Şimdi Ara

pompa arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm 98 mdl 2.0 hlx aracım var yakıt pompasının arıza yaptığını soyledıler tüpte calişirken pompanın çalişip yanma ıhtımalı varmı veya sorun ne olabılır ?

• Aracınızda ne kadar benzin bulunuyor?Tüpte çalışsa bile benzin pompası çalışır benzin seviyesini minimum çeyrek depo seviyesinde tutmanız pompanızın ömrünü uzatacaktır.Ben genelde yarım depo benzin bulundururum aracımda.
  • o fln var bendede aracı yenı aldım zaten benzınde calişmaması ıcın bı ek parcamıne takılıyomus bu konu hakkında bılgınız varmı
    pompa işini cozdum
  • benim araç lpgli. benzini hep çeyrek deponun üstünde tutmaya çalışıyorum. arabayı park edeceğim zamanda burnu yukarı gelecek şekilde park ediyorum çalıştırdığım zaman yarım depo benzin varmış gibi gözüküyor
  • zın çeyrek dopo oluyor en az sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlx 2.0

o fln var bendede aracı yenı aldım zaten benzınde calişmaması ıcın bı ek parcamıne takılıyomus bu konu hakkında bılgınız varmı
    pompa işini cozdum

Tavsiye etmem.Benzin,pompanın soğumasını sağlar çalışan pompa ısınır benzinde olmadı veya yetersiz seviyede olduğu zaman bozulur.Her ihtimali düşünmek gerek mesela uzun yolda gidiyorsunuz LPG kaynaklı sorun yaşadınız aracınız benzinde olmazsa nasıl gideceksiniz.Ben mesela çok dik yokuşta tam yüklü durumda benzine alırım çok şükür LPG sisteminde sıkıntı olmaması ve bakımlarını zamanından önce yaptırmama rağmen.Arabanın sağlığı açısından kim ne derse desin bezinin yeri ayrıdır LPG yi mecburiyetten kullanıyoruz.
  • bıaz araştırdıktan sonra takılmamasının daha doğru olduğunu anladım pompa calişarak enjektorlerı soğutuyormuş zaten oparca benzıne gecınce pompayı acıyomus tamamen kapatmıyor ama gerek yok ben taktırmayacağım airbeg ısıgı yanıyor koltukla fln oynayınca rada gıdıyor soket fln dıe okudum koltuğun altındaymış yerını bılen varmı veya nerde dır sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Müşürü ve Hararet..
    18 yıl önce açıldı
    NTC arızası (su sızdırıyor)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlx 2.0

bıaz araştırdıktan sonra takılmamasının daha doğru olduğunu anladım pompa calişarak enjektorlerı soğutuyormuş zaten oparca benzıne gecınce pompayı acıyomus tamamen kapatmıyor ama gerek yok ben taktırmayacağım airbeg ısıgı yanıyor koltukla fln oynayınca rada gıdıyor soket fln dıe okudum koltuğun altındaymış yerını bılen varmı veya nerde dır sorun

MAREA foruma sorduğunuz da daha çabuk bilgi alırsınız.Farklı başlıkları okumayanlar olabilir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.