Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
209.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khazad Dum

merhabalar bende bugün erzurum çağ otomotivden 1.2 tsi bmt manuel polo için 45000 tl teklif aldım(sürüş konfor paketiyle birlikte).fiyat için ne düşünüyorsunuz ideal midir.bir de hediye olarak ne isteyim tavsiyeleriniz nelerdir

İyi fiyat kardeşim hediye olarak VW cimridir kauçuk paspas boya koruma koparmaya çalış ekstra belki ilk bakım için indirim alabilirsin hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.bende jant alıp yarısını hediye olarak onlara ödetirim diye düşünüyodum bir de şunu merak ediyorum golf için 17'' madrid jantlar var bunları poloya taktırabiliyomuyuz fiyatı da polo için verilen portago jantların yarısından daha az
  • Arkadaşlar dün Leon 1.2 tsi gözüme takıldı. Baz donanımı polo'nun 2 3 opsiyonlu haline eşit ve fiyatları neredeyse aynı oluyor. Sanırım aynı motor ve yakıt tüketimleri de aynı. Polo yerine Leon sizce nasıl bir tercih olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Arkadaşlar dün Leon 1.2 tsi gözüme takıldı. Baz donanımı polo'nun 2 3 opsiyonlu haline eşit ve fiyatları neredeyse aynı oluyor. Sanırım aynı motor ve yakıt tüketimleri de aynı. Polo yerine Leon sizce nasıl bir tercih olur?

Maddi yönden sizi yormucaksa çok iyi tercih olabilir ama şöyle söyleyim aracın kasko parasıda ortalama 1.600 - 2200 arasında çıkıyor ayrıca leonun 49.900 olan modelini bulman çok zor genelde far paketiyle birlikte satıyorlar o şekilde fiyatı 53.000 civarına bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsever -- 20 Aralık 2014; 13:42:45 >
  • durmusic D kullanıcısına yanıt
    GALİBA CEVABIN BENDE...
    LEON 1,6 TDI 105HP ŞİRKET ARACINA 1 AYDIR BİNİYORUM,
    POLO DAN ÇOK DAHA GENİŞ BİR İÇ HACİME SAHİP, YAKIT OLARAK NORMAL,
    LAKİN 2, ELDE DEĞER KAYBI POLO DAN ÇOOOOOOOK FAZLA.
    DİKKAT EDİN DERİM .
    POLO YU BİR YILA YAKIN DIR KULLANIYORUM.
    VW. BANA SEAT DAN DAHA FAZLA KEYİF VERİYOR,
    BEN GENE POLO DERİM.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,

Bugün Altur, Avek ve Doğuş'a sordum. 1.2 Tsi araç kalmamış. Şubat 15 de geleceğini söylediler. 2015 model gelecek araçlarda sizce fiyatlar nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,

Bugün Altur, Avek ve Doğuş'a sordum. 1.2 Tsi araç kalmamış. Şubat 15 de geleceğini söylediler. 2015 model gelecek araçlarda sizce fiyatlar nasıl olur?

2015 yeni yıl dolasıyla fiyatlar az da olsa artacaktır diye tahmin ediyorum şu aralar zaten araç bulmak çok zor.
  • umutsever kullanıcısına yanıt
    Renk ne dostum?
  • cknitemare C kullanıcısına yanıt
    Benim aracımın rengi ipek mavisi.
    Hayırlı olsun dostum, tamamiyle aynı arabaya sahibiz şu an ben de ipek mavisi + sürüş konfor paketli aracı aynı fiyata aldım ancak henüz kullanmak nasip olmadı. Memnun musun araçtan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cknitemare

Hayırlı olsun dostum, tamamiyle aynı arabaya sahibiz şu an ben de ipek mavisi + sürüş konfor paketli aracı aynı fiyata aldım ancak henüz kullanmak nasip olmadı. Memnun musun araçtan :)

20 gün oldu aracımı alalı aşırı memnunum çok keyifli bir araç gidişi yol tutuşu konforu b sekment arabalarla kıyaslanmıyacak kadar iyi bence.
    Haftaya aynı keyfi yaşayacağım umarım, ekstradan garanti uzattırdım ve satıcı kazığı olan seramik kaplama kaput koruma motor koruma koltuk koruma'yı da aldım ekstradan ama ne kadar iyi yaptım bilemiyorum. Elinde kullanıcı kılavuzunun soft hali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cknitemare

Haftaya aynı keyfi yaşayacağım umarım, ekstradan garanti uzattırdım ve satıcı kazığı olan seramik kaplama kaput koruma motor koruma koltuk koruma'yı da aldım ekstradan ama ne kadar iyi yaptım bilemiyorum. Elinde kullanıcı kılavuzunun soft hali var mı?

İyi yapmışsın boşver aldıktan sonra böyle şeylere takılmaya gerek yok ;) doğru tercih olduğunu zamanla daha iyi anlayacaksın, var kullanıcı kılavuzu bakmadım bile =)
    Haklısın dostum, tekrardan hayırlı olsun :)
  • cknitemare C kullanıcısına yanıt
    Sanada hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız keyifle sür inş. boya korumayı iyi yaptırmışsın araç çok fazla kir tutuyor çünkü mutlaka faydasını göreceksindir.
  • teşekkürler dostum sen de kazasız belasız kullanırsın İnşallah, içimi rahatlattın sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

manuel kullanmayı biliyorsanız, dsg fiyat farkı çok fazla...
    manuel alın aracın tadını çıkarın derlm,
    motorun tepkilerini manuelde daha iyi alırsınız derim...
    eşim , manuel kullanamadığı için dsg almak zorunda kaldım,
    biraz fazla ödedik ama , iyi bir araca sahip olduk.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Sanırım aracı genel olarak eşiniz kullanacak. Bayanların sürüşü erkeklere göre (genellikle) daha sert ve yakıt tüketiminde üst sınır noktası düzeyine yakın oluyor. O yüzden aracınız ara ara şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimlerini paylaşırsanız seviniriz. Bir de aracınızda sunroof var mı varsa sunroof tan ses geliyor mu seyir halinde? Son olarak araçta trim sesi var mı?
  • kompliman K kullanıcısına yanıt
    Şehir içi akan trafikte: 5,5-6 lt arası sakin kullanım...
    Şehirler arası sakin kullanımda: 4-5 lt arası...
    Yoğun trafik şehir içi: 7-8 lt arası ortalama...
    Çok agresif kullanımda 9 lt nin üzerine çıkmadı...
    Araç çam tavan herhangi bir ses yok...

• Cevabınız için teşekkür ederim. Bu 1.4 tdi dsg 90hp ile 1.2 tsi dsg 90hp arasında servis ve bakım ücretlerinde çok fark var mı? Bir de bakım aralıkları aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompliman -- 5 Ocak 2015; 22:23:45 >
  • Arkadaşlar yeni polo sahipleri arasına katıldım.1.2 tsı comfortlıne düz vites+metalik renk+ sürüş konfor paketi ile birlikte 45900 aldım. Bir haftadır aracı kullanıyorum. Çok memnunum aracımdan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.