Sadece dizel olmasından dolayı fiestayı tercih ederdim ama tip olarak polo
POLO
2000 model bir arabayla 2006 model aynı segment kıyas bile edilmemeli bence ama fiesta da harbiden takoz gibi araç. O paraya 2008-2009 model mitsubishi colt alabilirsiniz, ikisinden de güzel araç.
Hocam benim sana tavsiyem 21bine ikinci el temiz bir corsa. aha da linki:
valla hocam sağolun ben evliyim ve yakında çocukta olacak inş. onun için 3 kapılı bana gitmez ama çok güzel araba.. ben bu ikisinden hangisini seçmeliyim gönlüm fiesta diyor(yakıt ve konsol bölümündeki güzelliği) diğer yandanda polo vw kalitesi ve araba da çok temiz içi olsun siyah reng olsun araba başka duruyor ama beni tek düşündüren yanı tüpsüz polo ve düşük model ne kadar temiz olsada
quote:
Orijinalden alıntı: ultramak
arkadaşlar 2000 1.4 16v 40.000 km de comfortline polomu(18.000 tl tüpsüz), yoksa 2006 makyajlı kasa 102.binde 1.4 tdcı fiesta mı(19.000 tl) hangisi sizce yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
6 yaş fark var. Bu önemli. Asıl önemli olan dizel mi, benzinli mi!
Tercihim kesinlikle Fiesta olurdu.
Citroën C3 1,4 HDI 92 HP bakın.
305 litre bagaj hacmi, ABS, Dijital Klima, 4 Hava yastığı, Çelik Jant, Yağmur ve Far sensörü donanımları standart. Cam tavanlısını alırsınız o paralara.
İlanda bulunan fiesta'da ABS bile yok.
18,000 - 19,000 TL'yi parayı sadece temiz ve km'si az diye benzinli 2000 model Alman aracına bağlamak mantıksız.
İlla C3 alacaksınız da demiyorum ama bu devirde benzinli araca binilmez. Şahsen dizel tercih etmenizden yanayım o fiyata.
Fiesta ya kalas diyenlere soruyorum kaç km fiestayla yol yapmışlarda yorum yapıyorlar. Polo ile fiestayı karşılaştırılması sorulmuş birisi corsa diyor bedava verseler almam birisi colt diyor sanki çok farklı bir araç. C3 e gelince motor aynı ama virajlarda ilk uçan araç birde yüksek hızlarda kapılardan rüzgar sesi de ikramiyesi....
Çevrene bak en çok hangi aracın gideri var ondan sonra yorum yap... her modelin her markanın iyi kötü araçları var. Benim aracım fiesta collection her türlü teknik özellik mevcut comfortlarda da hiç bir şey yok ona göre kıyas yap.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme