Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ettim hocam, tahmin ettiğim gibi.

normalse normaldir :)

herkese keyifli sürüşler...
  • Merhaba bugun bayiden 58750 fiyat aldım lounge otomatik benzinli için
    Arabanın vites kolu çizilmiş onu kayıtlarda göstermeden ücretsiz değiştireceğiz dediler ?
    Kafamda soru işareti var sizce almalımıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    neden vıtes topuzu degısen araba alasınızkı nedne cızılmıs hem baska bır sey olmadıgı ne malum bekleyın yenısı gelsın ıstersenız sız cızersınız sıkıntı yok aklınızda kalmış olmaz
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Aynen ilk defa böyle bi şey duydum bende anlamadım neden çizildiğini bi de ben değiştirsem sizin ruhunuz duymazdı diyor
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    Ama duydu deseydın sende
  • ww polo allstarversıyonu nasıldır..ozellıklerı gayet tatmın edıcı..
    bayı dekı satıs fıyatı 64,40 tl..
    en son 61,00 tl olur dıyor...
    1,2 dsg 90 ...beyaz 2016
    bu model kullanan varmı nasıldır..
    test surucu yaptım rampada 4 kısı kılıma acık bayılma
    yapmadı durdum kalktım sorun olmadı..

fakat arac yok su an dedıler ..bayramdan sonra gelecek dedıler..beyazmı bulunmuyor yoksa bu modeller yenımı cıktı....

mensei ispanya yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 30 Haziran 2016; 22:55:25 >
  • Lounge-Allstar farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Lounge-Allstar farkı nedir?

sayfa copy cok uzun
    binekarac.vw.com.tr
    Volkswagen Araba Modelleri - VW Binek Araçlar
    http://binekarac.vw.com.tr/araclar.aspx#karsilastir
    burda donanım v.s hepsı yazıyor

arac lar aynı ozelıkler tasıyor..degısen bısı yok sankı

bayı bana dıgerı uretımı durdu yerıne allstar cıktı demıstı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 30 Haziran 2016; 23:22:13 >

• ilk yıl bakımı halloldu 550 tl verdık yapılanlar faturada yazıyor camdan ızlıyormusunuz zaten ne yapıldıgını yaptıracakalra allah kolaylık versın 3 saate yakın suruyor nerdeyse baslarında bekledım

sonrada cektım brandayı koydum parka

• arkadaşlar merhaba aralık ayında polo lounge 1.2 tsi dsg almayı düşünüyorum bütçem 50 bin tl fakat bu aracın şu anda 0 km si 59 bin tl olmasına rağmen malum sitede ortalama fiyat 57-58 bin

hasar kayıtlı en düşük 52 bin sizce bu ne yaman bir çelişki bir de fiyatlar aralık ayına doğru düşer mi
  • Araç sürekli bayilerde olmuyor ikinci elde o yüzden yüksek seyrediyor başka bir nedeni yok en mantıklı olan hesaplı ikinci elde denk getirmek daha mantıklı olur
  • Eyvallah kardesim

• xpug X kullanıcısına yanıt
    Ben de 16 haziran da aldığımız araçtan öyle sesler duyuyorum bazen. Bence normal. 2012 Golf kullanırken de o sesi duyuyordum. Sorun yok yani. Keyifli surusler dilerim. :)

Benim tek sorun ettiğim şey direksiyonu tam sola kırdıgımda düşük hızda dönerken sanki değişik ufak sürtünme gibi bir ses geliyor. Yeni diye mi acaba bilen var mı? Yoksa göstermem gerekir mi? ya da ben mi kuruntu yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 13 Temmuz 2016; 18:45:00 >
  • mak341 M kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde böyle bir haber okumuştum. Haziran 2017'de kasasının değişeceğine dair bir şeyler yazıyordu.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    1.2 motor olması biz alırken babam ve beni de endişelendirdi ancak buradan bir abimiz benim içimi ferahlattı ve aracın torkunun 1.6 motorlardan daha yüksek olduğunu bu araçta dert edilecek şeyin en son 1.2 motor olması gerektiğini söyled. Bayiidekı satış sorumlusu da 4 kişi binin arkaya da bavulları atın yine araç tık etmeyecek göreceksiniz dedi ve hatta aynı şeyi sürüş testinde kızına alacak bir abi de test edip burada paylaştı. Ve şu an kullanıyorum bir yokuşta bile tık etmedi araba çok şükür. :)

• hocam ben de senin soruna yanıt vereyim :)

tam sola yada tam sağa çevirdiğinde, direksiyon tak diye sona vurmuyor. sanki o son noktada kauçuk bir takoz var gibi bir his oluyor. yine o nokta itibariyle de, direksiyon sisteminden ses gelmeye başlıyor. yardımcı sistem neyse, hidrolik yada elektro mekanik, direksiyon kolonunun bulunduğu açı nedeniyle zorlanmaya başlıyor.

çıkan ses, anormal seviyede ve şekilde değilse endişeye gerek yok.

direksiyonu sürekli o noktada tutmamak gerekiyor.

sona dayalı şekilde aracı hareket ettirirseniz, akslardan da titreme geliyor.

manevra sonrasında düz konuma getirip bırakmak en temizi
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Sorularımın tam cevabını verdiniz teşekkür ediyorum. Kesinlikle tak sesi gelmiyor sadece otoparkta manevra yaparkan tam sola ya da sağa çevirmek zorunda kalıyorum. Evet önerdiğiniz gibi hep toplayıp bırakıyorum.

Çok teşekkürler cevap ve önerileriniz için. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HErkesin Gecmiş Bayramı MUbarek OLsun
  • polo 1.2 manuel allstar 54850 fiyat aldım bi de 1.4 tdi comfortline manuel 60750, sizce fiyatlar nasıl ve hangisi alınmalı? ort km 10000
  • samiyldz S kullanıcısına yanıt
    Maddi sorun yoksa dizel olabilir fark çok degil 6bin tl, yıllık kullaniminizda da çok fazla kullanim maliyeti farkı olmaz bu açıdan 1.2 tsi de alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.