Şimdi Ara

NTC arızası (su sızdırıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ariston Genus kombiyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyoruz NTC sensörü su sızdırmaya başladı. NTC sensörünü parçacıdan alıp değiştirdim ama su sızdırmaya devam ediyor. Sönsörün takıldığı yer plastik. Görünürde herhangi bir çatlak, platlak yok ama su sızdırıyor. Söküp yuvayı silip temizlemeye çalıştım ama nafile. Nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Sensör bu, sekmanla takılıyor yerine tam oturuyor ama halen su sızdırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Ariston Genus kombiyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyoruz NTC sensörü su sızdırmaya başladı. NTC sensörünü parçacıdan alıp değiştirdim ama su sızdırmaya devam ediyor. Sönsörün takıldığı yer plastik. Görünürde herhangi bir çatlak, platlak yok ama su sızdırıyor. Söküp yuvayı silip temizlemeye çalıştım ama nafile. Nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Sensör bu, sekmanla takılıyor yerine tam oturuyor ama halen su sızdırıyor.

ntc sağlam senin sol blok çatlamış içten kronik sorun çözüm blok deyişmesi

• Cevabınız için teşekkür.Ne kadara mal olur blok değişimi?
    Blok çatlaması neden olur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Cevabınız için teşekkür.Ne kadara mal olur blok değişimi?
    Blok çatlaması neden olur acaba?

yüksek basınç sebebi servis 300 tl civarı deyiştirir
  • takmadan önce contasını yağlamayı deneyin, veya bulaşık sabunu
  • Aynen bence de blog
  • Cevaplarınız için tşkr. Servisi arayacağım anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kollektör su sızıntısı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar int ararken sizin yorumlariniizi gordum ayni sorun benim ariston kombidede basladi ntc nin yanndan su sızıyor aristondan ustayla konustm önce blogu hemen degismeyelim dedi daire girisine basinc dusurucu tak dedi onu takdirdik basinci 4 bar ayarldik bir sure kesti bu arada ntc e sabun surmustuk contasina bir sure kesti acaba barmi kesti sabun mu orasini bilmiyorum sonra akmaya devam etti sonra teflon sardim contaya yine sızdi sonra nalburdan sıvı conta var siyah onu surdum bir gun sonra yine sızdı inat ettim kombinin sol blogu degistrmiycem suanda dusunuyorum baska ntc cevresine ne surulur die en sonunda japon surup contayi oyle yerine oturtacam :) peki siz sorunu nasil cözdunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• nmQ N kullanıcısına yanıt
    Blok değişmeden çözülmüyor maalesef. Plastik malzeme olduğu için zamanla işlevini kaybediyor sanırım. Bende çok uğraşmıştım kokay gelsin size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.