Şimdi Ara

Pompa borularının konumu önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

240mm deepcool soğutucumun dün pompa konumunu değiştirdim ben sıcaklıklarda bir şey gözlemlemedim (iyileşme/kötüleşme) fakat yinede "mekaniksel" olarak sormak isterim sizlere

Radyatör konumu üstte:

Pompa boruları aşağıda (saat 6 yönü)

Yeni konum pompa boruları solda (saat 9 yönü)

9 yönündeyken pompa boruları ekran kartının backplateinden uzaklaştı ve borular daha bağımsız daha havada (kasanın yan camınada değmiyor) böyleyken görüntü olarakta ferahlık sağladı FAKATTTT

Bu 9 yönü sağlık mı sizlere sormak isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasan ferahsa ve sıcaklıklarda bi değişiklik göstermiyorsa yönü çok önemli değil fakat bildiğim kadarıyla ömrünü ve performansını yüksek seviyede tutmak istiyosan radyatör üstte olcak ve pompanın boruları saat 6 yönüne bakacak şekilde tutman daha iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pompa borularının yukarıda, yani radyatör ve fanlar gibi diğer bileşenlerin altında olmamasına dikkat edin. Genellikle, pompa boruları işlemci bloğuna doğru eğimli bir şekilde yerleştirilmelidir, böylece sıvı ve hava akışı düzgün olur.Eğer pompa, radyatörün ve boruların üst kısmına yerleştirilirse, sıvının pompa tarafından emilmesi zorlaşabilir ve hava birikmesine neden olabilir.Pompanın kasanın alt kısmına yerleştirilmesi genellikle daha iyidir çünkü sıvı doğal olarak alt kısımdan alınır ve havabirikmesi riski azalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmzl80 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama sorum bu değildi radyatör konumu vs değil siz genel bilgi vermişsiniz. Radyatörün üstte olması gerektiğini biliyorum zaten fotoğraf attım sadece pompanın "HORTUMLARI" 9 yönüne mi bakmalı 6 yönüne mi bakmalı diye sormuştum

Üreticiye mail attım zaten hortumların 6 yönünde olması daha iyi diye dönüş aldım geri eski haline çevirdim. Hortumlar şuan ekran kartının üstüne denk geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soğutma suyu seviyesi nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.