Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Popcornu ethernet kablo ile pc ye bağlasam. Pc deki filmi popcornu pc ye taşımadan hdd ye atabilirmiyim ? Harici hdd kullanıyorum ama usb den bağlı popcorn a A110 kullanıyorum bu arada.
  • popcorn patlamış mısır değilmi burda farklı bir anlamda kullanılmış gibime geldi

açıklasın biri bana bunu
  • popcorn hour a-110 sahibiyim 4 yıllık çok güzel bir birlikteliğimiz var :D
    lakin bu 3D olayı çıkınca işler değişti.. oynatmada hiç bir sıkıntı yok massallah da Side by side üst üste binince altyazı karışıyor..
    bende internette araştırıp 3dSubtiter diye bir program buldum bununla normal altyazı 3d yapılıyormuş bende bunu kullanarak yaptım ama .sub diye bir altyazı çıkıyor popcorn kullanıö klavuzuna göre bu altyazıyı tanıyor ama bir türlü görmedi???
    Altyazıyı mutlaka gömmek gerekecek galiba filme :( bi de ona ugraş simdi..
    var mı başka önerisi olan?
  • popcorn a-110 da mp3 lerde kalitesiz ses alıyorum...bu sorunu yaşayan ya da çözen arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Konu hort olacak biraz Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Ben popcorn a-110 kullanıyorum. Bendeki 3d half sbs filmlerde popcorn altyazıları göstermiyor. Ekranın dışına çıkıyor ve hiçbir şekilde okunmuyor yazılar. Bunun çözümü varmıdır ? Yoksa popcorn a-110 3d half sbs filmlerin altyazılarını çözemiyormu ? Teşekkürler iyi forumlar.

sorunumuz 3d de görüntü yanyana tv bunu üst üste bindirince bzim yanyana olmayan altyazı saçma sapan biryere gidiyor bu yüzden altyazıda yanyana olmalı görüntü gibi.. 3dsubtiter adlı program ile altyazıyı 3d yapıyorum yinede olmuyor yani Popcorn filme başlıyor altyazı menüsünde on/file olarak görüyor ama ilk altyazı ekrana geldiğinde filmden çıkıyor ve resetlemem gerekiyor malesef acaba kaldırmıyor mu?

• arkadaşlar popcorn hour firması internet adresini değiştirmiş.niye değiştiğini bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar popcorn hour firması internet adresini değiştirmiş.niye değiştiğini bilen varmı.

Syabas, bundan sonra cloud media olarak anılacak ... farklı ürün ve markaları tek bir çatı altında toplayıp daha fazla müşteriye ulaşmak olabilir amaç... Popcorn Hour, Popbox ve FreeOTT markalarını kendi bünyelerine katmışlar..

Welcome to Cloud Media!http://www.cloudmedia.com/aboutus/about-cloudmedia

Syabas Technology is now Cloud Media. To make things easier for our customers, we're uniting all our different products and brands under one roof. CloudMedia.com will be home to Popcorn Hour, PopBox, FreeOTT, and any other product we make now or in the future. You can order products, obtain support, or access our forums all from here. We hope you enjoy the new site and look forward to doing business with you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 24 Mayıs 2013; 13:40:30 >

• bilgi için teşekkürler.
  • arkadaşlar benim imzamda da yazılı olan popcorn A-210 NMT nin içindeki 2 tb hddyi görmüyor.ne yapmam lazım.
  • harddiskki çıkardım yeniden taktım sonuç aynı.hdd görünmüyor.
  • quote:

harddiskki çıkardım yeniden taktım sonuç aynı.hdd görünmüyor.

cihaza hdd yi formatlatın birde o şekilde deneyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

harddiskki çıkardım yeniden taktım sonuç aynı.hdd görünmüyor.

cihaza hdd yi formatlatın birde o şekilde deneyin....

hdd de en az 300 adet 720p dual filim var nasıl format atarım usta.
  • Merhaba,

Windows kullanirken yamj kurup muhtesem bir sekilde filmlerimin afislerini vs kurmustum... Fakat apple macbook icin kurulumu bilen var midir ? Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim. A-110 kullanicisiyim.
  • Yeni Firmvare gelmiş
  • ayhanuysal A kullanıcısına yanıt
    Cihazda arama yaptırdığımda yeni sürüm yok diyor. Acaba siz nerden buldunuz yeni sürümü.
  • model nedir
  • A 110

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme arattım geldi indirdi ve kurdu
    ama bendeki sürüm neydi onu da bilmiyorum.
  • değişikliklere de bakamadım evi yeni taşıdım bu günlerde evi yerleştirme ile uğraşıyorum
    daha detaylı olarak müsait olduğum ileriki günlerde burada anlatırım.
  • ben a 210 ve c 200 modellerinin yeni yazılımı çıktı biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.