Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

hayır yok

Net cevap için teşekkürler dostum.

Sevgi ve selamlar..
  • aralık ayında yeni firmwareler çıkmış

http://www.networkedmediatank.com/
  • Merhabalar,
    Yeni aldığım Popcorn hour A-110da ilk defa bir film seyrettim. Green.Zone.720p.Bluray.x264 Tv Hd ready olduğundan genelde 720p çözünürlüklü filmleri indiriyorum, popcorn görüntü ayarlarındanda 720p 60Hz yaptım ayarları. Kutunun içinden hdmı kablo ile tvye bağladım. Filmdeki görüntü kalitesinden memnun olmadım ama,komponent kabloyla uydudaki görüntü sanki bu bluray filmden daha net geldi bana. Sonuçta uydudaki çözünürlük 720pden düşük,acaba bu popcorn kutusundan çıkan hdmı kablonun kaliletisyel mi alakalı yoksa indirdiğim filmden mi kaynaklıdır?
  • Cihazın ayarlarından video çıkış modunu AUTO yap.
    Cihazın orijinal HDMI kablosunu kullan.
    İndirdiğin filmin ripi iyi olmayabilir.
    TV'in HD Ready olsa bile 1080P Mkv indir ve deneyebilirsin
  • merhaba üstadlar ben yeni bir egreat m34a kullanıcısıyım. aldığım kişi cihaza popcornhour a-110 firmware,si yüklemiş.şimdi sizin bahsettiğiniz en son sürümü yüklemeyimi yoksa egreat m34a orjinal frmwaresine dönmemi mi tavsiye edersiniz.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Cihazın ayarlarından video çıkış modunu AUTO yap.
    Cihazın orijinal HDMI kablosunu kullan.
    İndirdiğin filmin ripi iyi olmayabilir.
    TV'in HD Ready olsa bile 1080P Mkv indir ve deneyebilirsin

Sorun filimdenmiş,başka bir film denedim ve 10 numara görüntü vardı;)
  • Arkadaşlar alttaki torrentten indirdiğim film dosyasının içindeki dosyalar mevcut,çok parçalı vob uzantılı dvd dosyaları. popcornda bu filmi izlerken alt yazıları parça sayısına mı bölcez yada tam olarak ne yapıcaz bilen varsa yardım etsin lütfen?

The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release

The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP 12 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO 12 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VIDEO_TS.VOB 58 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_0.BUP 60 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_0.IFO 60 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_0.VOB 58 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_1.VOB 1024 MB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_2.VOB 1024 MB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_3.VOB 1024 MB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_4.VOB 1024 MB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/VIDEO_TS/VTS_01_5.VOB 329 MB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/NLT Logo.png 53.2 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/Nlt-Release belangrijk .txt 1.6 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release.txt 2.1 KB
    The Tourist (2011) PAL CAM DVD5 (dutch subs) NLT-Release/The Tourist.jpg 0.2 MB

• böyle filmler indirmeyeceksin olacak bitecek hem dvd formatında indirmişsin hem de cam yani seyretsen bile bakınız aşağıdaki mesajın

quote:

Orijinalden alıntı: lionmert

Merhabalar,
    Yeni aldığım Popcorn hour A-110da ilk defa bir film seyrettim. Green.Zone.720p.Bluray.x264 Tv Hd ready olduğundan genelde 720p çözünürlüklü filmleri indiriyorum, popcorn görüntü ayarlarındanda 720p 60Hz yaptım ayarları. Kutunun içinden hdmı kablo ile tvye bağladım. Filmdeki görüntü kalitesinden memnun olmadım ama,komponent kabloyla uydudaki görüntü sanki bu bluray filmden daha net geldi bana. Sonuçta uydudaki çözünürlük 720pden düşük,acaba bu popcorn kutusundan çıkan hdmı kablonun kaliletisyel mi alakalı yoksa indirdiğim filmden mi kaynaklıdır?

• Dün Real den 199 a aldım..Eve geldim yeni firmware i yükledim..önceden açamadığım(Asus O Play) Avatar 1080p Dzon3(22.83gb) ü oynattım..
  • arkadaşlar bu son yazılımı yukledim ancak eskisi gibi kumandanın birçok özelliği çalışmıyor mesela 2 tuşuna basınca %20 ye gitmesi gibi yorumunuz nedir acaba
  • merhaba yeni aldım a-110 cihazından. harddisk yok şu an. filmleri oynatırken diyelimki durdurdum ve başka film açtım ya da filmi ileri aldım 2x 4x gibi hızlarla. Filmden kendi kendine çıkıyor. tekrar açılmıyor film . aleti düğmeden kapatmam gerekiyor yoksa oynatamıyorum hiçbir filmi.
    'COULD NOT PLAY' uyarısı beliriyor. bikaç kez daha denersem ana menü bulanıklaşıyor hiçbirşey gözükmüyor. Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 8 Ocak 2011; 20:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

merhaba yeni aldım a-110 cihazından. harddisk yok şu an. filmleri oynatırken diyelimki durdurdum ve başka film açtım ya da filmi ileri aldım 2x 4x gibi hızlarla. Filmden kendi kendine çıkıyor. tekrar açılmıyor film . aleti düğmeden kapatmam gerekiyor yoksa oynatamıyorum hiçbir filmi.
    'COULD NOT PLAY' uyarısı beliriyor. bikaç kez daha denersem ana menü bulanıklaşıyor hiçbirşey gözükmüyor. Sorun ne olabilir?

Bende de oluyor aynısı. Bendeki sorun kablolu ağ. Filmi durduktan sonra yeni IP almak için modemi yeniden başlattıktan sonra filmi açınca aynı senin yazdığın gibi hata veriyor bende de. yerel ağ bağlantısı il ilgili bir durum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

arkadaşlar bu son yazılımı yukledim ancak eskisi gibi kumandanın birçok özelliği çalışmıyor mesela 2 tuşuna basınca %20 ye gitmesi gibi yorumunuz nedir acaba

Bende bu durum olmuyor, yeni firmware yükledim. Başka bir sorun olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

merhaba yeni aldım a-110 cihazından. harddisk yok şu an. filmleri oynatırken diyelimki durdurdum ve başka film açtım ya da filmi ileri aldım 2x 4x gibi hızlarla. Filmden kendi kendine çıkıyor. tekrar açılmıyor film . aleti düğmeden kapatmam gerekiyor yoksa oynatamıyorum hiçbir filmi.

Bende de oluyor aynısı. Bendeki sorun kablolu ağ. Filmi durduktan sonra yeni IP almak için modemi yeniden başlattıktan sonra filmi açınca aynı senin yazdığın gibi hata veriyor bende de. yerel ağ bağlantısı il ilgili bir durum bence.

Evet şunu farkettim yüksek bitrate li filmlerde ağ üzerinden ya da usb den izleyince yapıyor. Sanırım harddisk takınca olmaz . hızlı sarınca alet hızlı okuyamadığı için kitlenme oluyor. ama 700-800 mb lık filmlerde bi sorun olmuyor.

• NTFS belleğime dosya atabilmek için dün bir program kurdum, cihaz reset attı kendine.. Bir daha nete bağlanmadı!
    Cihazı salona götürüp orada kontrol ettim, meğer tüm servisler kapanmış!

Son yazılımı USB ye indirip ordan kurayım dedim.. Çalışmadı!
    Şu an NMT özellikleri çalışmıyor.
    Elimde DVD player gibi çakıldı!

Cihaza FORMAT atmam şart. Bu bir bakıma iyi çünkü firmware update de yememişti.. zaten atacaktım.

Ancak sorun şu ki, PCH taki sürücü tam 700 GB dolu durumda..
    Bilgisayarıma RAID yapmak üzere 2 adet 500Gb lık HDD almıştım (henüz elime geçmedi, cuma cumartesi elime geçer herhalde)
    PCH taki bu bilgilerimi şimdi NTFS olarak biçimli olan bu disklerime nasıl aktaracağım?
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

NTFS belleğime dosya atabilmek için dün bir program kurdum, cihaz reset attı kendine.. Bir daha nete bağlanmadı!
    Cihazı salona götürüp orada kontrol ettim, meğer tüm servisler kapanmış!

Son yazılımı USB ye indirip ordan kurayım dedim.. Çalışmadı!
    Şu an NMT özellikleri çalışmıyor.
    Elimde DVD player gibi çakıldı!

Cihaza FORMAT atmam şart. Bu bir bakıma iyi çünkü firmware update de yememişti.. zaten atacaktım.

Ancak sorun şu ki, PCH taki sürücü tam 700 GB dolu durumda..
    Bilgisayarıma RAID yapmak üzere 2 adet 500Gb lık HDD almıştım (henüz elime geçmedi, cuma cumartesi elime geçer herhalde)
    PCH taki bu bilgilerimi şimdi NTFS olarak biçimli olan bu disklerime nasıl aktaracağım?
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Önce PCH'u fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin:Setup (Ayarlar) -> Maintenance (Bakım) -> reset factory default (fabrika ayarlarına dön)
    . Olmazsa Bilgisayara ext2fsd programını kurup PCH'daki HDDyi bilgisayara takın. Program kullanımı şurda anlatılıyor.

• mesajım olsun
  • selamlar.

popcorn A-110 cihazına TPLINK modemden ethernet kablosu bağladım IP nosunu kendi buldu, masa üstü PC'de yeni ağ bağlantısı açtım onu da Workshop olarak gördü ama WEB SERVİSLERİ bir türlü çalışmıyor (Saya TV, internet radyo, Shoutcast vb.) ne gibi bir işlem veya ayar yapmak gerekiyor allasen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

selamlar.

popcorn A-110 cihazına TPLINK modemden ethernet kablosu bağladım IP nosunu kendi buldu, masa üstü PC'de yeni ağ bağlantısı açtım onu da Workshop olarak gördü ama WEB SERVİSLERİ bir türlü çalışmıyor (Saya TV, internet radyo, Shoutcast vb.) ne gibi bir işlem veya ayar yapmak gerekiyor allasen yardım edin..

lütfen hayır dua almak isteyen biri yardım etsin ya popcorn hour a-110 WEB SERVİSLERİ çalışmıyor, internete girmiyor ama masa üstü PC ile dosya paylaşımı yapabiliyorum.

internete girmesi için ne yapmam lazım?
  • setup kısmında web servisleri kapalımı? yada modemde mac filtreleme varmı?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.