Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV'yi bilgisayar olarak da kullanmak istiyorsan (facebook, skype, oyun oynamak, word-excel-ppt gibi ofis programlarını kullanmak, e-maillerine bakmak vs) bu cihazları düşünmeye başlaman gerekir. AppleTv'yi pek bilmiyorum gerçi, ios gibi iphone gibi kullanılabiliyor mu yoksa sadece amacına yönelik dediğin işleri mi yapıyor.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Apple tv ile telefon ekranını olduğu gibi TV'ye aktarabiliyorsun. Yani telefon ile ne yapıyorsan ekranda o an görebiliyorsun.
  • aren135 A kullanıcısına yanıt
    O zaman gerek yok bence.
  • a-200 kullanıyorum cihazım çöktü recover yapmıyor sitedeki adımları izledim jumper taktım, compozit kablo kullandım vs ancak checking crc adımından sonra programming adımında %16 da atkılıp kalıyor ne yapabilirim?
  • Popcorn Hour VTEN satışları başlamış

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten
  • arm cortex-a9'a entegre vxp işlemci ilginç

deneyimlemek isterdim android oynatıcılara antipatimi kırabilir belki vxp ile
  • Satışları başlamışta yıl olmuş 2015 hala yeni çıkardığın player a usb 3.0 koymuyosan sana diyecek söz bulamıyorum cloudmedia:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

1- Blu-ray iso akıcı şekilde oynatan (Mümkünse menülü)
    2- 3D Blu-ray iso akıcı şekilde oynatan (Mümkünse menülü)
    3- 3D ve DVD iso akıcı şekilde oynatan (Mümkünse menülü)
    4- H.265/HEVC codekli filmler akıcı şekilde oynatan
    5- DTS dahil diğer sesler
    6- Türkçe altyazı karakter ve 3D altyazı sorunu olmayan
    7- İp Tv (mümkünse)
    8- Türkçe arayüz (mümkünse)
    9- Isı ve gürültü problemi olmayan
    10- Herhangi kronik bir problemi olmayan

Bilgisi olan arkadaşlara söylüyorum bu cihaz ; yukarıda ki isteklerimi karşılayabilir mi? Yada başka tavsiye edeceğiniz bir cihaz var mı (fiyat önemli değil)?
    Saygı ve selam ile ...

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/vten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 27 Ocak 2015; 14:05:45 >

• Selam arkadaşlar vten var. buna bağladığımız diske cihazdan ext3 formatına cevirebiliyormuyuz. Birde diski ağdan görebilmek icin ext3 mu olması gerekiyor?

• Arkadaşlar benim popcorn a110 cihazımın kumandası bozuldu. 2009 yılında almıştım. Şuana kadar çok güzel kullandım. Hiçbir sorun çıkarmadı ama dün kumanda algılamamaya başladı. Pilleri değiştirdim fakat değişen birşey olmadı. Acaba normal bir kumanda tamircisine götürsem yaparlarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar benim popcorn a110 cihazımın kumandası bozuldu. 2009 yılında almıştım. Şuana kadar çok güzel kullandım. Hiçbir sorun çıkarmadı ama dün kumanda algılamamaya başladı. Pilleri değiştirdim fakat değişen birşey olmadı. Acaba normal bir kumanda tamircisine götürsem yaparlarmı ?

Kumanda tamircisi diye bişey varsa neden yapmasın Ben artık tv tamircisini bile zor görüyorum.
  • bence önce kumandayı telefonunuxzun kamerasını açıp ona doğru tutun ve ledin göz kırpıp kırpmadığını deneyin. kumanda sağlam olabilir. boşuna kurcalatmamış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

bence önce kumandayı telefonunuxzun kamerasını açıp ona doğru tutun ve ledin göz kırpıp kırpmadığını deneyin. kumanda sağlam olabilir. boşuna kurcalatmamış olursunuz

Valla az önce popcornu açtın hiçbirşey yokmuş gibi çalıştı. Kumanda da bir sıkıntı yok belki kutu donmuştur diye düşünüyorum.

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrardan merhaba. Popcorn açılıyor normal çalışıyor ama kumandayı algılamıyor. Kumanda yı telefonumun kamerasına tutunca da lazer ışığı yanıyor. Yani kumanda çalışıyor gibi görünüyor ama popcorn da hiçbir tuşa basınca tepki vermiyor. Napcam bilmiyorum valla kafayı yicemm. Kaç aydır film izleyemiyorum. Bir yardım edin lütfen.

• Arkadaşlar c200 isteyen varsa satılık elimde var cihazın hiçbir sıkıntısı yok kumandasında 3-4 tuş çalışmıyor uzun süredir kutuda bekliyor istediğim fiyat 500 tl takas da düşünüyorum ilgilenen olursa pm atabilir hayırlı forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-110 var bende de ama alet mp3 dosyalarını gerçekten çok kötü bir kalitede çalıyor nedenini bir türlü çözemedim bende daha sizde durum nedir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 28 Nisan 2016; 16:44:51 >

• the 10 reasons you should choose Popcorn Hour A-500:

1. The A-500 employs high performance Sigma Chipset, SMP8758 1.2GHz ARM Cortex Dual Core with VXP Video Processor that supports 4K UHD video.

2. The A-500 is capable to takes Wi-Fi speed over the top with the next generation of wireless, 802.11ac Wi-Fiby offering feature-rich wireless connectivity at high standards and delivering reliable, cost effective throughput from an extended distance.

3. The A-500 adapt premium digital audio – Optical and Coaxial S/PDIF (up to 192kHz sampling rate), great analog audio DAC ESS SABRE Audio DAC ES9023P and Gapless Playback –DSD (up to DSD512) for your best listening experience

4. The A-500 is beyond a display with its capability to output 3D video and 3D Subtitles, turning your display into phenomenal viewing experience.

5. The A-500 allows you to expand your needs to store video and music files locally by building in HDD Docking Tray 2.5/3.5

6. The A-500 is an elegant addition to your home space with high aesthetics architecture -aluminum chassis that allows effective heat dissipation and fanless passive cooling

7. With the ultra-efficient aluminum heatsink and chassis, the Popcorn Hour A-500 is silent in operation and consumes very little power.

8. Prior to user experience, the A-500 is worth for its options in user interface whereby users can easily switch their home screen to Media Home or Music Home according to their preference.

9. The award winning Networked Media Jukebox interface (NMJ) is easy to use where user can easily customize their content to their preference

10. The A-500 allows navigation from your tablet or mobile while you can enjoymedia contentedly.

• Arkadaşlar egreat media player lar nasıl. 250 tl ye varmış. Hdd deki mkv filmleri izlemek için alacağım. İşimi görür değilmi.

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Aldım 1 haftaya elimde İnşaAllah, bakalım vtendeki hatalar düzeltilmişmi?

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.