Şimdi Ara

Popcorn A-200 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WD Turkiye'ye EADS ve EVDS temini konusunu danıştım, gelen cevap...

quote:

WD20EADS urunumuz uretımden kalktı yerıne asagıdakı urun gelıyor artık ama bu urunde stoklarımızda mevcut degıl , Ocak sonu gıbı stoklarda olmasını beklıyoruz

WD20EARS WD Caviar Green 3.5" SATA 2 Intellipower 2TB 64MB
    Sıparısınızı bayımıze gecersenız urun stoklarımıza gırdıgınde bızde cıkısını yapabılırız

WD20EVDS urunude stoklarımıza gelecek ama urun tedarıgı ; yurtdısında bulunma surecıne baglı olarak bıraz gecıkebılıyor
    Bu sebepten net gelıs tarıhı maalesef veremıyorum

• cihazla ilgili bişey sormak istiyorum, son sürümü güncelledim ancak flac dosyaları okumasını çok beğenmedim. Yani hoparlörlerden daha kaliteli sesgelmesini bekliyordum çünkü PS3 media server ile çalıştırdığımda bile daha iyi ses alıyorum.
  • blackdayy..

WD20EADS yerine artık WD20EVDS üretilecek alınan bilgiye göre..

bu hafta içi kesin almam gerek HDD yi.. HDD araştırması, ağ kurma, evde z5500 ü duvarlara monte etme vb. ince ayarlar derken haftasonu film izlemem lazım artık.. Araştır araştır sıkıldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

cihazla ilgili bişey sormak istiyorum, son sürümü güncelledim ancak flac dosyaları okumasını çok beğenmedim. Yani hoparlörlerden daha kaliteli sesgelmesini bekliyordum çünkü PS3 media server ile çalıştırdığımda bile daha iyi ses alıyorum.

Popcorn'dan ses seviyesini sıfıra getir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

blackdayy..

bu hafta içi kesin almam gerek HDD yi.. HDD araştırması, ağ kurma, evde z5500 ü duvarlara monte etme vb. ince ayarlar derken haftasonu film izlemem lazım artık.. Araştır araştır sıkıldım..

hocam sınırları aştım artık,

aşağıdaki link'de konuyu ben açtım, WD20EARS'ın çalışıp çalışmadığını sordum, gelen cevaba göre bi sıkıntı yok. cevaplayan kişide saglam birine benziyor!

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=48894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdayy -- 12 Ocak 2011; 17:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

quote:

Orijinalden alıntı: byapici

Arkadaşlar bende tüm marketleri ve interneti araştırdıktan sonra SAMSUNG-HD154UI 1.5 TB HDD ye karar verdim... 12 saat boyunca torrent indirmek üzere açık bıraktım cihaz ılıktan biraz daha sıcak diyebiliriz.. Ses konusunda ise içerisinde disk çalışan bir notebook sesi neyse bu da o... Çok kasmanıza gerek yok bence.. Sancak bilgisayar teknik servisle konuştum teknik servisteki arkadaş Samsung alabilirsiniz ben şahsen Samsung kullanıyorum dedi..

http://www.sanalmarketim.com/urun/9265e7b7ba5aa61634a4ede5ef85d2b7/SAMSUNG-HD154UI-EcoGreen-F2-1.5-TB-5400Rpm-32MB-SATA2

Torrent indirmeyi nasıl yapıyorsunuz.mümkünse adım adım anlatım yaparsanız seviniriz..hangi hardiski kullanıyorsunuz.enerji tüketimi az mı oluyor.?Şimdiden teşekkürler.

Aslında çok basit bir işmiş... 1. NMT kurulum sihirbazını çalıştırmak... 2. PC den cihazı bulmak 3. PC den bulunan PCH (cihaz) torrent sekmesine tıklamak 4. Herhangi bir torrent sayfasını bilgisayara kaydetmek.. 5. 3. basamaktaki sayfada upload kısmında kaydedilen torrent sayfasını bulmak.. 6. üstüne tıklayıp dosyayı çekip upload sekmesini tıklamak işlem bu sonra beklemek... Cihazı kapatmadan tabi (standbye da olur)

Daha da kolay bir yol söyliyeyim.
    PC'den indirdiğiniz torrent kısayol dosyalarını flashdiskinize atın.
    Flashdiski cihaza bağlayıp ilgili torrent dosyasını veya dosyalarını film açar gibi çalıştırın.
    Hepsi bu

• quote:

yukarıdaki linkde yazan kişinin cevabına göre, diske sürücü yüklemeden önce, güncelleştirmemi istemiş.

yani ilk önce siteden son versiyon yazılımı indirip, cihaza usb'den güncellicem, sonra diski takacağım degil mi? dogru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdayy -- 12 Ocak 2011; 17:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

quote:

blackdayy..

aşağıdaki link'de konuyu ben açtım, WD20EARS'ın çalışıp çalışmadığını sordum, gelen cevaba göre bi sıkıntı yok. cevaplayan kişide saglam birine benziyor!

Valla bravo , olayı çözmüşsün
    Cevaplayan , BetaTester o çalışıyor diyorsa sorun yok.
    Tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

quote:

blackdayy..

Valla bravo , olayı çözmüşsün
    Cevaplayan , BetaTester o çalışıyor diyorsa sorun yok.
    Tebrik ederim.

kafaya taktım demiştim.. ((:

işlem sırasını sonraki mesajımda yazdıgım gibi yapacagım degil mi?

• blackdayy

valla ne azim varmış.. kaç gündür olayın peşini bırakmadın.. aramadığın yer, sormadığın kişi kalmadı nerdeyse.. saol sayende izde bilgilendik..
    o zaman alıyoruz değilmi EARS serisinden?
  • alın artık alın

• quote:

Orijinalden alıntı: ciiiin

nmj suan icin cok yetersiz tarama yapıpda afıslemedıgı çok film oluyor istersen oversight dene

oversight de yamj de denedim.ikisinide beğenmedim,nedenmi ? kendi firmwaresi üzerinden çalışması daha güzel.yani ben cihazı açtığımda,oraya tıkla oraya gir oraya bas öyle gelsin program sevmiyorum.html üzerinde çalışmasınıda sevmiyorum.
    nmj'nin afişlemediği filim yok,filim isimlerini ımdb'de yazdığı şekilde yazarsan tabi.he ne var eğer ımdb'dede afiş yoksa o zaman haliyle bulmuyor.bende o kadar filim içinden 4 tane afişi olmayan filim çıktı,onlarında afişini kendim bulup yükledim,bu kadar basit.ben nmj'yi daha kolay kullanımlı ve pratik buldum.ilerde skin desteği felanda gelirse süper olur.hatta 8x8x8x8 şeklinde olan düzenide 7x7x7x7 şekline indirirlerse,yada bunun ayarını bize bırakırlarsa,dahada tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

yalniz anlayamadigim bisey, alet kapaliyken bile cok isiniyor.

Popcornun genel sorunu ısınma , ilginç olan fan var havanın çıkacağı yer yok

ben bunun için şöyle bir çözüm düşündüm,üst kapakta tam fanın üzerine gelen yerde,falçatayla ince delikler açmak,ızgara gibi.hava girişi sağlanır böylece ama garanti dışı kalır büyük ihtimal.riske girmemek için yapmadım.hoş ısınmasının bir zararıda yok,bütün gün açık kaldığı oluyor,ısınıyor ama bir sorun yok.üzerindeki sigma işlemciyi araştırdım ben,90 dereceye kadar ısıl düzeyi var.90 dereceyede ulaşması biraz imkansız,rahat olun yani

bazı arkadaşlardan revizyon bilgilerini sormuştum,sorma sebebim şuydu; 1.7 revizyon ilk çıkan.bu revizyonda sıkça bozulma sorunu yaşanıyordu.hatta bu forumda bozulan a-200 sahipleride var.board'larını değişime gönderdiklerinde yeni gelen board'lar 1.8 revizyondu.demekki 1.7 revizyonda bir sorun vardıki,1.8'e güncellediler. bunlar yaşandığında a-200'ün ilk zamanlarıydı,yani yaklaşık 2009'un ilk ay'larıydı.
    bizim elek.word'den aldığımız a-200 ler'de 1.7 revizyon.ama ben alırken görevli arkadaşa rica ettim,cihazın elek.word'e geliş tarihine baktırdım,14-10-2009.burdan şu sonuç çıkıyor,sorunlu bir revizyonu 10 ay boyunca üretmeye devam etmez.demekki sorun yok

tabi bu sorunun kesin yanıtını vericek olan kuruluş sancak bilgisayar.sormak lazım,bir sorun varmı revizyonlarda,yoksa tamamen ilk partilerin rastlantısal olayımı ?

Üst kısma açılan delikler yüzünden garanti dışı kalmaz sadece kart sökülmesin garanti dışı o zaman kalır , ben cihazı ilk alanlardanım sancak bilgisayara gelen numunelerden birini almıştım versiyon 1.7 sorun yaşamadım zaten malum dönemlerde sancak konu ile ilgili açıklama yapmıştı 1.8 olan kartın 1.7 ile arasında fark yok , iki arkadaşımızın cihazı bozuldu bunlardan biri yurtdışından gelmişti yani tamamen elektronik şans faktörü , 4 ay cihazı hiç kapatmadım sorun yok ama ısınma var belki mod yaparım.

Popcorn A-200

bilgilendirme için teşekkürler.ewet bende fotodaki aynı şekli düşünmüştüm

• EW antareste bugün alıcısını bekleyen 1 adet PCH vardı...
  • EW Ankamall daki son cihazı ben aldım.

Güncelleme yaptım, NMT kurulumu yaptım 1 TB HDD takdım.

Şimdi ben bu diske arşivimdeki filmleri nasıl atacağım.

Harici USB den 1.5 TB HDD takdım hemen gördü 144 Adet film vardı içinde gayet hızlı açtı ve görüntü çok güzeldi. (HDMI)

Sadece optik kablo ile AVR ye bağladım ama sesi oradan değilde TV den verdi onu çözemedim.

Asıl sorun cihazın içindeki HDD ye nasıl elimdeki filimleri atarım, bu konuda bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

EW antareste bugün alıcısını bekleyen 1 adet PCH vardı...

Arkadaşlar ben ordan almıştım popcorn a-200.. 2 adet vardı ben birini aldım.. içinden güç kablosu yarım çıkmıştı.. gittim diğeri ile değiştirdim.. meğerse ilk aldığım teşhir ürünüymüş..

o yüzden şuan kalan ürün teşhir ürünü ona göre alacak olan varsa hebri olsun..
  • Ben pc ile PCH arasında kablolu ağ bağlantısı kurdum...cihazlar birbirini görüyor.. ama PC deki paylaşıma açığım dosyları bir türlü PCH dan göremedim..
    Windows 7 kullanıyorum.. ilk defa ağ bağlantısı yaptım.. acaba ince ayar falanmı gerekiyor.. yardımlarınızı bekliyorum..

Not: PCH ile Youtube girdim tıkır tıkır çalışıyor.. (Plazma TV ve uyduyu da kabolu bağlantı yaptım ama ikisini de ağdan göremedim çokta önemli değil.. Plazma TV de Youtube falan bağlanıyor.. PCH a göre görüntü kalitesi ve arayüzü daha hoşuma gitti)
  • quote:

Ben pc ile PCH arasında kablolu ağ bağlantısı kurdum...cihazlar birbirini görüyor.. ama PC deki paylaşıma açığım dosyları bir türlü PCH dan göremedim..
    Windows 7 kullanıyorum.. ilk defa ağ bağlantısı yaptım.. acaba ince ayar falanmı gerekiyor.. yardımlarınızı bekliyorum..

Not: PCH ile Youtube girdim tıkır tıkır çalışıyor.. (Plazma TV ve uyduyu da kabolu bağlantı yaptım ama ikisini de ağdan göremedim çokta önemli değil.. Plazma TV de Youtube falan bağlanıyor.. PCH a göre görüntü kalitesi ve arayüzü daha hoşuma gitti)

@hulusi,

Ağ bağlantısını yaptım cihazlar birbirini görüyor.

Win 7 64 bit yüklü

Ayar için

NMT Uygulamalarına git

Ben Cihaz ismini değiştirmedim.

Samba Çalışma Grubunu kendi kullandığım (Workgrup değil) yaptım

Alt kısımdaki tüm işlemlere başlat komutu verdim ( 7 Adet )

Cihazlar birbirlerini görüyor bende...

Resim Video ve müzikleri denedim hepsi çalıştı

Ses olayını çözdüm Optik ile AVR ye bağlamıştım şimdi hem TV den Hemde AVR den alabiliyorum sesi...

Çözemediğim içindeki 1 TB ext3 formatlı HDD ye mevcut filmlerimi nasıl atarım onu araştırıyorum.

Win 7 nin ext3 formatlı HDD yi görmesi için sanırım bir program varmış ona bakıyorum..

Kolay gelsin...

• Dediklerini denemeden önce belirtmekte fayda var..
    bende win 7 32 bit var..
    şuan için hard disk almadığım için NMT kurulu değil..

yinede olur mu bi deneyim bakalım..
  • quote:

Dediklerini denemeden önce belirtmekte fayda var..
    bende win 7 32 bit var..
    şuan için hard disk almadığım için NMT kurulu değil..

yinede olur mu bi deneyim bakalım..

MNT kurulumu olmadığı içindir belki...

Birde Windows Media Player de kitaplıktaki medya paylaşımını aktif etmen ve cihazlara yetki verme gibi bir durum vardı.

Ben odamda çalışrken hanım salonda şu şarkıyı açta dinleyelim diyor bende wmp da şuanla yürüt diyorum onlar içerde dinliyorlar arka planda...

bir de bu ayaralara bak isrtersen...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.