Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

ve x264 mkv bi filmden ses gelmiyor(tlf-fightclub.720bd.mkv) audio:DTS(48.0khz)

edit: sesi 5.1 yapınca düzeldi 2.1 de izlemenin başka yolu yokmudur bunu?

edit2: yanmışım ben 2-3 filmde daha ses çıkmadı

sesi 5.1 nasıl yaptınız ?

kurulum menüsünde ses/görüntü ydü sanırım sekme zaten görünce anlarsınız ordan yaptım

Sorunu çözdüm. şöyle ki: popcorndan HDMI ile TV ye, TV nin optik çıkışından da Z5500 hopalör setine bağlıydı cihaz. Yani ses TV den geçip ses sistemine geliyordu. MKV leri remux yaptıktan sonra ses çıkışını direk z5500 e verince çözüldü durum. Yalnız bu popcorn da sadece optic çıkış olması, başka bir digital çıkış olmaması çok kötü olmuş. Coaxial de olsa çok iyi olacakmış, habire kabloyu söküp takacağım artık ...

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Yarın arkadaştan popcorn hour a110 alıcamda bu aralar fiyatı nedir? sanırım içinde hdd yok arkadaş hdd te takıp vericek 250gblık

Popcorn A110'u sıfır bulmak zor. Realde gordüm 469 TL idi. O fiyatı verecegime 399 TL'ye A200 alırım.

iyi o zaman 250gb hdd yle 320 ye satıyor

Arkadaşınla aranı bozmak istemem ama TFdan ayberk 200 tlye satıyordu aradaki 120 tlye bırak 250 gb 1tb hdd alırdın

neyse yav çock bilgisayar toplamıştı parasını çıkarmak için satıyordu :) hddye pek ihtiyacım yoktu aslında external ı takıyorum ordan izliyorum

• Meraktan WD Live aldım. Ama popcorn hour yazılım olarak bir numara. WD aldım pişmanlığım değilim ama Popcorn gercekten bambaşka.
  • Ben bilgisayardan internete wireles adaptör ile bağlanıyorum. Bu usb dongle ile birlikte bilgisayarımın harddiskine bağlanıp dosya çekebilirmiyim,ya da izleyebilirmiyim ? Nasıl yaparım bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsyN34

Ben bilgisayardan internete wireles adaptör ile bağlanıyorum. Bu usb dongle ile birlikte bilgisayarımın harddiskine bağlanıp dosya çekebilirmiyim,ya da izleyebilirmiyim ? Nasıl yaparım bunu ?

Bilgisayarın harddiskini paylaşıma açarsan görüyor cihaz. kabloluyla aynı sistem.
  • Teşekkürler deneyeceğim. Birde bu cihazda Matrix filminin dili ingilizce ayriyetten yanında formatı ac3 olan türkçe ses dosyası var. Herhangi bir işlem yapmadan bu popcorn ile dil seçeneğinden ayarlayabilirmiyiz. Böyle bir şansımız varmı ?
  • hayır mkv merge ile içine gömmelisin
  • quote:

quote:

Ben bilgisayardan internete wireles adaptör ile bağlanıyorum. Bu usb dongle ile birlikte bilgisayarımın harddiskine bağlanıp dosya çekebilirmiyim,ya da izleyebilirmiyim ? Nasıl yaparım bunu ?

Bilgisayarın harddiskini paylaşıma açarsan görüyor cihaz. kabloluyla aynı sistem.

Hocam hddyi paylaşıma açmadan önce cihazı bilgisayarı görmesi için nasıl ayarlamalıyım ne yapmam lazım ne tür cihaz lazım bunu sormak istedim ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hddyi paylaşıma açmadan önce cihazı bilgisayarı görmesi için nasıl ayarlamalıyım ne yapmam lazım ne tür cihaz lazım bunu sormak istedim ?

Hmmm Ben kablolu kullandığım için çok iyi bilmiyorum bu konuyu, wireless ile bağlanan ve USB dongle kullananlar daha iyi yanıtlıyabilir bu soruyu ...

• kullanan arkadaşlara bir sorum olacak lütfen cevaplarsanız çok sevinirim..
    yurtdışından gelen torrentleri indiremiyorum mesela örnek isohunt sitesinden bir torrent indirmek istiyorum fakat bir türlü inmiyor..
    fakat türktorrent sitelerinden gayet net indiriyorum mesela arena bittürk türktorrent lecchtürk bu sitelerden rahatça indiriyorum...

sorun nerede ?
  • Myihome server ile pc de ki dosyalari kullanima acip
    router im uzerinden PCH a 110 dan Pc e baglanabiliyorum.

Fakat PCH dan router uzerinde usb den bagli olan external hdd bir turlu baglanti kuramadim.
    kullanan varsa bir yardim edin lutfen.
  • Hadi gözünüz aydın yeni firmware çıkmış header compression tarih oldu

Release Date : 23 December 2010
    Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403-000
    Release Note :
    1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. NTFS driver update, now supporting NTFS write
    3. Added support for mkv prepend compression for h264 tracks
    4. Extended unicode string support for Hebrew Right-To-Left.
    5. Fixes for music Now Playing screen
    - Cover art image now is up to 2MB. Otherwise default image is shown
    - Fixed issue with image containing EXIF
    - Scale down large image when necessary for proper display.
    6. Fixed ID3 parser byte-skipping error that caused long delay when music playback.
    7. Added shuffle feature on music playback (all types of audio files).
    - Use Repeat key to toggle
    - only for music playback
    - does not work on UPnP or myiHome, works for SMB/NFS
    8. Fixed issue where Infobar is cleared when play next file in a playlist.
    9. Fix for WiFi issue: WPA-PSK / WPA2PSK[TKIP+AES] connection failure
    10. Reset subtitle settings when doing factory reset.
    11. Minor modification to IDX/SUB rendering
    12. Minor tweak for MKV DTS drop out issue.
    NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403
    Release Note :
    1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000
    2. New Transmission BT client version 1.75

http://files.syabas.com/popcornhour/firmware/a110/01-17-101217-15-POP-403-000.zip

• Nerdeyse herşeyi düzeltip yenilemişler
    "header compression" ne ola ki?
  • Vallahi bravo ya a-110 tozlanıyor yahut header compression sorunu olan hiçbir filme denk gelmemişsin forumlar yıkılıyor yahu şu filmi oynatamadım bu film oynamıyor diye
  • quote:

Vallahi bravo ya a-110 tozlanıyor yahut header compression sorunu olan hiçbir filme denk gelmemişsin forumlar yıkılıyor yahu şu filmi oynatamadım bu film oynamıyor diye

İşteyim boş zamanım vardı biraz, ne oldu bu popcorna bir bakayım derken karşıma yeni firmware çıktı!
    Orada okumadan hemen foruma girdim. Sadays mesajını okudum :)

Yoğunluğumdan hiç ilgilenemedim bu cihazla uzun zamandır.
    Header compression sorununu ben de bilmiyorum,
    NTFS dosya sistemine yazmayı deneyen oldu mu?
    Ayrıca da unuttum gitti. Bu firmware i kurmaya çalışsam cihazdaki tüm filmlerim uçup gider mi yoksa aynen kalır mı ?

NOT: Cihazımda 600GB ve üstü film-dizi var.. Sizce FW update yapmak benim açımdan risk oluşturabilir mi ?
    FW update yapıp da cihazımın bir daha hiç açılmama ihtimali var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar.Bende wd den sonra popcornhour kullanıcısı olmaktayım.Bir sorum olacaktı.Wd de ethernet üzerinde izledigimiz filmlerin klasör resimlerini göstermiyordu sadece hdd de taktıgımızda afişler vardı.Pch de ethernetten afişleri gösterememek gibi bir sorun varmı.Film afiş programları ethernetten baglantıda kullanabilirmiyiz.Malum tüm filmleri ethernet agından izledigimden biraz problem olur benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 24 Aralık 2010; 16:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Vallahi bravo ya a-110 tozlanıyor yahut header compression sorunu olan hiçbir filme denk gelmemişsin forumlar yıkılıyor yahu şu filmi oynatamadım bu film oynamıyor diye

İşteyim boş zamanım vardı biraz, ne oldu bu popcorna bir bakayım derken karşıma yeni firmware çıktı!
    Orada okumadan hemen foruma girdim. Sadays mesajını okudum :)

Yoğunluğumdan hiç ilgilenemedim bu cihazla uzun zamandır.
    Header compression sorununu ben de bilmiyorum,
    NTFS dosya sistemine yazmayı deneyen oldu mu?
    Ayrıca da unuttum gitti. Bu firmware i kurmaya çalışsam cihazdaki tüm filmlerim uçup gider mi yoksa aynen kalır mı ?

NOT: Cihazımda 600GB ve üstü film-dizi var.. Sizce FW update yapmak benim açımdan risk oluşturabilir mi ?
    FW update yapıp da cihazımın bir daha hiç açılmama ihtimali var mıdır?

filmlere bir şey olmaz çünkü filmlerle ilgili alana müdahale eden nmt güncellemesi onda da nmt güncellerken fresh install seçmezsen hiçbir şey olmaz formatlamadan kurarsın nmtyi

firmware olayında ise göçse dahi recovery var

millet hacı yolu gözler gibi bu firmwarei gözlüyor header compression (mkvmergein yeni sürümünün halt etmesi bir olay hiçbir sorunu görünmeyen mkv dosyasında ses var görüntü yok görüntü var ses yok muhabbeti oluyor ve mkv merge ile yeniden mux etmek gerekiyordu) sorunu nedeniyle sen yükleyeyim mi diye soruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Aralık 2010; 17:53:49 >

• quote:

Haa yeni mkv şeysi mi tamam Yani sorunu biliyorum da adını bilmiyodum. Yoksa 3 TB film var, bazan günde 2 film birden izlediğim oluyor , ne tozlanması Ama mkv merge'le uğraşamam. Zaten sorun olan 15-20 film vardı, onlara daha yeni sıra geldi. Yeni firmware sağolsun izleyebiliyorum şimdi.

NTFS write olayı farkettiniz mi bilmem ama okumayı da hızlandırdı: eğer usb'den bağladığınız HDD'niz ext3 değilse(ntfs ise) medya kaynağında kök klasöre dönmek 1 dakikayı buluyordu. Şimdi 2 sn.de işlem tamam.

• quote:

filmlere bir şey olmaz çünkü filmlerle ilgili alana müdahale eden nmt güncellemesi onda da nmt güncellerken fresh install seçmezsen hiçbir şey olmaz formatlamadan kurarsın nmtyi

firmware olayında ise göçse dahi recovery var

millet hacı yolu gözler gibi bu firmwarei gözlüyor header compression (mkvmergein yeni sürümünün halt etmesi bir olay hiçbir sorunu görünmeyen mkv dosyasında ses var görüntü yok görüntü var ses yok muhabbeti oluyor ve mkv merge ile yeniden mux etmek gerekiyordu) sorunu nedeniyle sen yükleyeyim mi diye soruyorsun

Denedim ancak ne yazık kişimdi hatırladım, eskiden de bu sorun vardı ve bir türlü nasip olmamıştı bana firware upgrade yapabilmek!
    USB üzerinden firmware i bulamıyor. Online update yap diyorum, onuda 2010 un 3cü veya 4cü ayına ait bir yazılım indirmek istiyor..
    O da benim işime gelmiyor..şans işte..

ee tüm bu verileri nasıl kuratracaz şimdi :)
    Asıl buna yanarım ben
    sezonlarca dizim var bu diskimde..
    Yeni firmware ile format atarak kurulum yapmam gerekiyor..

• yeni disk alacaksın diskler artık almayanı dövüyorlar fiyatlara geldi yılbaşı promosyonları ile v.s.

eski diski de sadece film izlemek için kullanacaksın
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.