Şimdi Ara

Polo 1.6 Comfortline Corsa Swing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ilk arabamı alacağım ve bu konularda pek bilgili olduğumu söyleyemem bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var :D bütçem 10000 tl civarı önümde 2 seçenek var şu an bunlar 160.000km1997 polo 1.6 comfortline 10.500tl kazasız boyasız.(analog klima diyor) modellerden merkezi kilit ve otomatik camlar ve 128.000km 1997 Corsa Swing kazasız boyasız 1.4 11.000tl klimasız merkezi kilit ve otomatik camlar daha çok bana masraf çıkartmayacak bir model arıyorum öyle hız performans gibi takıntılarım yoktur günlük ulaşım ihtiyacımı karşılayabilecek bir araç bakıyorum bu iki modeli 10000 civarlarında buldum fiyat iyi midir veya bu bütçeyle bana tavsiye edebileceğiniz küçük tipte başka modeller varmıdır.3.sınıf üniversite öğrencisiyim 2 yıl kendim çalışarak elde ettiğim birikimim ve babamın biraz da yardımıyla alacağım tecrübesiz olduğum için bir de size danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim :) ayrıca yakıt sarfiyatı ile ilgili bilginiz var mı bu iki model hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzymaster23 -- 4 Ağustos 2012; 2:39:12 >

• polo iyidir sağlamdır ama biraz fazla yaktığını söylemem gerek yani lpgsiz binmek biraz sıkıntı olur, 1.6 motor çok atak performanslı tavşan gibi :D
  • Merhaba, eski bir corsa GLS kullanıcısıyım. Satalı 1.5 sene oluyor..
    Öncelikle iki aracın da piyasası 10.000 TL nin üstünde olduğundan o fiyata temizini bulmak zordur, iyi kontrol ettirin derim.
    Baktığınız corsalar (swing) 60 beygir gücünde 8v motora sahip, yani eski teknolojilidir. Corsa düşünüyorsanız tavsiyem 16v olan modelleri almanızdır. GLS modelleri 90 beygir gücündedir ve 16v motor vardır ayrıca 1.6 polodan çok daha atak bir araç olacağını garanti edebilirim.
    Sağlamlık konusunda ise 12 senedir kullandığımız araç bakımları haricinde servise gitmedi diyebilirim. Sadece fan müşürü değişti (20 tl, orjinal) o kadar.
    Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim

• Fiyat olarak araçların ikiside piyasanın biraz altında hangisini alacak olursan iyi bir kontrol ettir ederim.
    Bence polo klimalı ve 1.6 oluşundan dolayı corsada alman aracı sağlam ve kaliteli ama baktığın modelde klima yok ve gls değil bu sebepten polo
  • Polo DGS mi diye soracaktım

Arada çok büyük bir km farkı var hocam fakat klimasız olacağına analog klima olsun derim ben.
  • Hepinize cok tesekkur ederim yardimlariniz icin bugun polo ya kendi servisinde baktirdim aracin herhangi bir sorunu olmadgni soyledlr km oynama da yokmus.11 bin istiyordu arac sahibi 9.500 de direttim anlasamadik fakat dediginize gore fiyat iyi sanirim almalimiyim sizce sadece yasindan dolayi boya var arabada

Not:10.500 e kadar dustu arac sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzymaster23 -- 4 Ağustos 2012; 21:03:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.