Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Aldım 1 haftaya elimde İnşaAllah, bakalım vtendeki hatalar düzeltilmişmi?

hayırlı olsun... cihaz eline geçti mi.. ? ben daha bugün mail aldım satış biriminden stoklara yavaş yavaş girmeye başladığını söylediler... ayırttım bakalım şimdilik durum bu...

Dear Valued Customer, 

Good day!
    On behalf of Cloud Media, We would like to know if you are interested in the Popcorn Hour A-500 PRO as we received notification that you would like to be notified when there’s stock available for the Popcorn Hour A-500 PRO.

Please reply this email if you would like to reserve a Popcorn Hour A-500 PRO so that we can make further arrangement on the stocks allocation.

Once again, thank you for your interest on Popcorn Hour A-500 PRO.

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-500-pro

Thank you and have a lovely day.

Thanks.

Regards,
    The Cloud Media Sales Team
    (formally known as Popcorn Hour)
    www.cloudmedia.com

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Cihazim dün geldi ,yalnız bendeki A500 ,pro değil 1 saatlik incelemem sonucu cok begendim devamini yazicam burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Cihazim dün geldi ,yalnız bendeki A500 ,pro değil 1 saatlik incelemem sonucu cok begendim devamini yazicam burdan

VTEN den sonra neler değişmiş her iki cihazı da kullanan birisi olarak merakla bekliyorum...

a 500 pro daki android olayını da merak ediyorum hangi uygulamalar çalışıyor acaba...
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.