Şimdi Ara

Polo 1.6 Tdi 2010 aracta arada gelen hafif tikirti sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arac Polo 2010 Tdi 90 beygir
    Son zamanlarda aractan motoru calistirdiktan sonra ozellikle 3 vitese kadar derinden cok hafif bir tikirti sesi geliyor , ses ayni cok sessiz calisan bir traktor sesi gibi.Arac 102 binde debriyaj da hafif kaciriyordu ustaya goturdum sesi falan soyledim volandan geliyor baski balata volan degisecek dedi 1300 liraya parcayi aldirdim taktirdim bugun usta aradi bitirdigini soyledi fakat sesin hala devam ettigini cunku enjektorlerde problem oldugunu soyledi,1500 liraya tamirini yapacagini soyledi fakat ben guvenemedim. Arac su anda debriyaj vs degistigi icin cok guzel gidiyor cekisi falan da iyi bu ses neyden kaynaklaniyor olabilir ? Daha once basina boyle bir sey gelen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir gün adamın birinin gözündeki damarlar atıyormuş sürekli ve bu adamı rahatsız etmeye başlamış.
    doktora gitmiş;
    -doktor bey gözüm sürekli atıyor
    +allah allah atmaması lazım
    adam bunun üzerine gitmiş at maması almış gözüne sürmüş bir kaç gün boyunca, at maması bitince tekrar doktora gitmiş;
    -doktor bey at mamasını gözüme sürdüm geçmedi, at maması da bitti
    -allah allah bitmemesi lazım...

sizin usta da bu doktora benziyor. size lafım yok yanlış anlamayın.

çok soğuk havadan dolayı bile motorun sesi değişmiş olabilir. sanki usta fırsatçılık yapmış.
  • Ya bende ustaya pek guvenemedim zaten fakat konu hakkinda bir oneriniz var midir ? Dogru gitmeyen bir seyler olabilir mi acaba ? Bir de enjektor falan dedi iskillendim bu yakita katilan katki maddelerini duyuyorum kullansam bir fayda saglar mi

• 2016 model ile değiştir beni diyor
  • Fiyatlar cok artti cookk 😕

• Enjektorden gelen her seste hem servis hem disarisi cok pahali revizyon ve degisime gidiyorlar. Ancak problem cogunlukla DPF veya motor control unite yaziliminin guncel olmamasindan kaynakli gibi. Bende 1.6 TDI kullanicisiyim..

https://www.youtube.com/watch?v=AjleSYQZ0Qg

https://www.youtube.com/watch?v=phCbaOJX6d4&t=1s

• bir usta kazığı daha sizin aracınızda deneyler yapıyor daha fazla para kaptırmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.6 tdi uğultu sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar icin tesekkurler, peki bu sorunun dogru cozumu icin ozel bir volkswagen servisi ya da volkswagenin kendi servisine gitsem bir cozum bulabilir miyim ? İstanbul icin avrupa yakasinda servis onerisi olan var midir ?

• Baskı balatayı anlarımda volan neden değişir onu anlamadım... 1300 lira verene kadar servise götürseydin bari... Doğuş bile daha insaflı...

Ben demiyormuyum vw sahiplerini bu ülkede yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar diye... gene yolmuşlar... geçmiş olsun...
  • Youtube da arastirirken linkteki videoyu izledim ses buradakiyle ayni tarif etmek zor oldugu icin link paylastim.
    https://youtu.be/-PsEualF-ds

• ustaya bak hemen teshısı koyuyor ses bundan gelıyor baskı volan degısıcek ver 1300 degısıyor ses kesılmedı suda degısıcek ver 1500

kardeş sen aracın motor ve şanzıman kulaklarını kontrol ettırdın mi hiç ? sorunu bu bahsettıgım yerlerde ara motordan degıl bu ses
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Usta zaten boyle deyince ben direk araci aldim ciktim , baska bir yere gostermedim . Vakit bulunca gidecegim kendi servisine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.