Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biz de ailemize uygun olarak bu arabayı düşündük. 1.2 olması biraz düşündürüyor. Görüşleriniz nelerdir? Yardımcı olursanı, sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki 1.6 motorlardan yüksek torka sahip. Bu araçta en son dert edeceğiniz şey 1.2 olması..

• mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni polocular hosgeldınız hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız surusler nasıp etsın
  • Volkswagen 1.2 tsi comfortline manuel ve Hyundai i20 1.2 elite benzinli manuel arasından hangisini alırdınız ? Neden ?
  • Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi: Polo
    Donanım: i20
    Konfor: Polo
    Serilik/motor gücü: Polo
    İkinci el: Polo
    Malzeme kalitesi: Polo

Polo'nun i20'den tek eksiği yan/perde hava yastıklarının olmaması, geri kalan her şey için Polo.
    Polo Polo Polo ...
    ...... Hyndai farklı bir araç , kalite algısı ise...
    .......... Vw Polo 1.2 tsı , fark atar , emin olun...

• Teşekkürler arkadaşlar bir sorum daha olucak dsgli versiyonda sorun mu var sahibinden.com'da hiç manuel araç yok nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Merhaba;

Açıkcası yaş 30'a geldi ve sağolsun iş yerinde bulunan arkadaşların baskısı sonuçu önce ehliyete yazıldım, şimdi de araba almanın peşine düştüm. Bu yaşa kadar arabaya karşı herhangi bir ilgim ya da alakam yoktu. Arabadan da hala da hiç anlamam. Sadece Alman üreticisine güvendiğimden dolayı Polo'yu tercih ederim diye düşünüyorum. Firma çalışanlarımızdan birinde 2013 1.2 dizel modelinden var ve oldukça arabadan memnun. Arabaya bindiğim zaman nedense bana bir sağlamlık ve güven hissi veriyor. Yakın rakamlarda olan Clio 4 modeline de bindim bana oyuncak araba gibi geldi. Tabi bu rakamlar arasında bir de Ford var ama o da bana çekici gelmedi.

Yıl da ortalama en fazla 10bin km yaparım, üstüne çıkamayacağım garanti bu sebepten dolayı benzinli almak benim için daha mantıklı mıdır? Ya da yeni çıkan 2014 model Polo 1.2 TSI BMT 90 PS mi almalıyım.

Konu hakkında ustaların yardımlarını bekliyorum.

Merhaba dostum bendede polo var bende senın gıbı bır cok markayı gezdım gezınce anlıyorsun neden polo reno zaten dedıgın gıbı oyuncak gıbı fordun panel dugmelerını cozene kadar cocuk coluga karısrısın ve guven vermıyor corsa desen ıc dızayn ıyı degıl motor teknolojısı gelısmedı halen toyota desen japonlar ıc mekana hıc onem vermıyrlar bınddıysen gormusundur ama polo yada golfe bındıgınde baska bır alem oldugunu anlıyorsun benım sana tavsıyem lounge modelıdır vıdeolarıda cektım paylastım sıtersen yıne paylasırım bakarsın
    yok yok arabada hersey var bence al basın agrımasın derım soruların olursa cevaplarım

• desi116 kullanıcısına yanıt
    Hocam polo 1.2 tsi manuel 4 kişi klima açıkken yokuş çıkma performansı sizce nasıl ? Fiat Egea'da klima açınca olmayan performans dahada düşüyor. Polo'da durum nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar.Bende polo 1.2 tsi allstar modelini almayı düşünüyorum.Full+full paketmiş allstar.Dün aracımı sattım.2011 model TOYOTA COROLLA 45.000Km ön ve arka tampon değişmişdi.Kazası yokdu.50.500Tl sattım.Şimdi de polo alamyı düşünüyorum.Bugün doğuş otoya gittim 60.800TL fiyat çıkardılar yüzde 5 indirim varmış vw de.Alacağım ürün tsi ve dsg olmasını istiyorum.1.2 motor yeterli geliyor mu poloya? 1.4 neden değil? Güvenlik ve konforu gerçekten çok.Birsürü özelliği var ama toyota da fazla yokdu.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler

Hyundai taksi arabası :) polo almak daha mantıklı arada büyük fark yoksa tabi .Donanım güvenlik performams yakıt tüketimi açısından vw tercih ederim.İleride daha hızlı satarsınız poloyu.Peynir ekmek gibi gidiyor

• EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Ne kadara anlaştınız hocam?Loung otomatikmi? Sipariş ne zaman teslim ediliyor?Bana louge modeli yok gibi dediler sanki üretimden kalkmış gibi allstar var dediler Allstat ve laung arasında fark yoksa loung alayım arada az bi fiyat farkı var

• Uzun arastirma sonucu bende 1.2 tsi dsg almaya karar verdim . Bayiden verileb fiyat 55.750 bakirkoy tamas ta. Yakin bir zamanda araci daha uygun fiyattan alan varmi arkdaslr . Bayi tavsiyesi istiyorum . Malum bayi fiyatlari frklikik gosteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Merhaba arkadaşlar.Bende polo 1.2 tsi allstar modelini almayı düşünüyorum.Full+full paketmiş allstar.Dün aracımı sattım.2011 model TOYOTA COROLLA 45.000Km ön ve arka tampon değişmişdi.Kazası yokdu.50.500Tl sattım.Şimdi de polo alamyı düşünüyorum.Bugün doğuş otoya gittim 60.800TL fiyat çıkardılar yüzde 5 indirim varmış vw de.Alacağım ürün tsi ve dsg olmasını istiyorum.1.2 motor yeterli geliyor mu poloya? 1.4 neden değil? Güvenlik ve konforu gerçekten çok.Birsürü özelliği var ama toyota da fazla yokdu.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler

Allstar dsg için heryerden fiyat aldım poloda bu ay indirim %7 civarında. Bayiye gidip araca bindiğimde (lounge, allstar henüz gelmedi) içime sinmedi. 208 1.2 tam oto. allure çıkmış ona baktım 62,5 fiyat verdiler test sürüşüde yaptık araç güzel bence.

• mak341 M kullanıcısına yanıt
    araç comfort galiba. 3bin daha verip lounge alırsanız daha iyi olur baya fark var.
  • Ve polonun 2017 de kasa degistiricegi dogru bir haber mi . Boyle birsey olursa yeni aldigin araba eski segmenttw degerlendirilir sanki

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    208 yerine polo almak daha mantıklı bence.208 makyajı mükemmel ama kalitesine gelirsek bir vw kadar olmaz sonuçda

• Lounge kullanıyorum. Genel olarak memnunum ve bir sorum var.

site içinde birkaç tane hız tümseği var. 25-30cm genişliğinde, 5-6cm yüksekliğinde plastik, her yerde görebileceğiniz kasislerden. her türlü rahatsızlık verenlerden.

bunların üzerinden 10-15kmh hızla, gaza basmadan geçerken, ön aks geçtiğinde, metalik, şangırtı gibi bir ses çıkıyor. sanki kendi üzerine rasgele toplanmış bir zincir, zıplamadan dolayı şangırdıyor gibi. çok yüksek değil ama insanı sinir eden bir ses. tek ayırt edebildiğim sesin amortisörlerden gelmediği. amortisörlerin tıslaması da ayrıca duyuluyor.

arka aks geçerken, sadece amortisörlerin tıslaması duyuluyor.

aynı sesi, daha önce kullandığım fiestada da vardı. her iki aracımda, önden çekiş, benzinli, otomatik.

nerden geliyor olabilir bu sinir ses? büyük ihtimalle "normal" kabul etmem gereken bir durum ama yine de sorayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

Lounge kullanıyorum. Genel olarak memnunum ve bir sorum var.

site içinde birkaç tane hız tümseği var. 25-30cm genişliğinde, 5-6cm yüksekliğinde plastik, her yerde görebileceğiniz kasislerden. her türlü rahatsızlık verenlerden.

bunların üzerinden 10-15kmh hızla, gaza basmadan geçerken, ön aks geçtiğinde, metalik, şangırtı gibi bir ses çıkıyor. sanki kendi üzerine rasgele toplanmış bir zincir, zıplamadan dolayı şangırdıyor gibi. çok yüksek değil ama insanı sinir eden bir ses. tek ayırt edebildiğim sesin amortisörlerden gelmediği. amortisörlerin tıslaması da ayrıca duyuluyor.

arka aks geçerken, sadece amortisörlerin tıslaması duyuluyor.

aynı sesi, daha önce kullandığım fiestada da vardı. her iki aracımda, önden çekiş, benzinli, otomatik.

nerden geliyor olabilir bu sinir ses? büyük ihtimalle "normal" kabul etmem gereken bir durum ama yine de sorayım dedim.

aynı ses benim polodan da geliyor. dsg nin böyle bir ses çıkardığı söyleniyordu. herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. şanzımandan geliyor.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.