Şimdi Ara

Pompalı mı, Otomatik mi, Poze mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
52.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 33 cm namlu tabanca dipcik yasak pompali
    konya haber aratin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 kalibre ,46 slug hareketli namlu, tactical 4+1 ,kinetik döner başlıklı bir otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

33 cm namlu tabanca dipcik yasak pompali
    konya haber aratin

Fisekli tufegin cezasi cok az diye biliyorum bence ruhsatla ugrasmayin, ruhsatda cok kolay ama bence ugrasmayin direk istediginizi alin

• Arkadaşın evi Suriye'de Esat'ın sarayının yanında galiba rambo gibi mücadeleden mücadeleye atlıyor...

• Ev savunması için en ideal silah 12cal lık 50cm lik falan kısa namlulu güzel kaliteli bir firmanın pompalı tüfektiğidir..

Unutmayın eve giren saldırgan yada hırsız her kimse öldüremessiniz öldürdüğünüz an yasalar önünde suçlu sayılırsınız yıllarca hapislerde yatma ihtimaliniz olabilir..

Niye Pomapalı peki??

1) pompalı tüfekle evde mecburi plastik fişek atıcaksınız.. Bu plastik fişeğin içinde minik plastik boncuklar var attığınız kişinin canını acıtır ama öldürmez ağır bir zarar verdirmez.. tabii hassas bir uzvuna gözüne falan denk gelmesse.. yani karşı tarafı öldürme değil caydırma amaçlı mermi atmak zorundasınız bu plastik mermileride sadece pompalı tüfekler atabiliyor.. yarı otomatiklerdede çok takılma yapıyor bu fişekler.

2) Pompalı tüfeğin görüntüsel bile amerikan filmlerinden kalma halkçana üstümüzde bir etkisi vardır sesiyle duruşu görüntüsü ile arnold schwarzeneggerin tek eliyle pompalıyı doldurup terminatörde olmassa olmazı robotu ortadan ikiye ayırması ile ..

3)pompalı tüfek bakımı çok kolaydır ve çok sık temizlik istemez

4) pompalı tüfek de diğer yarı yada tam otomatik şarjörlü falan tüfeklere oranla mermi kesmesi sıkışması minumumdadır ve kolay kolay yarı otomatik yada tam otomatikdeki gibi fişek seçmez.. Kara düzendir zaten..

5) Yarı olmasada tam otomatik şarjörlü tüfeklere göre sürekli doldurma avantajı vardır tabi bu sürekli alttan mermi besletmek eğitim el alışkanlığı ister.. eve giren hırsızda silah varsa bir silahda 16 mermi olsa birde yedek şarjörü olsa 32 mermisi olsa bir tüfek şarjöründe 5 mermi olur hadi birde 10 lu olsun yedek hadi birde gene 5 li olsun yedek etsin 20 fişek şarjörde fişekler bittimi ne olucak .. o şarjörlere fişek doldurmak zaman alan bir işlem heleki yamuk yada yanlış sıralarsanız fişek sıkışır yani o işi ağır ve dikkatli yapmanız gerekir.. karşı taraf beklermi beklemez.. sen 20 fişeği bitirdiğinde adamın hala silahında 12 mermisi olucak..

6) pompalı tüfeklerin boyutları ufakdır diğer yarı ve tam otomatiklere göre buda tac tical olarak ev içinde manevra kabiliyetinizi arttırır..

7)Amerikada polis akademilerinde polise pompalı tüfeği job gibi kullanarak zanlı nasıl durdurulur uzak tutulur yada kendinizi nasıl korursunuz eğitimide verilir .. yani yeri geldimi amerikan polisi job niyetine pompalı tüfeği kullabilir.. silahın dipçiğiyle değil ama arkadaşlar tam aksine burnu ile..

8)pompalı tüfeklerde her tür modifikasyonu yapabilirsiniz özellikle yeni nesillerde key ring falan var her tür aksesuarı takabiliyorsunuz ben gerçi klasik orjinal görünümlü pompalıyı hiç bir şeye değişmem..

9) Fiyatı uygundur bu gün iyi bir firmanın kaliteli bir pompalısını 500 tl den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz..

Bu yukarda yazdığım şeyler surround savunma yani bizde kuşatma ev savunmasıda diyebiliriz bunun içindir.. zaten amerikan polislerininde her zaman araçlarının içinde bir pompalı bulunur surround koruma yada savunma için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 20 Ağustos 2018; 18:29:11 >
  • Otomatik tabikide bende var taktikal otomatik taramalı gibi saydırıyor.Pompalı ne silah doye evime koymam onu.

• Gidin tabanca tufek forumundada var neden otomatik tercih edilir söylüyorlar.

• Ve konyadan aldığınız tüfekler ucuz diye güvenli değil sanmayın orda seri uretim var o yüzden ucuz.Zaten bu düşünceleri insanların hayatı pahalılaştıran kaliteli al pahalı al.Ne alaka kardeşim bu laf kazığı yiyenlerin kendilerini tatmin etmesidir.Adam üretim yapıyor ve 200 tlye mal oluyor alsın bunu 1000 liraya satınca millet alıyor 300 400 e satınca almıyor.Alanlarada camur atıyorlar güvensiz diye.Tamam güvensiz olanıda vardır ama bakarsınız anlaşılır yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Ev savunması için en ideal silah 12cal lık 50cm lik falan kısa namlulu güzel kaliteli bir firmanın pompalı tüfektiğidir..

Unutmayın eve giren saldırgan yada hırsız her kimse öldüremessiniz öldürdüğünüz an yasalar önünde suçlu sayılırsınız yıllarca hapislerde yatma ihtimaliniz olabilir..

Niye Pomapalı peki??

1) pompalı tüfekle evde mecburi plastik fişek atıcaksınız.. Bu plastik fişeğin içinde minik plastik boncuklar var attığınız kişinin canını acıtır ama öldürmez ağır bir zarar verdirmez.. tabii hassas bir uzvuna gözüne falan denk gelmesse.. yani karşı tarafı öldürme değil caydırma amaçlı mermi atmak zorundasınız bu plastik mermileride sadece pompalı tüfekler atabiliyor.. yarı otomatiklerdede çok takılma yapıyor bu fişekler.

2) Pompalı tüfeğin görüntüsel bile amerikan filmlerinden kalma halkçana üstümüzde bir etkisi vardır sesiyle duruşu görüntüsü ile arnold schwarzeneggerin tek eliyle pompalıyı doldurup terminatörde olmassa olmazı robotu ortadan ikiye ayırması ile ..

3)pompalı tüfek bakımı çok kolaydır ve çok sık temizlik istemez

4) pompalı tüfek de diğer yarı yada tam otomatik şarjörlü falan tüfeklere oranla mermi kesmesi sıkışması minumumdadır ve kolay kolay yarı otomatik yada tam otomatikdeki gibi fişek seçmez.. Kara düzendir zaten..

5) Yarı olmasada tam otomatik şarjörlü tüfeklere göre sürekli doldurma avantajı vardır tabi bu sürekli alttan mermi besletmek eğitim el alışkanlığı ister.. eve giren hırsızda silah varsa bir silahda 16 mermi olsa birde yedek şarjörü olsa 32 mermisi olsa bir tüfek şarjöründe 5 mermi olur hadi birde 10 lu olsun yedek hadi birde gene 5 li olsun yedek etsin 20 fişek şarjörde fişekler bittimi ne olucak .. o şarjörlere fişek doldurmak zaman alan bir işlem heleki yamuk yada yanlış sıralarsanız fişek sıkışır yani o işi ağır ve dikkatli yapmanız gerekir.. karşı taraf beklermi beklemez.. sen 20 fişeği bitirdiğinde adamın hala silahında 12 mermisi olucak..

6) pompalı tüfeklerin boyutları ufakdır diğer yarı ve tam otomatiklere göre buda tac tical olarak ev içinde manevra kabiliyetinizi arttırır..

7)Amerikada polis akademilerinde polise pompalı tüfeği job gibi kullanarak zanlı nasıl durdurulur uzak tutulur yada kendinizi nasıl korursunuz eğitimide verilir .. yani yeri geldimi amerikan polisi job niyetine pompalı tüfeği kullabilir.. silahın dipçiğiyle değil ama arkadaşlar tam aksine burnu ile..

8)pompalı tüfeklerde her tür modifikasyonu yapabilirsiniz özellikle yeni nesillerde key ring falan var her tür aksesuarı takabiliyorsunuz ben gerçi klasik orjinal görünümlü pompalıyı hiç bir şeye değişmem..

9) Fiyatı uygundur bu gün iyi bir firmanın kaliteli bir pompalısını 500 tl den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz..

Bu yukarda yazdığım şeyler surround savunma yani bizde kuşatma ev savunmasıda diyebiliriz bunun içindir.. zaten amerikan polislerininde her zaman araçlarının içinde bir pompalı bulunur surround koruma yada savunma için..
    plastik mermiye güvenilmez yaralı ve kudurmuş bir hayvanla karşı karşıya kalabiliriz bunu yapacağıma hırsıza beyzbol sopasıyla girerim daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 26 Mart 2019; 19:51:29 >
  • zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o plastik fişeği yiyen ölmekten beter olur. :) Şura da incelemesi mevcut..

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsCz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sounderland

Kardeşim o plastik fişeği yiyen ölmekten beter olur. :) Şura da incelemesi mevcut..

http://dhbr.co/bsCz
    etkili bile olsa hırsız vs ile kendi evinde karşılaşmak hayat memat meselesi. zaten hırsıza ya da kötü niyetli kişiye pompalıyı gösterdim mi adam anında yalvarmaya başlar bırakırsan da kapıdan pencereden ya da geldiği yerden kaçıp gider ev de yabancı birini gördük diye hemen plastik mermiyle vuracak değiliz zaten. paniğe kapılmadan tüfek ile tehdit ederek evden çıkmasını sağlamamız gerekli. biz tehdit ederken, o silah çekmeye kalkarsa onu gerçek mermiyle vurmamız zaten sorun olmaz. direkt nefsi müdafaya girer ve hiç ceza almayız.

kişi evi terkettikten sonra eşgalini polise tarif ederiz üzerinde malımızı götürdüyse o mal bulunur eğer bulunmaz ise mal için adam öldürmeye zaten değmez (bana kalsa kaşının üzerinde gözün var diyeni öldürürdüm ama ceza alma durumu beni bundan uzak tutuyor şimdilik)

ha pompalının üzerine yürüyen adam ise zaten her şekilde ölmeyi hakediyordur. öyle bir adamın plastik mermiyle durabileceğine ben inanmıyorum ona gerçek kurşun bile atsan üzerine doğru gelmeye devam eder. ya haplanmıştır ya eroinmandır acıyı hissetmiyordur. öyle adamı ben öldürürüm zaten ve öldürmek de isterim. çünkü öyle bir adam bana herhangi bir şekilde saldırdığı an bana zarar verecek demektir ve ölümü kaçınılmaz olmak zorundadır. bunun cezası önemli değil ve hayatımızı bitirecek kadar ceza da verilmez öyle bir duruma. çok büyük olasılıkla bir sürü indirim olacaktır hakim olayı nefsi müdafaya sokup bizi ondan yararlandıramasa bile yanımızda yer alacaktır

burada da uzun uzun konuşmuşlar bu plastik olayını ben de burada itiraz eden arkadaşlar gibi düşünüyorum
    www.tabancatufek.com
    Ev Savunmasında Hangi Fişek
    http://www.tabancatufek.com/forum2/showthread.php?tid=6932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 31 Mart 2019; 18:56:47 >
  • zehir tukuren kobra kullanıcısına yanıt
    Video da gördüğünüz gibi takribi 15 - 20 metreden 12 cal ile yapılan atış ile plastik merminin üzerinde bez sarılı olmasına rağmen delme işlemini gerçekleştirdiğini göreceksiniz. Plastik mermiyi vücudunda hisseden biri dayak yemişten beter olur ve hatta karşınızda ki kşiyi öldürmeden etkisiz hale getirmenizi sağlar.

Gelelim ceza olayına. O işler evime girdi vurdum demek ile olmuyor. Karşınızda ki kişinin elinde silah yoksa vurursanız suçlu durumuna düşersiniz. Evinize giren birini kaçarken sırtından vurursanız suçlu olursunuz. Vesaire.. Bir örnek; Antalya da evine giren hırsızı vurduğu için "bilinçli taksirle ölüme neden olmak suçundan" 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bence de evime gireni vurup "öldürmek" en doğal hakkım lakin kanunlar ortada.. Ayrıca ev içerisinde 12 kalibre tek kurşunla atış yapmakta pek akıl karı değil gibi.. :)

İyi forumlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sounderland

Video da gördüğünüz gibi takribi 15 - 20 metreden 12 cal ile yapılan atış ile plastik merminin üzerinde bez sarılı olmasına rağmen delme işlemini gerçekleştirdiğini göreceksiniz. Plastik mermiyi vücudunda hisseden biri dayak yemişten beter olur ve hatta karşınızda ki kşiyi öldürmeden etkisiz hale getirmenizi sağlar.

Gelelim ceza olayına. O işler evime girdi vurdum demek ile olmuyor. Karşınızda ki kişinin elinde silah yoksa vurursanız suçlu durumuna düşersiniz. Evinize giren birini kaçarken sırtından vurursanız suçlu olursunuz. Vesaire.. Bir örnek; Antalya da evine giren hırsızı vurduğu için "bilinçli taksirle ölüme neden olmak suçundan" 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bence de evime gireni vurup "öldürmek" en doğal hakkım lakin kanunlar ortada.. Ayrıca ev içerisinde 12 kalibre tek kurşunla atış yapmakta pek akıl karı değil gibi.. :)

İyi forumlar..
    hocam anlıyorum sizi fakat hırsızın kafa öyle pet şişe gibi patlamaz :D hatta kafasına bile gelse kafatası çok bir zarar bile görmez bence. kafada yarılma filan olur en fazla. insan kafatasındaki kemikler çok serttir. o plastik mermiler sadece can yakarak etki gösterir. haplanmış eroinlenmiş adamlar bu hırsızlar. cesaret almak için tonla ilaç kullanıyorlar bunlar doğru düzgün acı bile hissetmeyebilirler. ben fikrinize yine saygı duyuyorum ve kendi tavsiyelerimi de forum ortamında sohbet ediyoruz diye öylesine bilginize sunuyorum yoksa ne yapacağınız tabii ki sizin kararınızdır buna her zaman saygı duyarım

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 31 Mart 2019; 19:3:58 >
  • yarı otomatik en iyi seçimdir

https://www.youtube.com/watch?v=5AEk-_ofGRg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRADETORX -- 24 Mayıs 2019; 9:13:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.