Şimdi Ara

yarın 2006 yaris 1.0 alıyorum yorumlarınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toyota markasına cok yabancıyım..ve yarın 1.0 terra 2006 model kül grisi bir yaris alıcam..benim için hız ve dış görünüşşten önce iç konfor ve dizayn daha önce gelir..
    bırcok araba icinden yaris'i seçtim..seçimim sizce dğru mudur?

bu araba benim ilk arabam olucak ehliyetimi 1 hafta once aldım..Bu arac hakkında bilmem gerekenler nedir..Ve yakıt tüketimi ne kadardır?

okuyan arkadaşlarım soruların en az birine cevap verirse cok sevinirim..Biraz telaşlıyım..malum ilk arabam olucak

Not: araba 33binde..17250 ye alıyorum..(efsane pazarlıkla)

• gerçekten kimsenin bi fikri yokmu ?
  • şehiriçi ağırlıkla kullanacaksan sorun yok. 1.0 motor seni bir yerden bir yere götürmek için yeterli
    . ama eski kasa alacaksan bir daha düşün. 5 litre civarı benzin yakar

kasa bu kasa ise düşünme al, çok güzel araç
     yarın 2006 yaris 1.0 alıyorum yorumlarınız?
  • eski kasasını bu gün aldım..eve kadar sürdüm(yaklaşık 50km)..4.2 litre yakmışım km'de..bana uygun geldi..araç tertemiz 0'ından tek farkı egsozu tozluydu hafif :))
    sözün özü çok memnunum ilk gün izlenimlerimden..
  • Bende var 2006 model 1.0. Fakat sizin söylediğiniz yakıt tüketimlerini hiç görmedim :D Min 6 lt. görmüşlüğüm var. Malum şehiriçi sürekli dur kalk.
    Benimde ilk arabam. Arada sırada 2008 Corolla d4D ve 2012 Qashqai kullanıyorum fakat şehiriçinde yarisin verdiği kadar zevk vermiyor. Seri ve küçük olmasının avantajları sanırım. Araban hayırlı olsun bu arada, pişman olmayacağına eminim.
  • 17.250 tl çok iyi bir fiyat. aynı fiyata bulsam bende düşünmeden alırım. hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 2006 eski kasa 1.0 ben de kullanıyorum.
    devirli kullanırsan problemsiz araç, en fazla 155 yapıyor 135te titriyor,
    yakıt sarfiyatı yaz, şehirlerarası yolda 5.2 şehiriçin 5.8 bende
    90ı geçmezsen, sizin rakamları ben de göremedim daha bence her 100 km de ölçün bi kez daha..

17250 demek değeri, e benim araç 24binde daha :)

hayırlı olsun bir kez daha, iyi günlerde kullanın..

ha bi de istanbul - izmir yarım depo benzin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romancem -- 31 Mart 2012; 1:24:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baya bir araştırdım 33 bin km için harika fiyat ben de eşime düşünüyorum unosunu elden çıkarıp bu araçtan almak için böyle bir fiyat bulsam kaçırmam.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 4 Nisan 2012; 2:39:41 >
  • ben 2011 aralıkta 2008 model 1,0 terrayı (33,000 de) 21.250 ye aldım.
    şu aralar lpg düşünüyorum. Arada kaldım. bir depo ile 600 km gidiyorum ağırlıklı şehir içi. performans kaygım ve beklentim yok. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
  • merhaba arkadaşlar

bende 1.0 terra yaris alacağım. acaba rampada zorlanıyor mu 1.0 motor ?

birde bu 1.0 motora lpg taktırıyorlar. lpg li halde yine eğimli yollarda zorlanma oluyor mu acaba yaris de ?

yanıtlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.