Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupe96

720p filmlerde a110 umda simdiye kadar hic problem yasamadim.ne varki 1080p filmlerde surekli film sirasinda takilmalar oluyor.bunun nedenini bilen varmi?

Bu tur sorunlar filmlerin ripleri veya cihazin islemcisi ile alakali bir durum sanirim,bende A110 kullaniyorum cok ender bu tarz problemle karsilasiyorum,hos ben surround sistemim oldugu icin asagidaki sekilde filmleri izliyorum,ama ender de olsa bazi filmelrdeki takilmalardan dolayi C200 veya Dune HD Max almayi dusunuyorum,elimdeki A110'u satacagim.fakat henuz karar vermedim,Dune Dh Max'in fani biraz ses yapiyor diye bilgi aldim C200'e donebilirim.

Format : BDAV
    Format/Info : Blu-ray Video
    File size : 27.6 GiB
    Duration : 2h 5mn
    Overall bit rate : 31.6 Mbps
    Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps

Video
    ID : 4113 (0x1011)
    Menu ID : 1 (0x1)
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Format settings, GOP : M=1, N=24
    Codec ID : 27
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 27.7 Mbps
    Maximum bit rate : 31.0 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.557
    Stream size : 24.2 GiB (88%)

Audio
    ID : 4352 (0x1100)
    Menu ID : 1 (0x1)
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Format profile : MA / Core
    Muxing mode : Stream extension
    Codec ID : 134
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 2 653 Kbps / 1 510 Kbps
    Channel(s) : 8 channels / 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE / Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Compression mode : Lossless / Lossy
    Language : English

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

peki pch-a110 a harici dvd-rw takabiliyor muyuz

Uygun baglanti ile evet takabilirsiniz,ben External Bluray-RW takip kullaniyorum.
  • Selamlar,

Popcorn Hour A-100 ile A110 arasındaki en önemli fark A-100'ün filmlerde DTS ses varsa çalamaması mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.kara

quote:

Uygun baglanti ile evet takabilirsiniz,ben External Bluray-RW takip kullaniyorum.

mr.kara arkadaşım, A110'a external bluray player bağlayıp bluray oynatabiliyor muyuz? ben bunu mümkün değil sanıyordum, eğer olabiliyorsa gerçekten çok güzel.
  • Arkadaşlar 1 aylık popcorn A200 ve 1.5 TB lık hardıskımı satıyorum bılgınıze
  • Selam arkadaşlar...

Tekrar PCH ıma döner oldum.
    Alet çalışıyor çok şükür.
    Ancak şimdiki sorunum gerçekten cxan sıkıcı benim için.

Eve geliyorum dizi/film izleyeyim diyorum ancak bakıyorum ki film zipli..
    bilgisayarıma indirmem 10 dk alıyor, rardan çıkarması sorun değil de aynı şekilde bir de PCH a atıyorum.
    gitti mi 30 dakika?

Aşağıdaki yöntemin dışında daha kolay bir yol var mıydı.

Yardımcı olur musunuz?

quote:

TELNET ARACILIĞIYLA YAPILMASI GEREKEN

Meğer sorun benim beta W7 den kaynaklanıyormuş. Bende Telnet çalışmıyor!
    Virtual PC ile denedim OK ;)

Here's a way to Unrar the files using telnetd:

1) Install telnetd on your NMT, using community software installer. Works great and very useful.

2) Open command prompt in Windows or terminal in OSX/Linux.

3) Type in without qoutes "telnet ip", where ip is you nmt ip address, and press enter. For example "telnet 192.168.1.4".

4) You should see your current location in your nmt directory tree. Something like "/opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK #".

5) To list all files/directories in current directory type "ls". To change directory type "cd directory_name".

6) Your new files are most likely in your Download folder. So change your current directory to Download. "cd Download".

7) List files/folders in Download with "ls" and cd to the directory you need.

8) To unrar a file enter "/mnt/syb8634/bin/unrar e your_archive.rar". If the archive is split into several volumes use the first one. I.e. the file that ends with ".rar", not ".001", and the rest of the volumes will be processed automatically.

9) You will see real-time progress report. You may now close the terminal, and the process will finish by itself. It takes about 40 to 60 minutes to unrar a 4.5GB file.

The whole thing may seem complicated, but you get used to it quickly. I strongly suggest to learn those basic linux commands and look further into telnet usage, as it is extremely helpful with nmt units.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 3 Temmuz 2011; 8:24:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip
    Selam arkadaşlar...

Tekrar PCH ıma döner oldum.
    Alet çalışıyor çok şükür.
    Ancak şimdiki sorunum gerçekten cxan sıkıcı benim için.

Eve geliyorum dizi/film izleyeyim diyorum ancak bakıyorum ki film zipli..
    bilgisayarıma indirmem 10 dk alıyor, rardan çıkarması sorun değil de aynı şekilde bir de PCH a atıyorum.
    gitti mi 30 dakika?

Aşağıdaki yöntemin dışında daha kolay bir yol var mıydı.

Yardımcı olur musunuz?

quote:

TELNET ARACILIĞIYLA YAPILMASI GEREKEN

Meğer sorun benim beta W7 den kaynaklanıyormuş. Bende Telnet çalışmıyor!
    Virtual PC ile denedim OK ;)

Here's a way to Unrar the files using telnetd:

1) Install telnetd on your NMT, using community software installer. Works great and very useful.

2) Open command prompt in Windows or terminal in OSX/Linux.

3) Type in without qoutes "telnet ip", where ip is you nmt ip address, and press enter. For example "telnet 192.168.1.4".

4) You should see your current location in your nmt directory tree. Something like "/opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK #".

5) To list all files/directories in current directory type "ls". To change directory type "cd directory_name".

6) Your new files are most likely in your Download folder. So change your current directory to Download. "cd Download".

7) List files/folders in Download with "ls" and cd to the directory you need.

8) To unrar a file enter "/mnt/syb8634/bin/unrar e your_archive.rar". If the archive is split into several volumes use the first one. I.e. the file that ends with ".rar", not ".001", and the rest of the volumes will be processed automatically.

9) You will see real-time progress report. You may now close the terminal, and the process will finish by itself. It takes about 40 to 60 minutes to unrar a 4.5GB file.

The whole thing may seem complicated, but you get used to it quickly. I strongly suggest to learn those basic linux commands and look further into telnet usage, as it is extremely helpful with nmt units.

Hocam file manager kur popcorna csi vasitasiyla,onda direk dosysnin ustune gelip extract archive diyebilirsin.

• Merhaba, Cihazım a-110 şu ana kadar problemsiz olarak kullandığım bir cihaz.
    Yüklü bir m2ts dosayası indirdim LOTR extended versiyonu film başına 46 GB gibi bir büyüklüğü var.
    Dosyaları başlattığımda hiçbir problem yok sorunsuz izliyorum fakat ileriye veya geriye al komutunu kullandığımda birşey crash oluyor zannedersem ve film dosya menüsüne geri dönüyor ve film tekrar açmadığı gibi boyutu ne olursa olsun başka bir dosyayı da açmıyor. Bunun yanında menü görüntüsü ve yazı tipleri kalitesiz ve zor okunur hale geliyor. Makinayı kapatıp açınca dosyaları sorunsuz açmaya devam ediyor ileri geri seçeneğini kullandığımda aynı problem tekrar oluşuyor. Tabi bu da filmin kaldığım yerine dönememe gibi bir durum ortaya çıkarıyor.
    1 TB 2,5" bir harici diskle kullanıyorum.
    Fiirmware güncel durumda. Dosya büyüklüğüyle alaklalı olabilir mi? Bu konuyla alakalı bilgisi ve çözümü olan bir arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susanele -- 12 Temmuz 2011; 13:37:16 >

• arkdaşlar bende popcorn A110 var

internetten indirdiğim 3D half sbs filmleri sorunsuz oynatıyorum fakat altyazılar 3D modunda birbirine giriyor.

Popcorn A110 için bu sorunu çözebilen var mı varsa nasıl?

her alt yazı türünü desteklemediği için sanırım 3D filme altyazıyı gömmek gerek ama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

arkdaşlar bende popcorn A110 var

internetten indirdiğim 3D half sbs filmleri sorunsuz oynatıyorum fakat altyazılar 3D modunda birbirine giriyor.

her alt yazı türünü desteklemediği için sanırım 3D filme altyazıyı gömmek gerek ama nasıl?

nasıl yapılacağı konusunda deneyimi olan arkadaş varsa seviniriz.
    3d filimler için altyazıyı nasıl uyarlayabileceğiz?
    saygılar
    exper2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

quote:

Orijinalden alıntı: mr.kara

quote:

mr.kara arkadaşım, A110'a external bluray player bağlayıp bluray oynatabiliyor muyuz? ben bunu mümkün değil sanıyordum, eğer olabiliyorsa gerçekten çok güzel.

Merhaba,uzun zamandir girememistim foruma,soruna gelince elimde dedigim gibi LG External Blu-Ray Rewriter var,filmleri oynatmak icin usb baglantisi ile popcorn'a baglayip izleyebiliyorum.Unutmadan izledigim filmler ts veya m2ts dosyalari.

• quote:

Orijinalden alıntı: susanele

Merhaba, Cihazım a-110 şu ana kadar problemsiz olarak kullandığım bir cihaz.
    Yüklü bir m2ts dosayası indirdim LOTR extended versiyonu film başına 46 GB gibi bir büyüklüğü var.
    Dosyaları başlattığımda hiçbir problem yok sorunsuz izliyorum fakat ileriye veya geriye al komutunu kullandığımda birşey crash oluyor zannedersem ve film dosya menüsüne geri dönüyor ve film tekrar açmadığı gibi boyutu ne olursa olsun başka bir dosyayı da açmıyor. Bunun yanında menü görüntüsü ve yazı tipleri kalitesiz ve zor okunur hale geliyor. Makinayı kapatıp açınca dosyaları sorunsuz açmaya devam ediyor ileri geri seçeneğini kullandığımda aynı problem tekrar oluşuyor. Tabi bu da filmin kaldığım yerine dönememe gibi bir durum ortaya çıkarıyor.
    1 TB 2,5" bir harici diskle kullanıyorum.
    Fiirmware güncel durumda. Dosya büyüklüğüyle alaklalı olabilir mi? Bu konuyla alakalı bilgisi ve çözümü olan bir arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum.

Senin cihazina bagli bir problem degildir,bence fazla uzulme,ayni sorun bende de var.Son zamanlarda yuksek frame bulunan filmlerde takilmalar da olmaya basladi sanirim popcorn'un islemcisi zayif kalmaya basladi,bu yuzden yeni cihaz alacagim.

• İlginç bir şekilde problemi çözdüm. Yine 2,5 inç olan başka bir External HDD ye aldım dosyaları ve problemsiz çalışmaya başladı dosyalar.
    İlginç olanı dosyaların çalışmadığı HDD yeni bir model ve usb 3,0 idi. Çalışan ise emektar bir usb 2.0 HDD. Gerçekten ilginç.
  • arkadaşlar bugün işe geldim ve her günkü gibi yeni indirdiğim bir kaç filme altyazı gömmeye başladım.mkvmergen nin 5 farklı versiyonuyla denedim hiç birinde olmadı en son kendi sitesinden en son versiyonunu indirdim ama malesif oda olmadı şöyle bir hata veriyor.ayrıca böyle bişi ilk defa başıma geliyor.sizinde böyle bişi oluyormu.bilen arkadaşlar bir bilgi verebilirmi.

Komut satırı kullanımı:

"C:\Users\hersoy\Desktop\mkvtoolnix-unicode-4.9.1\mkvtoolnix\mkvmerge.exe" --output-charset UTF-8 --identify-for-mmg "H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt"

Çıktı:

Hata:File H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt has unknown type. Please have a look at the supported file types ('mkvmerge --list-types') and contact the author Moritz Bunkus <moritz@bunkus.org> if your file type is supported but not recognized properly.

• Arkadaşlar aranızda Yamj eklentisini kullanan var mı? Benim sorunum bu eklenti afişleri almasına rağmen imdb bilgilerini almıyor, fşlm dosyasının içinde film-altyazı ve nfo dosyası film adıyla aynı şekilde kayıtlı , .nfo dosyasının içidehttp://www.imdb.com/xxx şeklinde ama jukebox açıldığında -imdb şeklinde kalıyor ne atılan puan nede filmin bilgisini almamış oluyor, nerede yanlış yapıyorum .nfo dosyasında başka birşey mi olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper2006

quote:

Orijinalden alıntı: m184

arkdaşlar bende popcorn A110 var

nasıl yapılacağı konusunda deneyimi olan arkadaş varsa seviniriz.
    3d filimler için altyazıyı nasıl uyarlayabileceğiz?
    saygılar
    exper2006

altyazıyı düzgün çalışıtırabilen varmı acaba?

• Merhaba. Popcorn C-200 'e Blueray player taktınız mı? Taktıysanz marka ve modeli nedir? Bir de performansı nedir? Popcorn'dan Blueray izlemeye değer mi? Teşekkürler.
  • @enerji78----

Takipteyim. Ben de düşünüyorum bir bluray takmayı. Ya da ayrı bir oynatıcı alıcam olumlu birşeyler söyleyen olmazsa.

Dostlar
    Benim sorum ise şu. Popcorn u aldım alalı çok fazla araştırıp bu YAMJ olayının detaylarını öğrenemedim.
    by@ali nin öğrettikleri ile birşeyler yaptım.
    Filmleri ekranda görüyorum. Benim sorum şu

Hiçbirşeyi ellemeden HDD ler yerli yerinde iken, bir açtığımda filmleri PLAY den oynatıyorken , daha sonra (bir gün veya birkaç gün) filmlerde PLAY yapmama rağmen oynatmıyor.
    Hata nerde olabilir?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar A-110 üzerinden ses gecikmesini ayarlayabiliyor muyuz? Popcorn A-110 Logitech z5500 e optik ile bağlı. HDMI ile de 46C750 ye bağlı. Fakat 1-2 ms ses gecikmesi oluyor? Nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Arkadaşlar A-110 üzerinden ses gecikmesini ayarlayabiliyor muyuz? Popcorn A-110 Logitech z5500 e optik ile bağlı. HDMI ile de 46C750 ye bağlı. Fakat 1-2 ms ses gecikmesi oluyor? Nasıl çözebilirim?

Görüntü-ses senkronizasyonundan mı yoksa TV ile Ses sistemi ses senkronizasyonundan bahsediyorsun? TV sesini kapat Sesini z5500 al, yok illa ikisindende galsin diyorsan ses sistemlerinde gecikme ayarı var olması lazım..
    Yok görüntü ses senkronundan bahsediyorsan video oynatımı sırasında kumandadan setup duğmesine bas görüntü - ses ayar menüsü geliyor A200 de Tahminem A110 da aynıdır..
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.