Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOK AMA USB'DEN EXTERNAL DVD BAĞLAYABİLİRSİNİZ...
  • Ben popcorn u 1 ay önce gitti gidiyordan 400 ytl ye aldım sıfır , inanılmaz bir cihaz herkeze tavsiye ediyorum adamlar yapmış tek kelimeyle . Elimde 1080p ve 720 hd lik 200 ye yakın film vardı harici disklerimde 2-3 tanesi hariç hepsini sorunsuz ve ciddi kalitede seyretme imkanım oluyor . Tek sorunu filmlerde track atlatamıyorsunuz :) oda bazı filmlerde çok beklemenize sebeb oluyor :)))) Gittigidiyordan getiren arkadaşlar oluyor arada takip edebilirsiniz . 100 ytl pahalı olsun içiniz rahat olsun derim .
  • yok ama dışardan eklenebiliyor sonradn..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkp

@heb,

siz mesajlarınızdan birinde "external olarak USB DVD-ROM, 2.5" external HDD ve klavye bağladım. Internal olarak ise IDE 750GB'lık HDD taktım. Herhangi bir problem oluşmadı." demişsiniz.

Ben torrent vb sitelere bağlanıp internal HDD üzerine kayıt yapıp sonra bunları internal HDD üzerinden seyretmeyi düşünmüyorum. Acaba sadece external HDD ile bahsettiğiniz kadar sorunsuz kullanmak mümkün olur mu?

Yardımınız için teşekkürler,
    Selamlar

Bildiğim kadarı ile torrent programının aktif olması için dahili hard disk şart!
  • sipariş verdim bakalım hayırlısı.umarım sorun, gümrük derdi fln olmaz.
  • kendi sitesinden ve A110 mu sipariş ettin

bilgi verirsen bizleri de sevindirirsin
    teşekkürler.........
  • bende baktım sitesinde a110 için preorder seçeneği var.

acaba ne zaman teslim edilir bilgisi olan var mı

bir de arkadaşlar A110 da AC3 DTS ve FLAC ses destekleri var mı yoksa sadece pass trough ile sesi aktarıyor mu

teşekkürler........
  • mkv filmler için ses sistemi almak istiyorum.A110 için iyi ve uygun bir ses sistemi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
  • çok pahalı olmasın diyorsan al Z5500 işini fazlasıyla görür
    ama daha çok para harcarım dersen o zman iş tabii ki değişiyor..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

kendi sitesinden ve A110 mu sipariş ettin

bilgi verirsen bizleri de sevindirirsin
    teşekkürler.........

yazını şimdi görüyorum biraz geç kusura bakma.

evet a110 sipariş verdim.şu an gönderim durumu hala beklemede diyor. sanırım 13 ekim gibi gönderilecek eylül ayının sonuna kadar olan siparişler. beklemedeyim. herhangi bir gelişmede bilgi veririm.
  • teşekkür ederim cevabın için..................
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

arkadaşlar A110 da AC3 DTS ve FLAC ses destekleri var mı yoksa sadece pass trough ile sesi aktarıyor mu

teşekkürler........

cevabı bilen yok mu arkadaşlar.................
  • Slm arkadaşlar, bu alet hakkında hep güzel şeyler okudum. Son zamanlarda alıp kullanan var mı, özellikle resmi sitesinden sipariş verip alan var mı merak ediyorum, bi de kullanan arkadaşlar menun musunuz?
  • slm drozdemir , a-100 modelını ben kullanıyorum ve sıddetle tavsıye edıyorum . herseyı dort dortluk yapılmıs bır cıhaz . dvdlerımın hepsinı satısa cıkardım hatta . adsl e 49 ytl para verıyoruz dımı ozaman sömürün 24 saat film ındırıyorum 720p 1080p :) mis gibi görüntü mis gibi ses . 2 dakikada alt yazısını buluyorsun atıyorsun içine mısırını alıp canın ogün ne seyretmek isterse seyredıyorsun . sadece track atlatamıyorsun ona sınırlenıyorum bazen tam müsaitsin evde adultlarıma bakım dıycem onlarda başından seyredılmıyorki :) devamlı devamlı cihazı şiddetle tavsiye ediyorum
  • a110 da track atlatma halledilmiş mi acaba?
    altyazı yı cihaz üzerinden mi buluyorsunuz?
    usenet den download yapılıyormu?
    Bu cihazdan satmak isteyen olursa arıyorum .
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 13 Ekim 2008; 20:25:58 >
  • istersen sana komisyon karşılıgında getittiririm .ama a 110 daha ön siparişte sanırım . a-100 istersen 10 günde getiririm gg dende satış yaparım .
  • **Sendekini satarmısın
  • Slm arkadaşlar gümrükte sorun yaşanıyor mu, vergi vs yükümlülükleri oluşuyor mu? internetten resmi sitesinden alan varsa deneyimlerinizi merak ediyorum.
  • ilk sayfadaki resimlerde ekran çözünürlügü için en düşük 1280/768 yazıyordu. bu çözüünürlük filmlemi alakalı yoksa cihazlamı. bu resmi ilk görünce aklıma gelen "acaba benim 42a451 de bunu kullanamammı" oldu. malum bu plazma 1024/768 piksel.
    offfff yeni ögreniyor olmak çok kötü......
  • avi-divx-wmv container larında hd film piyasda çok az var
    herkes mkv ve mp4 e çalısıyor ben anlamadım ki divx codec dururken millet mkv izler

bu cihazın bir eksiği kraoke faonksiyonu olmaması
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.