Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar polo lounge 1.2 tsi dsg beyaz renk için 59200 liraya anlaştım kaporayı verdim araç ellerinde vardı birkaç gün içinde parayı falan halledip aracı teslim alacağım inşallah.

sizce fiyat nasıl? istanbuldaki bayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinan

arkadaşlar polo lounge 1.2 tsi dsg beyaz renk için 59200 liraya anlaştım kaporayı verdim araç ellerinde vardı birkaç gün içinde parayı falan halledip aracı teslim alacağım inşallah.

sizce fiyat nasıl? istanbuldaki bayi.

Hocam hangi bayiden o fiyatı aldın acaba? Bütün bayilere sordum o fiyata inmediler. Sadece 1 bayi elindeki çakıl gri arac icin 59750 fiyat verdi. Gelecek beyaz icinde 60000den asagiya inmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten hayırlı forumlar !!
    Bende İstanbul bayiden 1.2TSI conf. dsg beyaz renkli 55.200TL fiyat aldım. Sizin yazdıklarınızın ışığında almaya karar verdim ve gidiyorum arabayı almaya. Sizce fiyat iyi mi ? Fiyat farkını konuşmadım ama, Lounge çok fiyat fark etmeyecekse onu seçmemi sağlayacak farkı çok mu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34yeb34

Cümleten hayırlı forumlar !!
    Bende İstanbul bayiden 1.2TSI conf. dsg beyaz renkli 55.200TL fiyat aldım. Sizin yazdıklarınızın ışığında almaya karar verdim ve gidiyorum arabayı almaya. Sizce fiyat iyi mi ? Fiyat farkını konuşmadım ama, Lounge çok fiyat fark etmeyecekse onu seçmemi sağlayacak farkı çok mu sizce ?

Merhaba. Bende ilk başta comfortline düşünmüştüm ama lounge donanım seviyesini görünce lounge ta karar kıldım.lounge donanimda comfortline donanima ek olarak ön ve arka park sensörü, yorgunluk tespiti, dijital klima, 6,5inc multimedya ekran, koltuk döşeme ve jantlar farklı (lounge donanimdaki jantlar bana göre daha şık) far ve yağmur sensörü, sis fari gibi parasını hak eden bir sürü donanım mevcut. Ama bunlar sizin icin önemli değilse tabiki comfortline donanım seviyesini düşünebilirsiniz.

• quote:

dostum ben istanbulda yasadigim icin lounge donanim tercih ettim cunku park sensorleri cidden hayat kurtariyor. sokaklar arac dolu aksam 8'den sonra park edecek yer bulamiyorsun bazen. ilk bosluga girmeye calisiyorsun. sensor olmadan girmedik mi cok girdik ama sifir araca alinca ufacik dokundursan bile uzulursun. buyuk sehirde yasamiyorsan al comfortline gitsin. lounge donanim tabiki de full+full ama dedigim gibi ihtiyacina gore al arabani. kullanmayacagin seylere para verme. benim icin lounge mantikliydi cunku comf donanim ustune surus pakedi ekletsem nerdeyse lounge fiyatina gelecekti. 2000 tl icin diger donanimlari birakmak istemedim acikcasi. ve iyi fiyat aldigim icin lounge tercih ettim. 55200 lira fiyat almissin bence iyi fiyat. onumuzdeki gunlerde ciddi zamlar gelecek. bu fyattan aldigimiz arabalar durdugu yerde degerlenecek. bir de o yonuyle dusunup almaya karar verdim. surus pakedi disinda dijital klima 6.5 inc ekran yagmur sensoru falan olmazsa olmaz seyler degil fikrimce. sadece arabaya deger katan seyler. vw'nin son zamanlardaki en dolu donanimlarindan biri lounge polo oldu ve fiyat insanlara makul geldi. vw her zaman boyle guzellikler yapmadigi icin iyi bir secenek oldu. he ayrica istanbulda yasamasaydim comfort dsg yerine lounge manuel alirdim.

• Arkadaşlar ben de bugün 1.2 tsi lounge ile aranıza katıldım. Ancak bir sıkıntım var. Arabanın torpidosundan bazen garip bir cızırtı sesi geliyor. Canım sıkıldı açıkçası. Böyle bir sorun yaşayan biri daha var mı acaba?

• Merhabalar Aacı ılk bakımına goturucem bursa doğuş otoyu dusunuyorum 2 sorum olacak

1-Bursa Doğuş Otoya gıden varmı ne kadar suruyor bakım arkadas 4-5 saat surer dedıde (arabayı 5 saat yabancılara bırakmak :( )

2-buraya gıdenelr ızlenımlerını yazabılırlermı memnun kaldılarmı??
  • aygedebalam kullanıcısına yanıt
    Aygedebalam bende de polo var hiçbir ses yok araçta. Bence bi servise götürmelisin.polo sundan trim sesi gelen birini hiç duymadım şanssızlık seninki.

• Haydi hayırlısı bakalım. Bende polo 1.2 tsi dsg lounge 2016 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozen_

quote:

Merhaba. Bende ilk başta comfortline düşünmüştüm ama lounge donanım seviyesini görünce lounge ta karar kıldım.lounge donanimda comfortline donanima ek olarak ön ve arka park sensörü, yorgunluk tespiti, dijital klima, 6,5inc multimedya ekran, koltuk döşeme ve jantlar farklı (lounge donanimdaki jantlar bana göre daha şık) far ve yağmur sensörü, sis fari gibi parasını hak eden bir sürü donanım mevcut. Ama bunlar sizin icin önemli değilse tabiki comfortline donanım seviyesini düşünebilirsiniz.

Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi 55.200TL fiyat almıştım conf. için. Sonrasında Lansman rengi olan Neptün Mavi'sini gördüm showroomda. Hemde showroomdaki lounge modeliydi. İçine bindim biraz bakındım. Sonra @akinan'ın da söylediği gibi bana uygun gelecek olan donanımlara da sahip olduğunu duyunca birde fiyatının düz 60.000TL (2016 polo 1.2 tsi bmt dsg lounge) olduğunu duyunca ona karar kıldım. Aracımı eşim de kullandığı için park sensörü bana şarttı. takdir edersiniz ki 150TL'ye her yerde sensör takılabiliyor. Fakat hiçbiri orjinali gibi olamaz. Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu arada aracı aldığımdan beri 50-55 km yol yaptım daha. eminim ki doğru veriyi 1000km'den sonra verir ama kullananlar bilirler diye soruyorum. İstanbul'da şehir içinde ortalama tüketimi nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 Mayıs'ta aldığım Polo 1.2 TSİ Manuel Lounge aracımdan çok memnunum. Daha 250 km de falan sanırım :) 7.2 ortalama ile gidiyor ve cidden kısa mesafe. Her gün 2.5 km git. Öğlen yemeğe git gel. Akşam dön kullanıyorum. Ekstardan 1-2 yere gittik. İçerisinde hiç uzun yol yok. Motor hiç birinde sıcak değil. Yinede güzel yakıt. Polo almadan önce sattığım 2004 Vectra 1.6 benzin, lpg siz bindiğimde 11-12 litre benzin yakıyordu. Memnunum. Biraz darlık sorunu olsada, bence güzel :)
  • 2015 Polo 1.2 TSI Comfortline manuel aracım 8800km.de "Yağ Servisi Hemen!" diyor. Servis 10.000de alacaz bakıma diyor. Aracın ilk bakımı olacak. Doğru mudur ilk bakıma 10.000de gireceği?

• ibizayla bunun arasında kaldık aradaki fiyat farkı zorlayabilir fakat kimisi ibizanın kalitesine çok laf ediyor kararsız kaldım
  • şimdi yorumları okudukça nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım, Lounge 1.2 TSI DSG sahibi oluyorum, isteyen herkese nasip olsun.
  • merhabalar bende 7 haziran itibariyle polo lounge manuel kullanıcıyım aracımı altınolukta tatil yaparken vw yağcı bayisinden 54600 e aldım ve tam tatilimin son günü yola çıkarken alıp güzelce uzun yolumuyaptım izmire doğru ve fulleyip izmire 220 km kadar yol aldım 100-130 km hızla seyrettim ve 5.5 lt tam olarak üzerine fulleme yöntemiyle 0.26 kuruş yaktı harika bi tüketim olduğunu düşünüyorum daha yeni sonuçta biraz daha düşer izmir trafiğinde şehir içi 6.0 lt yakıyor uzun süreli olarak başlangıç. ortalamamda 5.5 lt bence çok iyi:) daha önce 2011 1.2 tsi leonum vardı 45-50 kruş yakıyordu ve satmak zorunda kalmıştım geçen seneden beri hep lounge polo hayalimdi nasip oldu biraz uzun oldu kusura bakmayın iyi forumlar
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Hocam Bolu'da yaşıyorum. Sık sık Bolu Dağını kullanırım, sık sık köye ve yaylaya çıkarım (Ciddi virajlar içeren yollar). 1.2 tsi lounge aracım var benimde. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tcs, Esp vs gibi güvenlik önlemlerinin hepsi araçta mevcut. Ben Vectra C'den bu araca geçtim. Vectra gemi gibi bir araçtı yoldan kopmak nedir bilmezdi. Buna geçince ufak bir güvensizlik yaşasakta beklentilerimin çok çok üstünde performans sergiliyor. Dertsiz tasasız sıkıntı yapmadan alsın binsin.

Dizel kısmına gelince Km ile aradaki fiyatı iyi hesaplayarak alın derim. Ben km yapmadığım için Lounge paket tercih ettim. Memnunum. 20 Mayıstan beri bende 450 km olmamış daha :) Alacaksanız Lounge alın derim.
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin yeni polo 1.2 tsi aldım dün aracım yaklaşık 1 km lik uzun bi yokuş çıktım hararet göstergesi yaklaşık 110 geldi ve vites düşürünce hemen 90 indi bunun araca bı sıkıntısı olmuş olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

Kaça geldi ve hangi bayii üstadım öğrenebilirmiyim ?
    Hayırlısı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • Uzun aramalar sonucu kızıma 90HP Polo DSG almaya karar verdim. Daha önce aynı segmentteki diğer rakiplerini ( Ford Fiesta / Opel Corsa / Toyota Yaris ) iyice inceledik. Polo ile test sürüşümüzü de yaptık. !.2 Motorun yetersiz kalacağından şüphem vardı. Arabaya satıcı arkadaş dahil 4 yetişkin kilolu kişi bindi. Motor alışılmadık bir performans gösterdi. Benzinli versiyonu olduğu için sürüşümüz sessiz ve oldukça seri bir performans gösterdi. Kendim daha kuvvetli motora sahip bir araç kullanıyorum. Ama polo kalıbına göre bizi fazlası ile memnun etti. Lounge donanım içeriği açısından bence mantıklı. Özellikle bayanlar için park sensorleri oldukça faydalı . Tüketim açısından katolog değerini belki uzun yolda 2000 deviri aşmadığınız sürece yakalıyabilirsiniz. Herhalde şehir içi 6/7 litre yakacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisko00 -- 14 Haziran 2016; 20:27:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.