Merhaba arkadaşlar malum İstanbul’a azda olsa kar yağdı azda olsa yağan kar kazalara sebebiyet veriyor bugün öğleden sonra bende bir kaza geçirdim dik yokuştan aşağıya doğru inerken yerdeki kar ve buzlanmadan dolayı aracın kontrolünü kaybettim birazda panikle ne yapacağımı bilemedim 1. Vitesle yavaş bir şekilde yokuştan inerken araç kaymaya başladı frene basıyorum ama nafile hızlı bir şekilde yokuş aşağı kayıyorum bu esnada ABS devreye girdi 50 metre ilerideki eve doğru kayıyorum oraya çarpmadan hemen aracı sağa kırdım ve inşaat alüminyum profil levhalarına girdim bu kazada araçta fazla hasar meydana gelmedi çok şükür sağ çamurlukta hafif çizikler oluştu ön tamponda fazlaca çizikler oldu ve yeni taktığım ön far yüzeyinde çizikler oluştu kaza resimlerini paylaşıyorum sizce araçta daha önce sadece ön kaput boyalı acaba çamurluk boyanması gerekirmi yada pasta cila ile idare edermi ön tanponu komple boyatmayı düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme