Şimdi Ara

Soğutma suyu seviyesi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yola çıkıcam sizce bu seviye nasıl ? Ne kadar su eklesem de buraya geliyor hep. Sizce normal mi ? Yoksa conta yaktırır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 7 Temmuz 2016; 18:16:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seviye nasıl arkadaşlar ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 7 Temmuz 2016; 17:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda daha net sanırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Azalmış gibi. Benim aracımda (Astra J) sizinkiyle kıyaslarsak en tepeden üç parmak kadar altında maz çizgisi yine onun 3 - 4 parmak kadar altında da min çizgisi var. Zaten min çizgisine çok yaklaşınca araba uyarı veriyor. Bence sizde yarım seviyesine gelecek şekilde antifiriz varsa antifiriz ekleyin yoksa su ekleyin. Çeşme suyu kireçsizse çeşme suyu kullanabilirsiniz
    Edit: Hazneyi tamamen doldurmayın. Genleşerek çatlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 7 Temmuz 2016; 17:49:55 >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman eklesem bu seviyeye geliyor hep burda anlamadım gitti hocam. Şimdi eklesem yine buraya gelicek çünkü hep burada duruyor. Benüm bildiğim max ile min arasında olması lazım ama min yakın olması korkutuyo beni

• Conta yakmış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçda bu seviye su ısındığı zaman fazla suyu kapaktan atar ve taşmayacağı seviyeye gelir bir sorun yok ve olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.