Şimdi Ara

Popcorn A-200 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

1- cihaza en son yazılımı yükledim fakat açılış hızı 60-70 saniye arasında bu normalmi.

2-nmt uygulamaları için illa içine disk takıp formatlamakmı gerekiyor. elimde 1 tb samsung var fakat %90'ı dolu bunu takıp kalan kısmı ext3 formatlasam yapılabilirmi.

3- kumandanın ışıgını kapatmak mümkünmü

4-appsmarketteki uygulamaları indirince bunları kendi belleğine mi yazıyor cihaz bir kaç uygulama indirdim. fakat bunun bir sınırı varmı.

ustalar bu soruların cevabı verirseniz sevinirim. yav bu açılma hızı gereçekten can sıkıyor. acaba hdd bağlayıp nmt uygularmalrını kursam açılış hızı fark edermi hızlanma olurmu.

bu cihaz medya player değil ondan dolayı açılış medya player'lere göre biraz fazla.
    1. Valla 1 dakika beklemek canını sıkıyorsa ben bişey diyemiyorum
    2. NMT için içine Sata diski takıp cihaz diski ext3 olarak formatlıyor ve içinde nmt servislerini kuruyor.
    Ancak bildiğim kadarı ile artık usb disklere de nmt uygulamaları kurulabiliniyor.
    3. kumandanın ışığı zaten belli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor.
    4. appsmarketteki uygulamalar cihaza değilde bağlı olduğu diske kuruluyor.

5. bence siz bu açılış hızına takmışsınız. açılış hızını bırakın ve cihazın kendi hızının tadını çıkarın

hocam cevaplar için çok sağol makinenin hızı on numara ona bi diyeceğim fakat açılış normalse mesele yok o zaman. peki senin modladığın c-200 yazılımını kursam yada hdd takıp nmt uygulamalarını yüklesem bu süre kısalırmı.

kumanda ışığını komple kapatmak istiyordum fakat mümkün değil sanırım.

appsmarketteki tüm uygulamaları indirdim cihaza hdd yada flash takılı değildi demekki kendi belleğine kuruyor bunları benim öğrenmek istediğim bu uygulamalar makinenin performansını etkilermi acaba. uygulamalar cihazın flashına yazılıyor heralde. bunun bir sınırı varmı cihazın flashı 256 mb yanlış hatırlamıyorsam.

saygılar.

• arkadaşlar ben de bugün belki electroworld'lerdeki son kampanyalı ürünü alarak aranıza katıldım. Bu benim ilk media player'ım. Bilmem gereken şeyler nedir? Ben bu aleti öce AVR'ye giriş yapcam.
  • quote:

abyss_ati şu işi detaylı bir anlatırmısın ?

hangi işi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

beyler HDD mevzusu bayağ kafanızı kurcalamış anlaşılan

buyrun size WD nin EARS modelihttp://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd20ears-3.5-2tb-caviar-green-sata-2.0-64mb-cache-intellipower-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44503

biraz araştırma yaptım,ewet bazı a-200 kullanıcıları EARS modelle sorun yaşadıklarını belirtmişler ama bu sorunlar 2 firmware önceki zamanlarda.daha sonrada o kesim ses soluk çıkmamış.ya firmwarede uyumluluk iyileştirildi,
    yada hdd değiştirdiler.hiç sorun yaşamadığını belirtenlerde var.

eğer bu riske girmek istemezseniz,benim kullandığım HDD yide alabilirsiniz ; samsung HD154UI 1.5TB. bunun 2 TB modelini alırsınız olur biter.bende hiçbir sorun yada uyumsuzluk yok,takır takır çalışıyor.

@sakalak ben optik'ten Z5500 ile kullanıyorum,bahsettiğin ses kesilmesi'ni hiç yaşamadım.sen coax'ı kullandığını ve 5 metre kablo olduğunu söylemissin.benzer sorunu bende başka media tank'la yaşamıştım,kaliteli 5 metre kablo alıp sorunu aşmıştım.coax'ta kablonun kalitesi çok önemli,kısa mesafede pek etki etmiyor ama 5 metre gibi uzun bir kabloda çok önemli,yoksa senin yaşadığın sorun ortaya çıkıyor.kullandığın kablo kalitelimi bilmiyorum,yanlış hatırlamıyorsam ben hama marka bayağ bir kalın 5 mt kablo almıştım.cidden çok kaliteliydi.büyük ihtimal senin sorunun kablodan.

TH

kardeş kablo thomson marka ucu altın kaplama
     Popcorn A-200

resimdeki ürünün sadece kırmızı renk olanı normal ses için kullanılıyor fakat coaxdan çalışıyor.

olmazsa birde beyaz renkli olanı takıp deneyeyim. pcde kullanırken bu tarz bir sorun yaşamadım bu kablo ile.

kablo kaliteli gibi duruyor,bir sorun olmaması lazım.birde şuna dikkat et,kabloyu geçirdiğin yerde,birlikte yada çok yakınından elektrik kablosu,anten kablosu,cep tel. şarj. kablosu vs vs vs geçmesin.bunlarda çok etkiliyor.özellikle kablo tv kablosu çok parazitlendiriyor.ben bunların sorun yarattığını bulana kadar anam ağlamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar ben de bugün belki electroworld'lerdeki son kampanyalı ürünü alarak aranıza katıldım. Bu benim ilk media player'ım. Bilmem gereken şeyler nedir? Ben bu aleti öce AVR'ye giriş yapcam.

Yapacağın ilk şey yazılım güncelleştirmesi olsun.
    Sonrasını zamanla adım adım öğrenirsin.
  • nasıl yapcaz yazılım güncelleştirmesini?
  • quote:

quote:

abyss_ati şu işi detaylı bir anlatırmısın ?

hangi işi ?

Şu NMJ işlerini , aklım basmıyor
    Yazılım modlamak olsun , ona nedense kafam basıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 11 Ocak 2011; 14:53:53 >
  • quote:

quote:

quote:

beyler HDD mevzusu bayağ kafanızı kurcalamış anlaşılan

buyrun size WD nin EARS modelihttp://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd20ears-3.5-2tb-caviar-green-sata-2.0-64mb-cache-intellipower-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44503

biraz araştırma yaptım,ewet bazı a-200 kullanıcıları EARS modelle sorun yaşadıklarını belirtmişler ama bu sorunlar 2 firmware önceki zamanlarda.daha sonrada o kesim ses soluk çıkmamış.ya firmwarede uyumluluk iyileştirildi,
    yada hdd değiştirdiler.hiç sorun yaşamadığını belirtenlerde var.

eğer bu riske girmek istemezseniz,benim kullandığım HDD yide alabilirsiniz ; samsung HD154UI 1.5TB. bunun 2 TB modelini alırsınız olur biter.bende hiçbir sorun yada uyumsuzluk yok,takır takır çalışıyor.

@sakalak ben optik'ten Z5500 ile kullanıyorum,bahsettiğin ses kesilmesi'ni hiç yaşamadım.sen coax'ı kullandığını ve 5 metre kablo olduğunu söylemissin.benzer sorunu bende başka media tank'la yaşamıştım,kaliteli 5 metre kablo alıp sorunu aşmıştım.coax'ta kablonun kalitesi çok önemli,kısa mesafede pek etki etmiyor ama 5 metre gibi uzun bir kabloda çok önemli,yoksa senin yaşadığın sorun ortaya çıkıyor.kullandığın kablo kalitelimi bilmiyorum,yanlış hatırlamıyorsam ben hama marka bayağ bir kalın 5 mt kablo almıştım.cidden çok kaliteliydi.büyük ihtimal senin sorunun kablodan.

TH

kardeş kablo thomson marka ucu altın kaplama
     Popcorn A-200

resimdeki ürünün sadece kırmızı renk olanı normal ses için kullanılıyor fakat coaxdan çalışıyor.

olmazsa birde beyaz renkli olanı takıp deneyeyim. pcde kullanırken bu tarz bir sorun yaşamadım bu kablo ile.

kablo kaliteli gibi duruyor,bir sorun olmaması lazım.birde şuna dikkat et,kabloyu geçirdiğin yerde,birlikte yada çok yakınından elektrik kablosu,anten kablosu,cep tel. şarj. kablosu vs vs vs geçmesin.bunlarda çok etkiliyor.özellikle kablo tv kablosu çok parazitlendiriyor.ben bunların sorun yarattığını bulana kadar anam ağlamıştı

valla o dediğini nasıl yapacam bilmiyorum tvnin yanı ve arkası kablo kaynıyor.

• Arkadaşlar selam, aşağıda yazdığım konularda bana yardım edebilirseniz çok sevinirim:

1. Bu aletin güncelleştirmesini nasıl yapcam?
    2. Daha önce de sormuştum ama elimde Samsıng 640 gb harici disk var, bu disk ile takılmadan film seyredebilir miyim?
    3. TrueHD ve DTS-HD ses formatlarını bitstream olarak AVR'ye göndermek istiyorum, ayarlarını nasıl yapcam?
    4. Konuştuğunuz film afişleme programları, nmt vs. nedir hiç bilgim yok, bunlar olmasa da olur mu?
    5. Başka bilmem gereken şeyler nelerdir?

teşekkürler...
  • quote:

2. Daha önce de sormuştum ama elimde Samsıng 640 gb harici disk var, bu disk ile takılmadan film seyredebilir miyim?

@saitemre HDD dahili ise, üzerindeki seri numarası ile, aşağıdaki linkten uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsin.

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/A-200/A-210_Compatibility_Lists
  • arkadaslar, EARS 2TB aldığım zaman, A-200'de, ne gibi bir sorun yaşama ihtimalim var?
  • quote:

Arkadaşlar selam, aşağıda yazdığım konularda bana yardım edebilirseniz çok sevinirim:

1. Bu aletin güncelleştirmesini nasıl yapcam?
    3. TrueHD ve DTS-HD ses formatlarını bitstream olarak AVR'ye göndermek istiyorum, ayarlarını nasıl yapcam?
    4. Konuştuğunuz film afişleme programları, nmt vs. nedir hiç bilgim yok, bunlar olmasa da olur mu?
    5. Başka bilmem gereken şeyler nelerdir?

teşekkürler...

Ayarlar menüsünde en alt başlıkda fw güncelleme var , Hariciyi bağlayın izlersiniz , TrueHD ve DTS-HD sesler için ayarlar bölümünde ses formatlarını pass seçeneğini işaretlemeniz lazım , direkt afişleme işine girmeyin ilk önce cihazı tanıyalım

@blackdayy , EARS'da sorun yaşayanlar olmuştu.

• bir çılgınlık yapıp EARS serisinden alsam diyorum
  • urunu aldim, su ana kadar cok memnunum, gercekten cok seri bi cihaz, 20gb'lik avatarda hic takilma olmadi. Menu gecisleri cok cabuk, ayrica beni en cok mutlu eden Dolby TrueHD sesleri de bitstream olarak avr'ye iletti ve Denon'un ekraninda Dolby HD yazisini gorebildim. Harici 640gb lik samsund diskle kullandim, beni rahatsiz eden hicbir ses duymadim. Nazar degesin, simdilik sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

@blackdayy , EARS'da sorun yaşayanlar olmuştu.

usta aldık diyelim, ne gibi sorun yasabilirim?

ingilizcesi olan biri de, şu işi popcorn firmasına mail atıp sorabilir mi ?

a-200 hala wd20ears'lar ile sorun yapıyor mu ? şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdayy -- 11 Ocak 2011; 21:55:25 >
  • Mail atmanıza gerek yok verdiğim link'de hdd ile ilgili ,
    MIXED(note 1) zblack_eagle Installed NMT Apps w/o issue. Some users report problems with this model.

Bu modellerde uyumlu gözüküyor , İlk zamanlar Samsung 1TB HD105SI EcoGreen kullandım sadece ses sorunu vardı şimdi EADS kullanıyorum 0 sorun ,

Samsung F3 HD203WI EcoGreen
    Western Digital WD20EVDS GreenPower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Ocak 2011; 23:06:59 >
  • quote:

Mail atmanıza gerek yok verdiğim link'de hdd ile ilgili ,
    MIXED(note 1) zblack_eagle Installed NMT Apps w/o issue. Some users report problems with this model.

peki usta, eski yazılımlarda sorun yasanmış, şuanki yazılımlar da, EARS serilerindeki sorun devam ediyor mu, bunu öğrenmemiz gerekiyor. herhalde en dogru hareket firmaya mail atmak, ne kaybederiz..? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

quote:

Mail atmanıza gerek yok verdiğim link'de hdd ile ilgili ,

peki usta, eski yazılımlarda sorun yasanmış, şuanki yazılımlar da, EARS serilerindeki sorun devam ediyor mu, bunu öğrenmemiz gerekiyor. herhalde en dogru hareket firmaya mail atmak, ne kaybederiz..? (:

Bence acele ediyorsunuz lakin iki hafta stok beklemiştim eads için neyse artık size kalmış

• yalniz anlayamadigim bisey, alet kapaliyken bile cok isiniyor.
  • quote:

yalniz anlayamadigim bisey, alet kapaliyken bile cok isiniyor.

Popcornun genel sorunu ısınma , ilginç olan fan var havanın çıkacağı yer yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.