Şimdi Ara

Polo 1,6 TDi 90 Comfortline Bluemotionmu-- Polo 1,2 TDi 75 BlueMotion..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Basliktada belirttigim gibi bu 2 arac arasinda kaldim. Aylik ortalama 1200-2000 arasi km yapiyorum...Aslinda aklimdan 1,2 geciyor ama ben otabana ciktigimda genelde trafik musait olursa 120-130 un altina hic dusmuyorum..ama yogunluk sehir ici ve 28km uzakliktaki is yerime gidip gelmek icin kullaniyorum..
    1,2 alsam otobana ve yollar musait oldugunda basinca cok yakar die acikcasi biraz cekiniyorum. suan 1,4 diesel corolla kullanicisiyim. cok ole performans delisi degilim ama otobanda rahatlikla 140 filan korkutmadan goturucek bi araba ariyorum en azindan corollanin performasini aratmasin yeter...

Yasadigim ulkede (danimarka) 2010-211 70,000 ile 120,000 km gitmis pololarin fiyatlari abartmiyorum 50,000 ylt den basliyor.hatta suanda arama sitesinde en ucuz 1,2 125,000 gitmis 2010 polo 45,000 ytl-- 2014 1,6 tdi DSG ise 95,000 ytl her neyse bunu sadee bilgi amacli yazdim.

Burdaki arabalar turkiyedekiler kadar ozelik bakimindan bos degil. 1,2 de ne varsa 1,6 dada hemen hemen aynisi var sis fari haric.

SIZCE NE YAPMALIYIM KULLANAN KARDESLER ABILER BI YARDIMCI OLUN ARASTIRMA ASAMASINDAYIM VE ODEYECEM PARADA AZ OLMADI ICIN KULLANICI YORUMLARINA IHTIYACIM VAR.

http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/vw/polo

• bahsettiğiniz sitede baktım 1.2 bluemotion 179.900 kron diyor. 72.000 tl yapıyor sanırım. Çok uçuk değil mi fiyatlar.
    Bir de araç dolu demişsiniz ama baktığım aracın arka camlar manueldi. direksiyon yine radyo kontrolsüz ve klima aynı şekilde manuel. Fark göremedim.
    Belki fazladan hava yastığı vardır . Tr dekiler 2 hava yastığı çünkü.

BM performansı sizi üzmez, yakıt olarak her ikisinde de kullanıma bağlı olarak istediğiniz rakamı tutturursunuz.

Ben sırf esp,start-stop ve vergi avantajı yüzünden BM aldım. bunlar sizin için önemli değil ise 1.6 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsera

bahsettiğiniz sitede baktım 1.2 bluemotion 179.900 kron diyor. 72.000 tl yapıyor sanırım. Çok uçuk değil mi fiyatlar.
    Bir de araç dolu demişsiniz ama baktığım aracın arka camlar manueldi. direksiyon yine radyo kontrolsüz ve klima aynı şekilde manuel. Fark göremedim.
    Belki fazladan hava yastığı vardır . Tr dekiler 2 hava yastığı çünkü.

BM performansı sizi üzmez, yakıt olarak her ikisinde de kullanıma bağlı olarak istediğiniz rakamı tutturursunuz.

Ben sırf esp,start-stop ve vergi avantajı yüzünden BM aldım. bunlar sizin için önemli değil ise 1.6 alın.

Burda fiyatlar bu sekilde almanya fiyatlarinin asa yukari 3 kati oda devletin aldigi vergiden dolayi ama yapcak bisi yok dusundukce kapayi yemiyor degilim sistem bu .benim dedigim ozelikleri ayrinti olarak secince ici dolu arabalarda geliyor tabiki size bos olani denk gelmis..5 veya 3 kapiya onemsemiyorum arka camlarinda manuel olmasi cok onemli degil benim icin.vazgecilmezin koltuk isitma, klima, hiz sabitleyici guvenlik paketinide pek anlamiyorum ama oda var heralde icinde.Ayrica 1,6 tdi lerde BM olanlari var burda, sadece 1,2 bm degil.

Hizli surme luksuzmude cok fazla yok zaten asiri derecede hiz kontol ve radarlari var. gunluk onlarca radar kuruyorlar sehir ici ve disinda ve 50kmh sehir icinde 70-75 gittinizde ehliyet kaybediyoruz ve cok agir cezalari var. 50 kmh lik yerde 90-100 yakalansak ehliyet gidiyor ustune 5,000 ceza ve 2-3 yil ehliyet vermiyorlar.

• Hocam yakıt ucuz değil mi zaten orda alın 1.6 gitsin. Ben orda olsan 2.0 dan aşağı binmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Hocam yakıt ucuz değil mi zaten orda alın 1.6 gitsin. Ben orda olsan 2.0 dan aşağı binmem

Yakit fiyatlari ortalama

Diesel : 4,23 ytl
    benzin : 4,75 ytl
  • kesinlikle 1.6 yı al.1.2 hasta eder adamı.1den 2 ye atmak ölüm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca761

quote:

Orijinalden alıntı: iade

Hocam yakıt ucuz değil mi zaten orda alın 1.6 gitsin. Ben orda olsan 2.0 dan aşağı binmem

Yakit fiyatlari ortalama

Diesel : 4,23 ytl
    benzin : 4,75 ytl

Türkiyeyi aratmıyor maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be fiyatta yalnız olmadığımızı öğrenmek ne güzel :) 1.2 tdi bluemotion u alırdım ben. body kit+ek özellikler. tek kötü yanı döşemeleri ama danimarkadaki modeller farklı olabilir tabi.
  • Evet fiyatlar orada da pahalı demek. Ben 1.2 TDI kullanıcısıyım. Performanstan tam verim alabiliyor muyum, alamıyorum. Çoğu zaman keşke ayağımın altında daha büyük hacimli motor olsa diyorum. Eğer fiyat farkı yoksa ve de ikisi arasında hatırı sayılır vergi farkı yoksa tercihini 1.6'dan yana kullan. Tabi şu da varki otobanda 1.2 ile bile çok rahat 150-160'ı güvenle basarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Evet fiyatlar orada da pahalı demek. Ben 1.2 TDI kullanıcısıyım. Performanstan tam verim alabiliyor muyum, alamıyorum. Çoğu zaman keşke ayağımın altında daha büyük hacimli motor olsa diyorum. Eğer fiyat farkı yoksa ve de ikisi arasında hatırı sayılır vergi farkı yoksa tercihini 1.6'dan yana kullan. Tabi şu da varki otobanda 1.2 ile bile çok rahat 150-160'ı güvenle basarsın.

1,2 vergi fiyati : 462 ytl
    1,6 vergi fiyati : 828 ytl

Fiyat olarakta asa yukari ayni alicam 2. el
  • Ayrica Yasadigim ulkede dag diye birsey yok. Ulkenin en yuksek yeri yanlis hatirlamiyorsam deniz seviyesinden 170 metre yukseklikte.Tam duzde degil dalga gibi yamuk yumuk bi memleket :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.