunuz , bizde öyle olmuştu...
    Toyota'da , bir yıl içinde uzattın uzattın, yoksa ilave garanti vermiyor,
    Bir arayın vw servisi net bilgi çıkar, fırsat kaçmamış olur...

satıcı bana son güne kadar uzatabilirsin dedi. işyerinde bir arkadaşım da 1 yılı doldurduktan sonra uzatmış. ona da son 8 ay kala yapman lazım demişler. :)

sitesinde dediğin gibi yazıyor ama muhtemelen değişti ve sitede eski bilgi var. ama yine de bir kere daha soracam. +garanti önemli bişey bence.

güncelleme: aynen düşündüğüm gibi. ön sayfada 1 ay yazıyor. tıklayınca satıcının da bana söylediği gibi istediğin zaman uzatıyorsun ama fiyat git gide artıyor:

en mantıklısı 18. ayı doldurmadan. sonra fiyat çok fazla artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 26 Aralık 2015; 12:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Benden 500tl daha uygun almışsınız tekrar hayırlı olsun beyaz lounge manuel 52.500tl ye aldım bende

En son 52.900 diye konustuk ancak satis temsilcisi arada gelisen iyi diyalogdan ve yilin son gunlerini yasiyor olmamizdan sartlari biraz daha zorlayip ben hicbirsey demeden 52.000 olarak duzenliyorum diye haber verince hem mutlu oldum hemde bayinin bu sicak atmosferini daha cok sevdim.

çok iyi. bana 1.4 metalik comfort golf için 64.100 dedi 100 lira bile inmedi... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

çok iyi. bana 1.4 metalik comfort golf için 64.100 dedi 100 lira bile inmedi... :(

Bir suru bayi gezdim Civic, Astra, Focus, 308 icin hicbiri dogru duzgun indirim yapmadi, bana uyanlarda fiyat sinirimin ustunde kaldi.

VW tum bayiler icinde en iyi indirimi yapan marka oldu. Hic beklemiyordum, bende cok sasirdim.

Bu iyi niyetin birazda saticiyla alakali oldugunu dusunuyorum, tabi bu yetkiyide o'na yonetici veriyor.

• Kesinlikle belli başlı bayiler haricinde bir çok bayi ek indirim yaparken bazıları 50tl dahi indirim yapmayınca insan sinir oluyor şu aralar Polo her zamanki gibi yok sattığı için bayiler önce verdikleri fiyatların üstüne 200tl bile ekliyorlar biz aldıktan sonra bacanaklar için de sorduk tek bir araç kalmış ve 200tl fazla fiyat verdiler nasılsa onu da satacaklar biz showroomdaki aracı incelerken aracın satılıp kapılarının kilitlendiğine şahit olduk.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.