Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mitra

Popcorn A-110 cihazım var.. Altyazılarla ilgili sorun yaşıyorum.
    Filmle altyazıyı aynı isim yapmama rağmen altyazıyı göstermiyor.... 11 bölümlük dizide sadece 3,4 ve 10 bölümde bu sorunu yaşıyorum.. Altyazıların hepsini divxplanet'dan indirdim.. Mkvmerge ile altyazılara baktım bir sorun görünmüyor.. Halbuki PC'de oynatırken bir sorun yok....

Peki arkadaşım altyazı formatı .sub mu .srt mi ?
    Srt olan altyazılarda sorun olmuyor ama sub altyazılarda sorunlar olabiliyor.
    Ayrıca en son firmware kurdunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Popcorn A-110 cihazım var.. Altyazılarla ilgili sorun yaşıyorum.
    Filmle altyazıyı aynı isim yapmama rağmen altyazıyı göstermiyor.... 11 bölümlük dizide sadece 3,4 ve 10 bölümde bu sorunu yaşıyorum.. Altyazıların hepsini divxplanet'dan indirdim.. Mkvmerge ile altyazılara baktım bir sorun görünmüyor.. Halbuki PC'de oynatırken bir sorun yok....

Peki arkadaşım altyazı formatı .sub mu .srt mi ?
    Srt olan altyazılarda sorun olmuyor ama sub altyazılarda sorunlar olabiliyor.
    Ayrıca en son firmware kurdunmu ?

srt.... En son firmware kurulu...

• Popcorn A-110 a 2 tb lik hdd takabilir miyiz?
  • Merhabalar,

Popcornhour IRK-200 IR uzaktan kumanda kiti arıyorum. Satmak isteyen olursa özel mesaj ile ulaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogul

Popcorn A-110 a 2 tb lik hdd takabilir miyiz?

Evet....

Uyumlu harddiskler için linkteki listeye bakınız..

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110
  • Popcorn hour a-110 ile 3d Half sbs formatinda filmleri oynatamadim.
    Sebebi nedir?

Bu arada popcornunu 300 tl ye satiyorum. Bİlginiz olsun
  • Yeni güncelleme gelmiş.

Release Date : 5 April 2011
    Firmware Version : 01-17-110314-15-POP-403-000
    !! IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-403 firmware first before updating to this firmware !!
    Release Note :
    1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. Fixed jerky playback VIDEO TS files through SMB
    3. Fixed unable to play FLAC files with extra ID3 tag.
    4. Fixed NTFS mount internal HDD as read-only bug.
    5. Fixed OSD Message erased when updating subtitle
    - Issue fixed for all sub type, except VOBSUB
    6. Fixed halfway through Audio playback, jumps back to listing page.
    7. Fixed Photo transition not working.
    NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403
    Release Note :
    1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000
    2. New Transmission BT client version 1.75
    Note : Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update. Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

http://files.syabas.com/popcornhour/firmware/a110/01-17-110314-15-POP-403-000.zip

• popcorn ile http linklerini indirebiliyormuyuz?
    indiremiyorsak tek tek sayfaları okumayayım dedim, indiriyorsak araştıracağım mevcut konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

popcorn ile http linklerini indirebiliyormuyuz?
    indiremiyorsak tek tek sayfaları okumayayım dedim, indiriyorsak araştıracağım mevcut konuyu...

DownloadManager ile indiriliyor.Ama programın peki sağlıklı çalışmadığı söyleniyor.
    İstersen deneyenbilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

popcorn ile http linklerini indirebiliyormuyuz?

DownloadManager ile indiriliyor.Ama programın peki sağlıklı çalışmadığı söyleniyor.
    İstersen deneyenbilirsin.

teşekkürler.
  • peki pch-a110 a harici dvd-rw takabiliyor muyuz
  • sevgili forumdaşlar,

popcorn hour A-110 kullanıyorum.
    arkadaşımdan taşınabilir harddisk ödünç aldım içindeki filmleri popcorndaki harddiske atıp geri vericem ama USB'den popcorn'a bağladığım taşınabilir harddiskteki filmleri popcorndaki harddiske kopyalayamadım. ben mi beceremedim yoksa bu mümkün değil mi ne yapmam lazım yardım edin lütfeeenn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

sevgili forumdaşlar,

arkadaşımdan taşınabilir harddisk ödünç aldım içindeki filmleri popcorndaki harddiske atıp geri vericem ama USB'den popcorn'a bağladığım taşınabilir harddiskteki filmleri popcorndaki harddiske kopyalayamadım. ben mi beceremedim yoksa bu mümkün değil mi ne yapmam lazım yardım edin lütfeeenn..

güncel
    yok mu yardım edebilecek...
  • quote:

quote:

sevgili forumdaşlar,

güncel
    yok mu yardım edebilecek...

File tuşu ile yapılır ama çok uzun sürer, File mode>Add file to list ile dosyalar tek tek seçilir. Sonra kopyalanacak klasöre gidilip File mode>copy listed files here.

Alternatif olarak popcornu usb slave girişinden harici disk gibi PC'ye bağlayıp bilgisayardan kopyalama işlemi de yapılabilir ama windows kullanıyorsan .ext uzantılı dosyaları windows görmeyeceği içinhttp://www.fs-driver.org/download.html sitesinden Ext2IFS_1_11a.exe programı indirilmesi gerekir

• Arkadaşlar merhaba. A-110 kullanıyorum, 3.5 inç internal hardisk aldım fakat a110 ile birlikte gelen harddisk için küçük power kablosunu kaybetmişim. Nerden temin edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Konu çok sönük kalmış. Herkes aletinden memnun sanırım. Aldığım günden beri 1-2 ufak şeyler dışında hiç bir problem yaşamadım. Sapa sağlam kullanıyorum. Nazar değmesin.
  • Evet nazar değmesin :) benim de ufak bazı sorunlarım vardı format atıp yeni firmware kurduktan sonra hepsi düzeldi. Sadece download yapamıyorum, eskikden download manager programını sorunsuz kullanırdım ama ....share hesabımı düzgün tanıtmama rağmen download başlamıyor ve hata veriyor, sanırım programın stabil çalışmamasından kaynaklanıyor. Bu sorunun dışında herşey harika.
  • Dune Prime 3,0 cihazımın kendi ekranında ortaya çıkan problemden sonra ithalatçı firma Sancak Bilgisayara götürdüğümde c200 ile değiştirdim. Dune den Popcorn a geçiş yapmış oldum. Sorularımı sabırla cevaplayacaginizi ümit ediyorum.
  • arkadaşlar A110 için en son nisan fw ini kurdunuz mu? sorun var mı?
    ya da en son yüklediğiniz fw hangisi?

3d film half sbs oynatabiliyor musunuz?

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypophysis -- 23 Mayıs 2011; 0:21:39 >
  • 720p filmlerde a110 umda simdiye kadar hic problem yasamadim.ne varki 1080p filmlerde surekli film sirasinda takilmalar oluyor.bunun nedenini bilen varmi?
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.