Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum. İnternette 50.900 TL yazıyor, acaba bu fiyat bayilerde düşer mi? Bir de "%65 karartılmış arka ve arka yan camlar" diyor. Ben şoför ve yan yolcu camlarının da karartılmış olmasını istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Bu sadece arka yan camlar ve geri cam, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candasss

Arkadaşlar 48.500 Tl ye 1.2 TSI DSG modelini bugün opsiyonladım kaporayı verdim. Aracı alırken önerileriniz varsa açığım. Kontrol etmem gerekenleri ve sormam gerekenleri belirtirseniz çok mutlu olurum. Bir de hediye ne isteyeyim :)

Bunu ben de merak ediyorum
  • Arkadaşlar merhaba. Son dönemde bu arabadan alan varsa fiyat ve bayi bilgisi paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  • Bu gün gittim ( Kocaeli Ark Oto )
    1,2 TSI BMT Comfortline Manuel 44,800 bayi indirimi 1500 tl 43,300
    1,2 TSI BMT Comfortline Otomatik 49,900 bayi indirimi 1500 tl 48400

Daha ucuz veya indirim yapam bayi varmı Sakarya, Düzce, İstanbul Veya Yalova bayilerinde fiyat bakan arkadaşlar yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diomedes -- 10 Aralık 2014; 22:56:25 >
  • Diomedes D kullanıcısına yanıt
    fiyatlar çok makul,
    stoklar bitmeden değerlendirin derim.
  • Arkadaşlar aranıza ben de katıldım. 1.2 tsı comfortline manuel+sürüş konfor paketi. Kayseri Özsa'dan aldım. 45.500e anlaştık ve hemen teslim aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Arkadaşlar aranıza ben de katıldım. 1.2 tsı comfortline manuel+sürüş konfor paketi. Kayseri Özsa'dan aldım. 45.500e anlaştık ve hemen teslim aldım.

Kardeşim hoş geldin. Hayırlı olsun, çok iyi bir fiyata almışsın (İsa).
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

quote:

Arkadaşlar aranıza ben de katıldım. 1.2 tsı comfortline manuel+sürüş konfor paketi. Kayseri Özsa'dan aldım. 45.500e anlaştık ve hemen teslim aldım.

Kardeşim hoş geldin. Hayırlı olsun, çok iyi bir fiyata almışsın (İsa).

Kardeş burada da denk geldik :) Teşekkür ederim darısı başına. Kesinlikle tavsiye ediyorum aracı. Daha önce Golf 7 sahibi olarak diyebilirim ki kesinlikle karakterleri aynı olmuş araçların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Konuya rahatlık değil sadece yakıt tüketimi açısından bakarsak DSG mi yoksa manuel almak mı mantıklı? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

hayırlısı olsun renk opak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Arkadaşlar merhaba,

Konuya rahatlık değil sadece yakıt tüketimi açısından bakarsak DSG mi yoksa manuel almak mı mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

Yakıt olarak hiç sıkıntın olmaz benzinli araca göre süper bende manuel var daha 350 km de geçen gün 110 km yaptım tam 5lt yaktı tabi bu basmana göre değişir ama yakıt olarak korkma gerçekten üzmez seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsever

quote:

hayırlısı olsun renk opak mı ?

Teşekkürler. Evet, opak beyaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • durmusic D kullanıcısına yanıt
    manuel kullanmayı biliyorsanız, dsg fiyat farkı çok fazla...
    manuel alın aracın tadını çıkarın derlm,
    motorun tepkilerini manuelde daha iyi alırsınız derim...
    eşim , manuel kullanamadığı için dsg almak zorunda kaldım,
    biraz fazla ödedik ama , iyi bir araca sahip olduk.
  • e-XPLoDeR kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

hayırlı olsun...

Ben almadım, @erkanhirik'e hayırlı olsun yazacaktınız sanırım :) Bedelli çıkınca planlar değişti, rafa kaldırdık biz maalesef...
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Manuel araç kullanmak bana daha eğlenceli geldiğinden ve DSG ile arasında yakıt tüketimi konusunda fark olmadığından manuel alma kararı aldım. İstanbul'da yaşıyorum. Bayi tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Ek olarak fiyatların biraz daha düşmesi açısındanOcak sonunu bekleyeyim diyorum. Sizce fiyatlarda bugüne oranla Ocak - Şubat döneminde değişiklik olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Cevaplarınız için teşekkürler. Manuel araç kullanmak bana daha eğlenceli geldiğinden ve DSG ile arasında yakıt tüketimi konusunda fark olmadığından manuel alma kararı aldım. İstanbul'da yaşıyorum. Bayi tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Ek olarak fiyatların biraz daha düşmesi açısındanOcak sonunu bekleyeyim diyorum. Sizce fiyatlarda bugüne oranla Ocak - Şubat döneminde değişiklik olur mu ?

Fiyatlarda ocak ayında biraz artış olur diye tahmin ediyorum şu an fiyatlar fena değil indirimde koparabilirsin değerlendir derim faiz oranıda 0,92 ben bir kısmını kredi kullanarak aldım bankaya göre çok daha makul oranlar ben izmirdeyim aracı burdan aldım istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olsun bayi konusunda.
  • durmusic D kullanıcısına yanıt
    yeni yıla yeni vergiler çıkabilir,
    dövizdeki artış fiyatlara kesin yansır,
    sene sonu satış rakamlarını tuturmaya çalıştıkları için,
    bence aralık ayı çok iyi bir fırsat,
    istanbul, avek tekstilkent fiyatları dipledi..!
  • e-XPLoDeR kullanıcısına yanıt
    pardon:((
  • merhabalar bende bugün erzurum çağ otomotivden 1.2 tsi bmt manuel polo için 45000 tl teklif aldım(sürüş konfor paketiyle birlikte).fiyat için ne düşünüyorsunuz ideal midir.bir de hediye olarak ne isteyim tavsiyeleriniz nelerdir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.