Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Bugun Polo'yla ilk depoyu bitirip tekrar full'lettim.

Yol bilgisayarinda 35km menzil kalmisti:
    Gidilen mesafe: 725km
    Ortalama tuketimim: 5.7Litre
    Ortalama hiz: 35km/h
    Alinan yakit: 174lira
    Alinan yakit litresi: 41Litre
    Kurus hesabi: 0.24kurus

Arabanin yakitindan cok memnunum onceki aracimdan sonra suan sanki dizel arac kullaniyormusum gibi hissediyorum. Eskiden ayda 500liraya 1300km giderken, suan kabaca 360 liraya 1500km gibi mesafe gidebilecegim.

Nerden baksam kar, nerden baksam mutluluk. :)

BENDE CRUZE DAN DSG LOUNGE GEÇMEYİ DÜŞÜNÜyorum.

açıklamalarınız tam istediğim beklentiyi karşılıyor. teşekkürler.

Simdiden hayirli olsun diyeyim. Dsg riskli de olsa puruzsuz surus ve rahatlik acisindan cok cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Bende böyle bir ses duyuyorum zaman zaman. Yavaş giderken daha net duyulabiliyor ses. Sanki sağ arka fren diski belli bir yerde bir yerlere sürtüyormuş gibi. Bazen frene basınca kesiyor. Genelde şehir içi kısa mesafelerde kullandığımdan ve birazda üşenip zaman yaratamadığımdan servise götürüp göstermedim. Ama araca 10 kez bindiysem 1 kere gelmiştir. Çok nadir karşılaşıyorum. Servis teste çıktığımızda duyulmama olasılığı çok olacağından ve buna bağlı teşhis konulamayacağı düşüncesiyle geçiştiriyorum. Forum ana konusunda bu problemi yaşayan görmemiştim ama senin yazdıklarını okuyunca tamam dedim işte bu sorun benim yaşadığım şey. Sorun bu şekilde servisin müdahalesiyle halloldumu ve bu işlem yapılmasa ne sakıncası olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Merhaba Hocam,
    Bende böyle bir ses duyuyorum zaman zaman. Yavaş giderken daha net duyulabiliyor ses. Sanki sağ arka fren diski belli bir yerde bir yerlere sürtüyormuş gibi. Bazen frene basınca kesiyor. Genelde şehir içi kısa mesafelerde kullandığımdan ve birazda üşenip zaman yaratamadığımdan servise götürüp göstermedim. Ama araca 10 kez bindiysem 1 kere gelmiştir. Çok nadir karşılaşıyorum. Servis teste çıktığımızda duyulmama olasılığı çok olacağından ve buna bağlı teşhis konulamayacağı düşüncesiyle geçiştiriyorum. Forum ana konusunda bu problemi yaşayan görmemiştim ama senin yazdıklarını okuyunca tamam dedim işte bu sorun benim yaşadığım şey. Sorun bu şekilde servisin müdahalesiyle halloldumu ve bu işlem yapılmasa ne sakıncası olabilir?

Hocam merhaba,

Islemden sonra ses kesildi artik gelmiyor. Diskin arkasinda ki o parcayi geriye dogru tornavidayla ittirmek sorunu cozdu.

Yaptirmasaniz bence tek sorun ses yapmasi olacak. Arabaya veya guvenliginize zarar gelecegini sanmiyorum.

Ağustos ayında servise götürdüğümde sorar, gerekliyse müdahale etmelerini isterim. Teşekkürler!
  • Zaman Zaman duyduğunuz o ses araya küçük taş gibi benzeri cisimlerin sıkışması sonucu geliyor endişelenecek birşey yok daha önceki 2012 polomda da aynı durumu yaşamıştım.B sekmentindeki en iyi araçları kullanıyorsunuz emsallerinden çok çok iyi bir araçtır.Dsg için birşey diyemiyorum onun haricinde yol tutuşu konfor ve yalıtım olarak başka bir araçla test sürüşü yaptığınız yada bindiğinizden hemen anlayacaksınız.Tek birşey diyebiliriz üstünde gelen lastikler VW kalitesine yakışmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa mesafe sürüşlerde 1.2 tsı tüketim fazla,
    14 km lik bir sürüşüm oldu,
    Toplam 25 dk.
    İlk 10 dk ful trafik
    15 dk kısmı akıcı
    Sonuç : 6,3 lt/100 km
    Bu sürüş 8 km lerde bitmiş olsaydı 7-8 lt arası tamamlanırdı diye düşünüyorum,
    Uzun sürüşlerde araç az yakıyor,
    Kısa mesafe, 6 km ye kadar diyebilirim,
    Tüketim biraz fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Kısa mesafe sürüşlerde 1.2 tsı tüketim fazla,
    Toplam 25 dk.
    İlk 10 dk ful trafik
    15 dk kısmı akıcı
    Tüketim biraz fazla.
    Herkese kolay gelsın kendi test videolarımı tekrar yayınlıyorum sorularınızı beklıyorum ıcınde yakıt test videosuda

polo lounge 1.2 dsg 1500 km de araba

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Kısa mesafe sürüşlerde 1.2 tsı tüketim fazla,
    Toplam 25 dk.
    İlk 10 dk ful trafik
    15 dk kısmı akıcı
    Tüketim biraz fazla.

2km şehir içi kullanımda 12lt tüketim gösteriyor yol bilgisayarı ama 6 km şehir kullanımda 7.2 lt.Özellikle şehir içi ve kısa mesafe kullanımdaki tüketim değerlerini dikkate almamak lazım.Genel olarak tüketim şehirler arası normal kullanımda 5.5lt sakin kullanımda ekonomi yapmak için 90km üstüne çıkmadan 4.4-4.8 arasında oluyor.9500km oldu şu anda benim aracım ilk 5000km hemen hemen hiç sıkıştırmadım,performans olarak hala beni volvo dan sonra tatmin etmiyor,mesela 1500 devirde 2 vitesde kısa bir rampa da olsa araç toplamıyor gaz pedalına ne kadar basarsanız basın tepki vermiyor aynı yerde bir kaç defa denediğim de sonuç yine aynı.Servise gidip soramadım aralık ayından bu yana annemin rahatsızlığı ile uğraşıyoruz.Herkese sağlıklı ve kazasız günler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• koruma37 K kullanıcısına yanıt
    çok gecmıs olsun omce saglık gerısı boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: desi116

çok gecmıs olsun omce saglık gerısı boş
    selam 1. tsı lounge sıfır km 60 bin anlaştım nasıl sizce
  • pnrkplna P kullanıcısına yanıt
    Senelik 15 bin civarında km yapıyorsanız,
    1.4 tdı bakın derim,
    60 nin TL ye longue donanımlı tdı olmaz ama
    Orta ayar bir Polo denk gelir.

• yzcsnn Y kullanıcısına yanıt
    Bir aydır kullanıyorum 1.2 tsi otomatik 5.9 zor gördüm siz nasıl gördünüz. 100-110 la bi anlatsanız.uzun yol trafikli dahil.
  • pnrkplna P kullanıcısına yanıt
    59.500 E UZAY OTODAN BİR AY ÖNCE BEN ALDIM.
  • koruma37 K kullanıcısına yanıt
    Aracı baktır bence en dik yokuşta sıkıntısız çıkıyor.Araba zıplıyor nasıl tepki vermiyor.Ama yakış halen düşmedi bende.5. lara daha düşemedik.
  • Selam arkadaşlar
    1.2 tsi comf. Dsg fiyat alan oldu mu?
    2015 model liste fiyatı 56.200
    2016 58k küsür

• quote:

Orijinalden alıntı: incorsn

Selam arkadaşlar
    1.2 tsi comf. Dsg fiyat alan oldu mu?
    2015 model liste fiyatı 56.200
    2016 58k küsür
    ankara dan 1,2 tsi comf. dsg fiyatı 54900 tl...6 gün sonra araba geliyor...test ettikten sonra bilgileri paylaşırım...
  • Şu yokuşta birde durup kalksanız arkadaşlar yokuş dediğiniz yokuş kısa bir rampa ise çok güzel benim bahsettiğim yer böyle bir yer

Merhaba,daha önce bahsetmiştim benim aracında sağ arka tekerinden geri viteste benzer ses geldiğini ve bana, 'debriyaj balatasının malzemesinden kaynaklandigini' soylemişlerdi... siz hangi servise goturdunuz? Ben de oraya danisayim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyalcin

Merhaba,daha önce bahsetmiştim benim aracında sağ arka tekerinden geri viteste benzer ses geldiğini ve bana, 'debriyaj balatasının malzemesinden kaynaklandigini' soylemişlerdi... siz hangi servise goturdunuz? Ben de oraya danisayim...

Merhaba,

Benim sorun birinci ve ikinci viteste gelen ritmik " vik vik " sesiydi. Disklerin arkasında ki plastik siyahımsı parçayı tornavidayla bastırarak geri itelediler ve ses bu şekilde kesildi.

Bursa Doğuş Oto gittiğim yer.
  • Ok teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.