Şimdi Ara

Polo Impression mu Clio Touch mu? 750000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kararsız kaldığım için buraya açmak istedim. 2 araç konusunda kararsız kaldım.

Clio Touch ve Polo arasında kaldım.

Clio Touch 750k'ya kadar limit var otomatik, turbolu olması çok büyük avantaj. Diğer taraftan da bir yakınım polo satıyor 2023 model araç sıfır gibi fakat manuel ve turbosuz.

Sizce Poloya o kadar verilir mi? Mantıksız mı olur? Teşekkürler.

• Turbolu otomatik araç varken neden manuel ve 90 mm torklu bir araç alasınız ? Ciddi fiyat avantajı olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite ve güven olarak polo daha iyidir ikinci elde de daha fazla değer kazanır. Ama bu ikisi arasında sadece otomatik olduğu için Clio alınır.

• Küçük araçta manuel tercih etmeyin derim otomatik bakın mutlaka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir araç turbosuz olur anlarım da 90-95 tork da olmaz yani. 95-96 model b sınıfı şehir içi araçlar bile 110 tork. Sırf ucuz olsun diye satılan 65 bg clio, 69 bg yaris, 80 bg polo, ibiza vs satılmaması lazım artık. Skoda en baz paket fabia'ya bile 1.0 tsi koymuştu ki normali o zaten.

• 1.0 manuel imp. polo almanın mantıklı izahı yok bana kalırsa. bazı araçlar bazı şeylerden feragat ederek alınır anlarım da, bahse konu aracın tutar yanı yok. ha gerçi hayalet ekranı var

• @Moueson @Mand1ra_Hekimi @dr0742 @kamyonlarkavuntaşır

Hepinize çok teşekkürler. Sormamdaki sebep Polonun sıfıra yakın olması ve amcamdan alıyor olmam, araçta sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sorunsuz araç yani.

Clio alınca sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm ekspertize soksamda. Sanırım sorun etmemem lazım.

• Polo 0 km GSR 2 Impression, 840 bine veriyorlar, Front Assist ve Side Assist var, 8'' multimedya var, dijital gösterge var, LPG takıp binilebilecek bir araba.

Şu saatten sonra otomatik frenleme olmayan arabaya 700-800 bin değil hiç para vermem. O kadar para vereceğim güvenlik ekipmanları 2005'ten kalma olacak...

• Durduk yere tanıdık kazığı yemeyin.

Manuel turbosuz araç almanın hiçbir mantığı yok

• Clio

• @sanatairum @coder61

Teşekkür ederim Clio'dan devam ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.