Şimdi Ara

polo 1.4 comf. aldım. salı günü teslim. aldığım fiyat...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ankara oturuyorum eşim için uzun süredir bir araba arayışı içindeydim.otomatik düz benzinli , honda jazz, punto ve opel corsa aralarında yaklaşık 9 aydır. gidip geldiktan sonra dün polo 1.4 düz vites siyah metalik renk araba için peşinatı yatırarak araba arayışımıza da son vermiş oldum.Ancak 2 gündür rengine kadar eleştirilmeyen yeri haliyle kalmadı. neyde konuyu açmama da ki sebep aracın fiyatını belirterek merak edenlere duyurmak. 32.150 sigorta hariç kauçuk paspas hediye...236 tl sigortası tutuyor.

Çok iyi bir araç aldıgımı düşünüyorum.kalite olarak zaten kimse tartışmıyor.benzinli seçmemede ki sebepde yıllık 5000 km altında yapılacagı için benzinli seçtim.

İyi günler..

• hayırlı olsun fiyat uygun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurt__

hayırlı olsun fiyat uygun gibi
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elekesiz

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    iyi fiyat hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ankara oturuyorum eşim için uzun süredir bir araba arayışı içindeydim.otomatik düz benzinli , honda jazz, punto ve opel corsa aralarında yaklaşık 9 aydır. gidip geldiktan sonra dün polo 1.4 düz vites siyah metalik renk araba için peşinatı yatırarak araba arayışımıza da son vermiş oldum.Ancak 2 gündür rengine kadar eleştirilmeyen yeri haliyle kalmadı. neyde konuyu açmama da ki sebep aracın fiyatını belirterek merak edenlere duyurmak. 32.150 sigorta hariç kauçuk paspas hediye...236 tl sigortası tutuyor.

Çok iyi bir araç aldıgımı düşünüyorum.kalite olarak zaten kimse tartışmıyor.benzinli seçmemede ki sebepde yıllık 5000 km altında yapılacagı için benzinli seçtim.

İyi günler..

ankara hangi bayiden aldınız acaba. indirim olarak yüzde kaç dediler. ben de 1.6 dizel düşünüyorum ama adamlar bi inmiyo fiyat :))) nasıl pazarlık yaptınız deyiverinde bende kullaırım belki :)))

• Hayirli olsun. Yillik 5.000 kilometre icin cok mantikli secim. Hem kullanirken, hem ikinci elde tatmin edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ankara oturuyorum eşim için uzun süredir bir araba arayışı içindeydim.otomatik düz benzinli , honda jazz, punto ve opel corsa aralarında yaklaşık 9 aydır. gidip geldiktan sonra dün polo 1.4 düz vites siyah metalik renk araba için peşinatı yatırarak araba arayışımıza da son vermiş oldum.Ancak 2 gündür rengine kadar eleştirilmeyen yeri haliyle kalmadı. neyde konuyu açmama da ki sebep aracın fiyatını belirterek merak edenlere duyurmak. 32.150 sigorta hariç kauçuk paspas hediye...236 tl sigortası tutuyor.

İyi günler..

Öncelikle hayırlı olsun. Fiyat gerçekten iyi. Anladığım kadarıyla metalik renk opsiyonu ile birlikte yaklaşık 2000 TL indirim almışsınız.
    Bu otomobili aralık ayında bende eşim için almayı düşünüyorum. Birkaç soruma cevap verirseniz sevinirim.
    - Fiyata MTV dahil mi?
    - Bu fiyatı nakit mi yoksa kredi olarak mı aldınız?
    - Son olarak bayinin ismini öğrenebilir miyim?
    Tekrar hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: saintaz

quote:

İyi günler..

Öncelikle hayırlı olsun. Fiyat gerçekten iyi. Anladığım kadarıyla metalik renk opsiyonu ile birlikte yaklaşık 2000 TL indirim almışsınız.
    Bu otomobili aralık ayında bende eşim için almayı düşünüyorum. Birkaç soruma cevap verirseniz sevinirim.
    - Fiyata MTV dahil mi?
    - Bu fiyatı nakit mi yoksa kredi olarak mı aldınız?
    - Son olarak bayinin ismini öğrenebilir miyim?
    Tekrar hayırlı olsun...
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

• İyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Aracın mtv yok Ocak'ta var ödeme... Onbin pesin geri kalan 1,14 faiz oranı ile 48 ay geri ödemeli doğuş oto
  • quote:

İyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Aracın mtv yok Ocak'ta var ödeme... Onbin pesin geri kalan 1,14 faiz oranı ile 48 ay geri ödemeli doğuş oto
    bugün polo 1.4 comfortline 85 hp opak beyaz aldım. toplam fiyat 32.400dü. 12.546tl peşin gerisi 48 ay 1.04 faizle. 2 sene garanti uzatması, kaskosu ve trafik sigortası dahil. senin aldığın fiyat çok iyi ama faiz oranı biraz yüksek. ikimize de hayırlı olsun diyorum bu dakkadan sonra söylenecek pek bişy yok :) ben de iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_estergon

bugün polo 1.4 comfortline 85 hp opak beyaz aldım. toplam fiyat 32.400dü. 12.546tl peşin gerisi 48 ay 1.04 faizle. 2 sene garanti uzatması, kaskosu ve trafik sigortası dahil. senin aldığın fiyat çok iyi ama faiz oranı biraz yüksek. ikimize de hayırlı olsun diyorum bu dakkadan sonra söylenecek pek bişy yok :) ben de iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.

hocam hangi bayiden aldınız. süper fiyat. 1000 tl inmişler süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

quote:

hocam hangi bayiden aldınız. süper fiyat. 1000 tl inmişler süper

Alıntıları Göster
    quote:

hesaplamama göre 1000 değil, yaklaşık 3000 TL indirim yaptırmışsınız.
    aracın fiyatı = 33440 TL
    kasko + sigorta + 2 yıl garanti uzatma = yaklaşık 2000 TL
    toplamda 35400 TL den, 32400 TL ye düşmüş. Yani yaklaşık 3000 TL indirim. üstelik faiz oranıda 1.04 ; normalde sitesinde 1.24 gözüküyor.

bu fiyata Polo 'yu diğer extralarla(kasko+sigorta+garanti) nasıl aldınız. Biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz? Pazarlık aşamasında bizlere kılavuz olur.
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

hesaplamama göre 1000 değil, yaklaşık 3000 TL indirim yaptırmışsınız.
    aracın fiyatı = 33440 TL
    kasko + sigorta + 2 yıl garanti uzatma = yaklaşık 2000 TL
    toplamda 35400 TL den, 32400 TL ye düşmüş. Yani yaklaşık 3000 TL indirim. üstelik faiz oranıda 1.04 ; normalde sitesinde 1.24 gözüküyor.

bu fiyata Polo 'yu diğer extralarla(kasko+sigorta+garanti) nasıl aldınız. Biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz? Pazarlık aşamasında bizlere kılavuz olur.
    Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ya abi biri bana yardımcı olsun lütfen bende kapora verdim ama geri alabilirim paramı
    kredisiz nakit 32.000tl ye anlaştık şeker beyazı 1.4 comfortline(kauçuk paspass ve egsoz ucu yada boya koruma hediye edicekler)
    fakat plaka+motorlu taşıtlar vergisi hariç
    acaba pahalımı oldu bu fiyat kredili daha ucuza geliyo sanki:)))))
    0543 477 33 47 bi arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

ya abi biri bana yardımcı olsun lütfen bende kapora verdim ama geri alabilirim paramı
    kredisiz nakit 32.000tl ye anlaştık şeker beyazı 1.4 comfortline(kauçuk paspass ve egsoz ucu yada boya koruma hediye edicekler)

Alıntıları Göster
    k. bakmayın bayi ismi veremem ama şöyle söyleyeyim. ben bayinin sahibiyle samimiyim. sıradan müşteri değilim. bana herşey dahil 32400 olur dedi geliş fiyatına veriyoruz dedi. tamam dedim. :) geliş fiyatımı değilmi diye başka 2 bayiye daha sordum bana 32400 e veriyorlar dedim en fazla düşen 32750 dedi herşey dahil. 32400e tanıdık bayiden aldım. araç gelmedi daha 1 haftadır bekliyorum. ilk arabam sabırsızlanıyorum. başka sorunuz varsa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: djvenomss

Alıntıları Göster
    kardeş ben 32400 üzerinden anlaştım ama benim cebimden 32400 çıkmıyor. 12550 peşin verdim gerisini 48 ay vade yaptırdım araç bana toplamda 40küsür bine geliyor. yanlış anlaşılma olmasın.

• quote:

kardeş ben 32400 üzerinden anlaştım ama benim cebimden 32400 çıkmıyor. 12550 peşin verdim gerisini 48 ay vade yaptırdım araç bana toplamda 40küsür bine geliyor. yanlış anlaşılma olmasın.

Alıntıları Göster
    quote:

k. bakmayın bayi ismi veremem ama şöyle söyleyeyim. ben bayinin sahibiyle samimiyim. sıradan müşteri değilim. bana herşey dahil 32400 olur dedi geliş fiyatına veriyoruz dedi. tamam dedim. :) geliş fiyatımı değilmi diye başka 2 bayiye daha sordum bana 32400 e veriyorlar dedim en fazla düşen 32750 dedi herşey dahil. 32400e tanıdık bayiden aldım. araç gelmedi daha 1 haftadır bekliyorum. ilk arabam sabırsızlanıyorum. başka sorunuz varsa cevaplarım.

quote:

Polo 'nuz şimdiden hayırlı olsun. Daha önceden kalma kaskonuz(hasarsızlık inidirimi) falan varmıydı acaba? Bir de sorun değilse, hangi şehirden alıyorsunuz arabanızı...

• quote:

quote:

quote:

Polo 'nuz şimdiden hayırlı olsun. Daha önceden kalma kaskonuz(hasarsızlık inidirimi) falan varmıydı acaba? Bir de sorun değilse, hangi şehirden alıyorsunuz arabanızı...

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. öncesi yok ilk aracım olacak. adanadan aldım.

• quote:

teşekkür ederim. öncesi yok ilk aracım olacak. adanadan aldım.

Alıntıları Göster
    teslim için ne kadarlık bir zaman dilimi belirttiler?
  • quote:

Alıntıları Göster
    şimdi oldu :)))bende dedim bu fiyat çok ucuz diye
    ben 31750 ye aldım o zaman 250 tl trafik sigortası+160 tl plaka+250 tl bandrol
    toplamda 32510 gibi bir rakam çıkıyor nakit cebimden çıkıcak para yani

aralık ayının 15 inde gelcek ama ocak teslim alıcam 2 kez bandrol ödememek için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.