Şimdi Ara

Polypad C-5900 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • polypad c-5900 kullanıyorum piyasda bir çok telefon özelliği olan tablet var inceliyorum donanım olarak özellikleri daha kötü c-5900 dan ama telefon özelliği var bende gsm özelliği olan zte mf190 usb modem bagladım tabletime şebeke bağlandı saatin yanında avea 3g yazıyor full çekiyor bir yerdende orjinal android telefonlarda olan stock mesajlaşma uygulamasının apk sını indirip kurdum çalıştı fakat mesaj gonderemiyorum gönderilemedi diyor arama yapamıyorum com.android.phone kapandı diyor nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi sonucta sebekeye baglanabiliyorum aynı modemle bilgisayardan çağrı alabiliyorum yapabiliyorum sms alıp gonderebiliyorum gsm destegi var tablete takıncada sorunsuz şebekeye baglanıyor internete giriyorum fakat mesaj alıp gonderemiyorum çağrı yapamıyorum çağrıyı geçtim sadece mesaj alıp gondersem yeter yardımlarınızı bekliyorum muhtemelen sorun yazılımsal android 4.0.3 yüklü tablette nasıl aktif hale getirebilirim telefon özelliğini bilgisi olan varsa paylaşabilir mi diğer 800mhz tabletlerde bile var andorid 2.2 veya 2.3 yuklu oluyor donanımsal olarak bir eksiği yok tabletimin sadece gsm alıcısı yok onuda modemle hallediyorum diğer tabletlerde nasıl bir yol izlenmiş bilenlerden yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreyman -- 14 Haziran 2012; 18:33:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.