Şimdi Ara

Polo Classic 1.6 1999 alım mi? Tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlan No: 227452531
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ihtiyactan-satilik-227452531/detay

Arabayı almayı düşünüyorum @erkmenson arkadasım ile p.m den görüştük o alma diye tavsiyesinde bulundu ve konu açmamı söyledi bende sizin tavsiyelerinizi bekliyorum ,
    Aile icin kullanıcam fiyatı bana uygun geldi aracın 2012 de 1080TL lik hasar kaydı var ,
    Birde tavanda ve bagajda solma var
    Klima cok randimanli çalışmıyormuş aldığım bilgiler bunlar sahibi acil nakit ihtiyacı icin fiyatı uygun tutmuş.
    Yarın ustaya göstermeyi düşünüyorum ne dersiniz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya yardımcı olabilecekleri cagirayim ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında kullandım ama evin önünden çok sanayide durdu araba. Beyaz hariç hemen hemen hepsinde solma oluyor o yüzden alcaksan beyaz al. Ayrıca dediğim gibi sürekli arıza çıkarıyor. Klima benimki de düzgün çalışmıyordu, çok ustaya gösterdim ama iyi sogutmuyordu yine de. Otomatik şanzıman geri kaçırma yapıyordu, kaç milyar harcadım o şanzımana bilmiyorum.

• hayır alınmaz araçla oynanmış.o göstergeler golf 3 ün 93-97 arası kullandığı göstergeleri.polo classiclerde bu gösterge kullanılmadı.polo 6n göstergesi olması lazım o kasa da.kesinlikle başka bir araç bakın.mümkünse bütçenizi 15 bine yükseltip 6kv2 yani dürbün göğüs diye tabir ettiğimiz makyajlı kasalara (2000-2001) bakın.sorunuz varsa bana pm atın.nickimden de anlaşılacağı gibi bana güvenebilirsiniz

edit:hatta kesinlikle alınmaz.hasar kaydı var ve kliması randımanlı çalışmıyor demişsiniz.13 bin istiyor o araca adam.8 bin 9 bin istese neyse de araç size çok sorun çıkarır gibi duruyor.fiyatıda uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 24 Ağustos 2015; 2:03:51 >
  • Polo classic uzak dur bu kadar net söylüyorum. Marea al daha kaliteli araba
  • Tesekkur ederim yorumlar icin @erkmenson yanilmadi ;) almıyorum sagolun. Bu kadar kişi bir sey söylüyorsa vardır bir bildikleri

https://www.araba.com/306256659/Fiat-Palio-16-16V-HL

Bu araba icin yarın ustaya göstermek icin anlaşmıştık km orjinal degil gibi geldi komple boyalı ama motoru sağlamsa boyaya bakmıyorum
    12-15 arası bi bütçem var sorun çıkarmayacak bir araba arıyorum.insan araştırdıkta kafasi karışıyor. Acelede etmek istemiyorum piyasa cok yüksek ama acil de bir araca ihtiyacım var , nasip bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

hayır alınmaz araçla oynanmış.o göstergeler golf 3 ün 93-97 arası kullandığı göstergeleri.polo classiclerde bu gösterge kullanılmadı.polo 6n göstergesi olması lazım o kasa da.kesinlikle başka bir araç bakın.mümkünse bütçenizi 15 bine yükseltip 6kv2 yani dürbün göğüs diye tabir ettiğimiz makyajlı kasalara (2000-2001) bakın.sorunuz varsa bana pm atın.nickimden de anlaşılacağı gibi bana güvenebilirsiniz

edit:hatta kesinlikle alınmaz.hasar kaydı var ve kliması randımanlı çalışmıyor demişsiniz.13 bin istiyor o araca adam.8 bin 9 bin istese neyse de araç size çok sorun çıkarır gibi duruyor.fiyatıda uygun değil.

Hocam o gösterge grubu kullanıldı. Babamın zamanında sıfır aldığı 99 model Polo Classic aracında da o gösterge grubu vardı. Ardından 2001 yılında aldığımız Classic araçta ise dürbün göstergeler vardı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

hayır alınmaz araçla oynanmış.o göstergeler golf 3 ün 93-97 arası kullandığı göstergeleri.polo classiclerde bu gösterge kullanılmadı.polo 6n göstergesi olması lazım o kasa da.kesinlikle başka bir araç bakın.mümkünse bütçenizi 15 bine yükseltip 6kv2 yani dürbün göğüs diye tabir ettiğimiz makyajlı kasalara (2000-2001) bakın.sorunuz varsa bana pm atın.nickimden de anlaşılacağı gibi bana güvenebilirsiniz

Hocam o gösterge grubu kullanıldı. Babamın zamanında sıfır aldığı 99 model Polo Classic aracında da o gösterge grubu vardı. Ardından 2001 yılında aldığımız Classic araçta ise dürbün göstergeler vardı..

hocam valla ne gördüm ne duydum.. 95-99 yılları arasında polo 6n göstergeler kullanılıyor olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Tesekkur ederim yorumlar icin @erkmenson yanilmadi ;) almıyorum sagolun. Bu kadar kişi bir sey söylüyorsa vardır bir bildikleri

https://www.araba.com/306256659/Fiat-Palio-16-16V-HL

Bu araba icin yarın ustaya göstermek icin anlaşmıştık km orjinal degil gibi geldi komple boyalı ama motoru sağlamsa boyaya bakmıyorum
    12-15 arası bi bütçem var sorun çıkarmayacak bir araba arıyorum.insan araştırdıkta kafasi karışıyor. Acelede etmek istemiyorum piyasa cok yüksek ama acil de bir araca ihtiyacım var , nasip bakalım

15 bin varsa direk dürbün göğüs bakın.polo 6n2lerdeki göstergelerin aynısı araba adeta evrim geçirmiş oluyor.5 senelik dürbün göğüs kullanıcısıyım

• Onların fiyatlarına baktım hocam hep 18-20 arasiydi peki bu kronik sorunlar dürbün göğüs modellerinde yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Onların fiyatlarına baktım hocam hep 18-20 arasiydi peki bu kronik sorunlar dürbün göğüs modellerinde yokmu?

nispeten daha azaldı dürbün göğüsle ama çözüldü denilemez.dürbün göğüsle eski göğüs polo classicle karşılaştırırsanız arada uçurum kadar fark olduğunu görürsünüz.dürbün göğüs piyasası 15-18 bin arasıdır.dürbün göğüste motorlarda ufak değişiklikler oldu.mesela golf 3 sportline aft 100 hp motor yerini akl 100 hp bora,golf iv motoruna bıraktı.75 hp motor sadece ufak iyileştirme ve büyük tork değişimiyle güçlendi.eski polo classicte aee 75 hp 136nm torklu motor varken dürbün göğüste alm 75 hp 145nm tork motor kullanıldı.ben 5 sene alm motor kullandım.

• Merhaba Hocam
    Aslında Fiyatına Göre uygun
    Bora Yada Golf 3- 4 Bakabilirsin

Onun Dışında Polo Classic Pek bilmemde Alma diyorlarsa bir bildikleri vardır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-bora-227334671/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-boyasiz%2Corjinal-expertiz-raporlu-polo-224008304/detay

• Alma usta olma
  • Diri görünmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorunu gaz kelebeği. 1.6 gibi gitmez ama 1.6 gibi yakar. Araç bana da pek diri gelmedi
  • T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***2945 aracin Muayene Tarihi-Km: 15/08/2015 170791KM, 09/05/2013 158268KM, 22/04/2011 226425KM, 24/04/2009 194062KM, 11/03/2009 191087KM, EK BILGI: KM sorgusu ucretsizdir. Sorulariniz icinhttp://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icinhttp://goo.gl/dPUvHw

Aracın km ilede oynanmış dün aksam göndermiştim msj yeni geldi ,
    Ucuz atlattık sagolun
     Polo Classic 1.6 1999 alım mi? Tavsiyeniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.