Şimdi Ara

Polo 1.4 80hp yakıt tüketimi(acil lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha once polo başlığı altında sordum ancak cevap alamadığım icin başlık açma gereği duydum.
    lütfen biri bana 2006 model benzinli bir polonun sehir içi yakıtta ne kadar yaktığını yazabilir mi?2gune kadar araba alıcam ve duyumlarıma göre 300krş u buluyormuş yakıt tüketimi.aslı astarı varmıdır acil yardım lütfen

• fabrika değerleri 100 km.de
    ş.içi 8.3
    ş.dışı 5.2
  • quote:

Orjinalden alıntı: reginax

Arkadaslar daha once polo başlığı altında sordum ancak cevap alamadığım icin başlık açma gereği duydum.
    lütfen biri bana 2006 model benzinli bir polonun sehir içi yakıtta ne kadar yaktığını yazabilir mi?2gune kadar araba alıcam ve duyumlarıma göre 300krş u buluyormuş yakıt tüketimi.aslı astarı varmıdır acil yardım lütfen

300kuruşsa 1.6 gibi yakıyor demektir.Ozaman 1.4le uğraşmayın derin 1.6başka bir araba alın enazından performansı iyi olurfakat bende az yakıyor diye duymadım genelde POLOlar fazla yakar diye biliyorum kendi klasmanında.

• arkdaşlar kullanıma göre deişir . bnzn şu sıralar baya ucuzladı bizde otomatik var şehir içnde kullanıyoruz öle aşırı derecede yakmio tabi sen 4 bin devirin altına inmiycem dersen hiç bulaşma zatn :D:D . ama polo alcaksan comfortline ceya tour modelini tavsiye ederim eğer trendline ise onda da stil paket+abs olanını tercih edin . trendline alırsanız sonradan pişman olabilirsiniz bn bu arbaya neden bu kadar para verdim diye
  • Sınıfının en fazla yakıt tüketim değerleri olan araçtır. Eğer yakıt tek ölçü ise verileri zaten kendi araç tanıtımında bulunmaktadır. Araç tanıtımında kullanılan tüketim değerleri normal şartlarda ve iyi sürücülere göredir. Bizler o değerleri zaten tutturamayız. Aynı kategorideki araçları kıyasladığınızda örneğin Jazz'ın, Yarisin Polonun yarısı kadar yaktığını görürsünüz. Araçların sitelerine girdiğinizde kendi tanıtımlarından rahatlıkla karşılaştırabilirsiniz. başkasının fikri çok önemli değil. Çünkü herkesin sürüşü ve kullandığı yer, mesafe farklıdır. Selamlar.
  • 2008polovar bende yakiti oldukca ekonomik sehir, içi 22 kuruş yakıyor lpg 2,39 dan 60 tl lik gaz aldim 287 km gittim bunun 7km si benzin dir sakin kullanırım gayet mukemmel deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellwaiters

2008polovar bende yakiti oldukca ekonomik sehir, içi 22 kuruş yakıyor lpg 2,39 dan 60 tl lik gaz aldim 287 km gittim bunun 7km si benzin dir sakin kullanırım gayet mukemmel deger

http://resim.donanimhaber.com/m_71935402/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71935402
    Hocam şu linke yorum yazabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.