Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A110 dts ses alamiyorum malesef sorun nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen ayarlarda sorun vardir. Dts kod cozme ayarini pass ground olarak secilmis olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar media player ı satılığa çıkarttım...

PopcornHour A-200 %100 Orjinal - 250 tl 3 taksit imkanı vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 12 Şubat 2014; 9:51:37 >
  • popcorn a 110 satılıktır. ilk gün ki gibi .çiziksizdir. pm atabilirsiniz....

• Selam 2 senedir pch a200 kullanıyorum fakat surekli external olarak kullanmıştım simdi externalimi sokup pch nin icine taktım nmt yüklemek icin dışkı formatlamak istiyo bu bildigimiz fiziksel formatır ve diskin icini komple silermi yoksa nmt yükleyip diskide ona uyumlu halemi getirir dosyalarımı silmeden

• kodaloglu kullanıcısına yanıt
    Dosyalaeiniz silinir. Bence ext kullanmaya devam edin.

• Tesekkur ederim

• Peki icine yeni hdd almak istiyorum nasıl bi hdd tavsiye edersiniz en ekonomik ve iyi olarak cok yüksek kapasiteli olmasına gerek yok

• kodaloglu kullanıcısına yanıt
    Bende 110-a vardı ve uzun yıllar kullandım . Yeni tv alınca ihtiyaç kalmadı sattım. İçinde 3.5'' seagete kullanmıştım 1tb lık. Hiç sorun yaşamadım. 2.5'' lik takarsan ses ve ısınma yaşamazsın ama biraz pahalı olur gerçi 1tb lıklar 160 tl ye kadar düştü. 3.5'' likler de az da olsa ses ve ısınma oluyor ama sorun çıkmıyor. Karar sizin.
  • 2.5" düşünüyorum ama biraz daha su marka su ürün diye bi tavsiye bekliyorum 110 tl ye kadar var 500 gb lik 2.5 hdd ama isimi görürmu bilemiyorum

• A-200 sahibiyim.az önce güncelleme yaparken dondu bende fişi çekip taktım.şu anda ekranda ''PLEASE INSERT USB DRIVERS"yazıyor.Ne yaptıysam makina kendine gelmedi.Usb bellekle denedim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum
  • Gecmis olsun ugr-c kardesim

• Yamj in kurulum dosyasini nette bulamıyorum bana yardimci olacak biri varmidir acaba

• Forumdaslik forumdaslik diye konuşuyorsunuz bi konuda yardım istedik biride çıkıp demediki kardesim biz burdan indirdik buyur linki sende indir kullan

• Bu konuyla ilgilenen hala var mı bilemiyorum ancak bende şöyle bir sorun çıktı ortaya ;
    Kurulum / Seçenekleri bi şekilde resimde de görebileceğiniz üzere kilitledim.
    Bu ayarları tekrar aktif hale nasıl getirebilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 3 Haziran 2014; 15:40:58 >
  • Arkadaşlar merhaba c-200 kumandası sağ taaftan antene yaklaştırınca işlem yapıyor onun dışında uzaktan çalışmıyor . Pil problemi yok ürünü nereye göstermeliyim teknik servisi nerededir

• mkv içerisinde olan altyazıları televizyonum görmüyor klasör oluşturup altyazı indirip ikisinin adını aynı yapmam gerekiyor

mkv içerisinde olan altyazıları okuyabilen media player var mı*
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben uzun yıllardır A 110 kullanıyorum, yeni modelller çıkmış ancak hala mkvlerimi indirip dahili hard discin içine kopyalıyorum ve keyifle izliyorum. YAMJ ile de afişlerimi düzenliyorum.

Herhangi bir performans kaybı da görmedim. Cihazımı yenilemeli miyim sizce ? Ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aren135 -- 27 Ekim 2014; 10:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aren135

Arkadaşlar merhaba,

Ben uzun yıllardır A 110 kullanıyorum, yeni modelller çıkmış ancak hala mkvlerimi indirip dahili hard discin içine kopyalıyorum ve keyifle izliyorum. YAMJ ile de afişlerimi düzenliyorum.

Herhangi bir performans kaybı da görmedim. Cihazımı yenilemeli miyim sizce ? Ne tavsiye edersiniz ?

Bende de var A110. Zamanında YAMJ'dı, oversight'tı falan baya uğraştım. Zevkliydi gerçi filmlerin posterlerini falan oluşturup , izlemeden önce özet bilgilerine fanart üzerinden bakmak.

Ama artık biraz daha etkileşimli ve kolay kullanılır cihazlar gözüme çarpmaya başladığından minix x8-h sipariş ettim.Aslında ilk gördüklerim TV'ye hdmi girişi üzerinden bağlanan usb çubuklara benzer küçük şeylerdi. Smart olmayan televizyonu smart tv'ye çevirmek gibi çok etkileyici sloganları vardı. Ama işte biraz araştırıp daha iyisi daha gelişmişi derken minix aldım. Daha elime geçmedi. XBMC ve android işletim sitemi, sorunsuz wifi, tv'ye klavye mouse takıp All-in-one pc gibi kullanmak beni cezbetti o yüzden bunu sipariş ettim.

Gerçi daha sonra keşke acele etmeyip uydu ve modül girişi de olan bir ürün seçseymişim dedim. TV sehpasından bir cihaz daha eksiltmiş olurdum. Aslında gene de araştırıyorum. Belki bunu satar öyle birşey alırım. Örneğin Atlanta Smart G4 diye bir cihaz var, hem modül girişli HD receiver, hem media player, hem xbmc hem de android uygulamaları (oyunlar dahil) aynen bu da yükleyebiliyor ama sorunlarının da fazla olduğu söyleniyor. (Mesela ilk alanlar yere göğe sığdıramazken, şimdilerde her elektrik gittiğinde cihazın format yemiş pc gibi sıfırlandığından şikayet ediyor herkes). Gene de yurtdışı sitelerden başka ürünleri inceliyorum arada bir.

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim öncelikle.

Benim evimde TVye bağlı olan digiturk, popcorn hour ve apple tv var. Apple tv'yi açıkçası toplu misafir ağırladığımda airplay sayesinde resim video gösterimi yapıyorum. Fragman izliyorum, radio falan dinliyorum açıkçası. 100 dolara bunları yapabiliyorum fena değil diyelim :P Dediğim gibi popcorn ile de indirmiş olduğum mkv'leri izliyorum. Söylemiş olduğun minix ile bu saymış olduklarım dışında neler yapabilirim ? Daha kapsamlı anladığım kadar ile. Bir de sence dediğim gibi değiştirmeme gerek var mı sence ? Teknoloji delisi biri değilim ama yapabileceklerimi arttırabileceksem seve seve satın alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.