Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POPCORN HOUR için uygun fiyata wifi dongle isteyenler buraya bakabilirler
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=47803466
  • ,Arkadaslar popcorn u nereden alabiliriz. Buyuk magazalarin hangisinde bulabiliriz=
  • 2. Elleri takip edin
    Gerci model no belirtmemissiniz.
  • Bende Popcorn c200 var. Şu 3d altyazı olayını bir türlü beceremedim.
    Cihazın mı desteği yok acaba?
    Varsa bir ALLAH ın kullu tane tane yazsında yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bende Popcorn c200 var. Şu 3d altyazı olayını bir türlü beceremedim.
    Cihazın mı desteği yok acaba?
    Varsa bir ALLAH ın kullu tane tane yazsında yapalım.

Aynı sorunu ben de yaşadım meğer popcorn ile bir ilgisi yokmuş.www.3daltyazi.com sitesine bakın. Meğer 3D altyazılar özelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İyi de 8647, 8670'den daha güçlü bir işlemci.

3d özelliği varmı bu işlemcide ?

popcornhour A-110 kullanıcısıyım. 3D filmleri izleyebiliyorum. Popcornhour işlemcisi ile bir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindearth -- 23 Aralık 2011; 15:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İyi de 8647, 8670'den daha güçlü bir işlemci.

3d özelliği varmı bu işlemcide ?

popcornhour A-110 kullanıcısıyım. 3D filmleri izleyebiliyorum. Popcornhour işlemcisi ile bir ilgisi yok.

3d iso blueray'leri oynatailiyormusun o cihazla ?
  • iso bluray leri hiç denemedim. İndirdiğim bütün filmler .mkv formatında. 3D dahil şu zamana kadar herhangi problem yaşamadım. Hepsi takılmadan, donmadan çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssonerr

[font="Times New Roman"]Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma uğramıyordum bende A-110 kullanıcısıyım şimdi kafama takılan bir soru var elimdeki 1.5 tb lık ext hdd doldu şimdi 2TB lık bir hdd almayı düşünüyorum fakat hdd yi aldığım zaman popcornhour'a direk bağladığımda ntfs formatlı elimize ulaşan 2TB lık hdd mizi görüyormuydu yoksa onu ext3 e mi formatlamamız gerekiyordu onu unuttum bilgi sahibi arkadaşlar varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

Bilgi verebilecek hiçbir arkadaş yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

[font="Times New Roman"]Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma uğramıyordum bende A-110 kullanıcısıyım şimdi kafama takılan bir soru var elimdeki 1.5 tb lık ext hdd doldu şimdi 2TB lık bir hdd almayı düşünüyorum fakat hdd yi aldığım zaman popcornhour'a direk bağladığımda ntfs formatlı elimize ulaşan 2TB lık hdd mizi görüyormuydu yoksa onu ext3 e mi formatlamamız gerekiyordu onu unuttum bilgi sahibi arkadaşlar varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

Bilgi verebilecek hiçbir arkadaş yokmu?

harici HDD de sorun olmaz. ntfsyi çok rahat görüyor, fat32 yide.
    saygılar
    exper2006

• http://www.popcorn-hour.de/fileadmin/datenblaetter/Comparetabelle.pdf karşılaştırma tablosu var burada, a110 nun ntfs e yazamadığını söylüyor.
    selamlar.
  • A110 iso blurayleri acmaz.
  • a110'um var. son bir senedir donma problemi çok canımı sıkıyordu,film izlemek eziyet olmuştu. nas server aldım, popcorndan diski çıkardım ve ağdan nas server uzerinden izliyorum. donma problemim hiç yok şuan için(30 - 40 gblık filmler dahil).bu durumu hiç beklemiyordum, normalde niyetim daha güncel bi cihaz almaktı ama şimdilik vazgeçtim.ayrıca alette hiç ses yok ve takır takır çalışıyor:)

en büyük problemim bluray isoları açmaması ve bluray ripler. gerçi nas isoları unmount ediyor ve dosyalar açılabiliyor ama direkt tıklayıp açmak hepten güzel olurdu.

performans testi yapabileceğim dosya tavsiye edebilirmisiniz.ayrıca bluray ripler mnulu acma gibi bir sans varmı yoksa herseferinde gifip klasorlerden en buyuk dosyayımı izlemeliyiz?

Tşk,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilyurtav

http://www.popcorn-hour.de/fileadmin/datenblaetter/Comparetabelle.pdf karşılaştırma tablosu var burada, a110 nun ntfs e yazamadığını söylüyor.
    selamlar.

Linkteki .pdf te bulunan bilgiler güncel değil.

01-17-101217-15-POP-403 versiyonuyla PCH A110 a NTFS e yazma desteği geldi. Önce bu sürümü kurup daha sonra yazma desteğindeki hatanın düzeltildiği güncel firmware olan 01-17-110314-15-POP-403 versiyonunun kurulması lazım.

Burası çok önemli;

Önce 01-17-101217-15-POP-403

sonra 01-17-110314-15-POP-403 sürümü kurulacak.

http://www.popcornhour.com/download/A110/firmware-A110.html

• quote:

Orijinalden alıntı: the0ne

a110'um var. son bir senedir donma problemi çok canımı sıkıyordu,film izlemek eziyet olmuştu. nas server aldım, popcorndan diski çıkardım ve ağdan nas server uzerinden izliyorum. donma problemim hiç yok şuan için(30 - 40 gblık filmler dahil).bu durumu hiç beklemiyordum, normalde niyetim daha güncel bi cihaz almaktı ama şimdilik vazgeçtim.ayrıca alette hiç ses yok ve takır takır çalışıyor:)

en büyük problemim bluray isoları açmaması ve bluray ripler. gerçi nas isoları unmount ediyor ve dosyalar açılabiliyor ama direkt tıklayıp açmak hepten güzel olurdu.

performans testi yapabileceğim dosya tavsiye edebilirmisiniz.ayrıca bluray ripler mnulu acma gibi bir sans varmı yoksa herseferinde gifip klasorlerden en buyuk dosyayımı izlemeliyiz?

Tşk,

Hangi tür filmlerde donma sorunu oluyor?

• valla en bariz sıkıntı yaşadığım 1080p bravehearthtı 20gblıktı. 10 snde bir donuyordu.şimdi bd olanını indirdim 35gb banamısın demiyor nas üzerinden paylaşım işim samba kullanıyor sanırım klasorlerin başında smb var çunku.
  • Benim cihazın ömrü bitmiş durumda :) yavaş yavaş filmlerde takılmaya başladı, torrent hiç çalışmıyor defalarca formatlamama rağmen..

Aldığımızda 700 tl di.. şimdi 250-300 versen almazlar :))

Neyse iyi ki ucuzladı bu nmt cihazları..
  • selamlar. popcorn hour c200 arıyorum arkadaşlar. sanırım sıfır hiçbir yerde yok fakat temiz kozmetik olarak sorunu olmayan (çizik, soyulma vb.) mümkün ise garantisi devam eden bir cihaz istiyorum. kapıda ödeme seçeneği ile satın alabilirim. satmayı düşünürsen pm'den ulaşabilirsiniz.
  • şuan bu popcorn larınen ucuz ve sıfır modeli hangisi?
  • arkadaşlar bende popcorn A110 kullanıcısıyım bayadır forumdan ve bu konud uzağım yeni tv alıyorum 3d şimdi bizim bu 110 cihaz şuanki 3d filmleri falan destekliyormu yeni çıkan desteklemediği bir format falan varmı yepisyeni duruyor yeni cihaz almama gerek kalmaz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.