< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATILIMCI -- 8 Nisan 2014; 22:02:00 > |
Polywatch ile telefondaki çizikleri giderme.
-
-
Konu aktif -
Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum. -
Bende denemek istiyorum ama korkuyorum :) g2 kullanıyorum bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
polywatch sadece kristal saat camları için kullanılan bi ürün. -
Ürünün kullanım alanlarını biliyorum ama LG'nin resmi sitesinde G2 için, kamera özelliklerinde "Safir Kristal Cam" yazıyor. Normal saatlerde kullanılan cam kalitesinde değildir elbet. Denemek lazım aslında eğer alırsam, konuyu güncellerim :) @haydar. -
Konu hala güncel mi? Güncel ise çözüm bulanlar yazabilir mi? -
-
Bu polywatch nereden bulabiliriz acaba
Siz bulabildiniz mi
Çok özür diliyorum, 8-9 sene önceki konuyu hortlatmış olacağım. Moderatörler sakın silmesin, gerçekten bilgiye ihtiyacım olduğu için yazıyorum.
Benim sahip olduğum telefon kamerası, bilgisayar kamerası, telefon-tablet yüzeyi gibi muhtelif ürünlerde kılcal çizikler var. Hatta gözlük camında da var. Ancak gözlük camında(en azından plastik organik camlarda) işe yaramadığını yazmışlar bunun.
Araştırmalarım nispetinde bu ürünü buldum, ancak bu ürüne dair internette çok kısıtlı bilgi ve izlenim var. Hatta Türkçe forumlarda, üstte "nikolayt" nikli arkadaşın yorumu dışında bir izlenim görmedim. Onun profiline baktım, sadece bir tane bu mesajı yazmış, o biraz tuhafıma gitti, neyse.
Yabancı sitelerde ise %80 nispetinde saat yüzeyini temizlediğini, işe yaradığını yazmışlar. Ancak kamera camı için kullanıp izlenimini yazan olmamış gördüğüm kadarıyla.
Bu krem Türkiye'de satılmıyor, mecbur yurtdışından getireceksin, onu da araştırdım: Kargo ve gümrük vergisi dahil 200 liraya Amazon'da var en ucuza.
Eğer bu gerçekten işe yarar bir krem ise çok iyi olur benim için fakat tersi surette işime yaramayacak bir ürün için 200 lira vermek istemiyorum.
Bu ürünü kullanan veya bilgisi olan konu altına veya özel panelden mesaj yazabilir mi?
ÖNEMLİ NOT: İnternette yazan bikarbonat, soda, diş macunu, sirke, cila...vs bunların hiçbiri işe yaramıyor. Tam tersine daha da tahriş ediyor yüzeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 8 Şubat 2023; 13:27:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X