Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihaz dts yi ac3 e otomatik çeviriyor mu
  • Yaklaşık 1 yıl önce forum sayfalarından etkilenerek c-200 aldım sancak bilgisayardan.Ama satış sonrası hiçbir destek görmedim.Bu aleti aldım alalı doğru dürüst kullanamadım.Aradığımda da gerekli desteği bulamadım.Bu hususta bana yardım edecek arkadaşları bekliyorum
    1) Bu aletin içine 2,5 inç disk bağlayamadım.Nasıl bağlanacağını resimli olarak anlatabilecek var mı?
    2)Tv kanallarından bu alete kayıt yapma imkanı oluyor mu?Oluyorsa nasıl yapılıyor?
    3) El kameramla çektiğim *avi uzantılı dosyaları izleyemiyorum.
    4)Hem iç kısma 2,5 luk disk takıp hem de bluray disk okuyucu takılabiliyor mu aynı anda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo -- 21 Ağustos 2011; 16:50:07 >
  • lorenzo ;

http://support.popcornhour.com/
    http://www.networkedmediatank.com/

**üsteki, web sitelerinde bütün sorularının yanıtlarını bulabilirsin..
    c200'e hem 2,5 disk ve bluray disk okuyucu takılabiliyor hatta fazladan 1 tane 2,5 luk disk bile takabilirsin.. bağlantı şekilkkeri üsteki web sayfalarında gayet ayrıntılı biçimde bulabilirsin.
    **tv den kayıt imkanı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo

Yaklaşık 1 yıl önce forum sayfalarından etkilenerek c-200 aldım sancak bilgisayardan.Ama satış sonrası hiçbir destek görmedim.Bu aleti aldım alalı doğru dürüst kullanamadım.Aradığımda da gerekli desteği bulamadım.Bu hususta bana yardım edecek arkadaşları bekliyorum
    1) Bu aletin içine 2,5 inç disk bağlayamadım.Nasıl bağlanacağını resimli olarak anlatabilecek var mı?
    2)Tv kanallarından bu alete kayıt yapma imkanı oluyor mu?Oluyorsa nasıl yapılıyor?
    3) El kameramla çektiğim *avi uzantılı dosyaları izleyemiyorum.
    4)Hem iç kısma 2,5 luk disk takıp hem de bluray disk okuyucu takılabiliyor mu aynı anda?

NAsıl bir destek göremediniz telefon veya maille arayan kişilere muhakkak yardımcı oluyoruz.

1) Evet 2.5" hdd bağlayabilirsiniz. ( İçindeki kılavuzda nasıl hdd bağlanacağı resimli anlatıyor.
    2) TV'den kayıt yapamazsınız , TV'den kayıt için Egreat R4B tarzı cihaz kullanmanız gerekiyor.
    3) Kameranızın kayıt ettiği avi formatının profil yapısı uyumsuz olabilir. ( Virtualdub ile direct stream copy şeklinde düzeltmeniz gerekibilir )
    4) Evet.
    5) Bu cihazı %100 kullanmak diye birşey yok çünkü bu cihazlar dipsiz kuyu gibi

• ooo harika birşey bu ya hemen kapalaım
  • Arkadaşlar yaklaşılk 1 yıldır a200 kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu cihazla ilgili 1-2 hafta önce flash arızası yaptı sancak bilgisayara necati beye götürdüm sağolsun 2 günde arızasını yapıp gönderdiler. Ama şimdi bambaşka bir sorun yaşıyorum cihazda samsung HD103UJ hdd kullanıyordum. cihaza hddki bağlayıp açıyorum hdd formatlayıp nmt uygulamalarını kuruyorum bu şekilde bi 20 dk çalıştıktan sonra sanki sata hddki cihazdan çıkarmışım gibi hiçbir şekilde hddki görmüyor a200u tamamen kapatıyorum 1 saat sonra falan tekrar açıyorum hddki görüyor ama dediğim gibi 20 dk sonra tekrar görmemeye başlıyor cihaz 1 saat kapalı durmadan hiçbir şekilde hddi görmüyor. yine sancak bilgisayara götürdüm orada denediğimizde bir sorun çıkmadığı için cihaz sağlam hdd bozuk dedi necati bey arızanın adaptörden olabileceğini düşündük adaptörü değiştirdik fakat oda çare olmadı hddki pcye bağlayıp günlerce sorunsuz kullanabiliyorum. flash arızası yapmadan önce cihaz haftalarca açık kaldığı halde hiç böyle bir sorun yaşamıyordum neolur bi yardımcı olun kanser etti bu cihaz beni 1haftadır her gün 2 saat boyunca cihazla uğraşıyorum bi neticeye varamadım.

• Arkadaslar yokmu bir cozumu bu olayin hala ugrasiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemefe

Arkadaşlar yaklaşılk 1 yıldır a200 kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu cihazla ilgili 1-2 hafta önce flash arızası yaptı sancak bilgisayara necati beye götürdüm sağolsun 2 günde arızasını yapıp gönderdiler. Ama şimdi bambaşka bir sorun yaşıyorum cihazda samsung HD103UJ hdd kullanıyordum. cihaza hddki bağlayıp açıyorum hdd formatlayıp nmt uygulamalarını kuruyorum bu şekilde bi 20 dk çalıştıktan sonra sanki sata hddki cihazdan çıkarmışım gibi hiçbir şekilde hddki görmüyor a200u tamamen kapatıyorum 1 saat sonra falan tekrar açıyorum hddki görüyor ama dediğim gibi 20 dk sonra tekrar görmemeye başlıyor cihaz 1 saat kapalı durmadan hiçbir şekilde hddi görmüyor. yine sancak bilgisayara götürdüm orada denediğimizde bir sorun çıkmadığı için cihaz sağlam hdd bozuk dedi necati bey arızanın adaptörden olabileceğini düşündük adaptörü değiştirdik fakat oda çare olmadı hddki pcye bağlayıp günlerce sorunsuz kullanabiliyorum. flash arızası yapmadan önce cihaz haftalarca açık kaldığı halde hiç böyle bir sorun yaşamıyordum neolur bi yardımcı olun kanser etti bu cihaz beni 1haftadır her gün 2 saat boyunca cihazla uğraşıyorum bi neticeye varamadım.

Ben olsam ödünç bir HDD yi alır onunla denerdim.. En azından cihaz da problem varmı onu anlardım. Ama popcorna hdd takmak lazım. Yada kapak açık olarak kullanmayı deneyin. Belli ki ısı ile ilgili bir problem var gibi düşünüyor insan..

Umarım sorununu çözersin Sonucu bekliyorum. Bende samsungun 1,5TB olanını kullanıyorum.. Geçmiş olsun..

• Eğer popcornda kullandığınız harddiski bilgisayarda sorunsuz kullanabiliyorsanız sorun popcorn'da dır. Çözüm için popcornun değişmesi gerekir. Başka türlü boşuna uğraşmayın. Sadece deneme amaçlı başka bir harddiski popcorna takıp geçici olarak deneyin. Muhtemelen o da çalışmayacaktır. Aynısı başıma gelmişti. Popcornum değişti sorun çözüldü.
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum birkaç gündür a200ün üst kapagı açık bir vaziyette ve hddin üstünde büyük bir aleminyum soğutucu ile kullanıyorum daha hiç kapanmadı soğutucu yokken hdd el değmicek şekilde ısınıyordu sorunun ısıdan kaynklandığı belli oldu fakat çözüm ne olacak bir fikrim yok bu cihazı bu şekilde kullanamam heralde sancakbilgisayarla görüştüğümde cihazda bir sorun olmadığını bu sıcak aylarda böyle sorun olabileceğini yapacak bişey olmadığını söylediler.
  • Sıfır garantili A200 nereden bulabilirim acaba?
  • arkadaşlar yükarıda da yazdığım gibi ABD den bir adet Popcorn Hour A-210 aldım.elime geçer geçmez eternetten bağladım ve en son yazılımını yükledim.içine henüz harddisk koymadım.

benim sorum ise kumandadan mute tuşuna basınca bir daha sesin açılmaması ne yaparsam yapayım düzelmiyor.tek çare kapat aç yapmak anca düzeliyor.sizlerden isdediğim sizdede böyle bir (BUĞ) arızanın olup olmadığı.özellikle Popcorn Hour A-210 ve A-200 sahipleri.
  • Yeni oversight i deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Sıfır garantili A200 nereden bulabilirim acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/Saka-Gibi-Fiyata-Popcorn-Hour-A-200-Wireless_W0QQidZZ44499277
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar yükarıda da yazdığım gibi ABD den bir adet Popcorn Hour A-210 aldım.elime geçer geçmez eternetten bağladım ve en son yazılımını yükledim.içine henüz harddisk koymadım.

benim sorum ise kumandadan mute tuşuna basınca bir daha sesin açılmaması ne yaparsam yapayım düzelmiyor.tek çare kapat aç yapmak anca düzeliyor.sizlerden isdediğim sizdede böyle bir (BUĞ) arızanın olup olmadığı.özellikle Popcorn Hour A-210 ve A-200 sahipleri.

En sondan bir önceki firmware kurmayı deneyin. Sorun düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar yükarıda da yazdığım gibi ABD den bir adet Popcorn Hour A-210 aldım.elime geçer geçmez eternetten bağladım ve en son yazılımını yükledim.içine henüz harddisk koymadım.

En sondan bir önceki firmware kurmayı deneyin. Sorun düzelebilir.

yeni yazılımı beklemek daha iyi.düşünceniz için teşekkürler.yeni yazılım çıkmazsa o zaman düşünürüm.

• Ben de en son firmware yüklü ve mute tuşunda sorun yaşamadım.
  • Merhaba,

C200 için Bluray sürücü kullanan arkadaşlardan Marka ve model tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?
    Uyumluluk listesindeki modelleri inceledim fakat buradan birebir tavsiye olursa daha bir rahat edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.