Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son sürümü de kullanabilirisiniz arkadaşlar yeter ki hem ses hem de görüntü dosyalarının tamamı için advanced sekmesindeki header compression seçeneğini none yapın

bu arada bu sorun için üzerinde uğraşılan firmware de yalan oldu söz de 15 kasımda yayınlayacaklardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

Orijinalden alıntı: midasbilisim

çok teşekkür ederim dediğin gibi 2.20 sürüm üzerindeki tüm mkvmerge programları problem çıkarıyor tekrar 2.20 ile hallettim filmleri sorunsuz gösterdi yardımın içinn çok teşekkürler kardeş

Ben ne yaptım ne ettimse ses alamadım. Normal ve remux yapılmış dosyaları bilgisayarda çalıştırınca sorun yok ama popcorn ile çalıştırınca remux yapılmış olanda görüntü geliyor ama ses yok. mkvmerge 2.2.0 kullandım. Herhangi bir ayar yapıyormusunuz remux yaparken ?

filmi mkvmergein en son sürümünde dediğim gibi remux etmelisin

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-4.4.0-setup.exe

• Arkadaşlar yurtdışından popcorn hour nereden alabilirim özellikle Amerika veya HongKong tan mağaza olarak? Yeni çıkan a-210 modelini getirtmeyi düşünüyorumda...
  • Yeni nesil LCD tvler mkv ve dts oynatabildiğinden bu ürünler artık gereksiz ve çirkin benim gözümde. Samsung'un 40C530 TV'si bile (1300 TL)harddiskten MKV oynatabiliyor ve Popcorn'dan daha hızlı açılıyor.
  • Evet media playerların dönemi yavaş yavaş son buluyor galiba. Piyasadaki çoğu tv artık mkv oynatıyor.
  • Uydu alıcılarıda mkv oynatmaya başladı....
  • daha tvler 40 fırın somun yiyecek daha doğru düzgün 1080p/24 destekleri bile yok oynatıyorlar da nasıl Allah bilir ayrıca sesler arası geçiş altyazı ayarları v.s.

nmtlerin yanına yaklaşamaz ha WD leri öldürür orası ayrı
  • Aslında Medya Player'lerin dönemi daha yeni başlıyor :)

TrueHD , DTS_MA , 3D , 1440P gibi ekstra yeni teknoloji ve onlarca özellik yeni nesil medyaplayer'ler ile geliyor.
    Saday'sın dediği gibi NMT kullanıcısını çok fazla etkilemez ama WD tarzı basit özellikle player'leri vuracağı aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Aslında Medya Player'lerin dönemi daha yeni başlıyor :)

TrueHD , DTS_MA , 3D , 1440P gibi ekstra yeni teknoloji ve onlarca özellik yeni nesil medyaplayer'ler ile geliyor.
    Saday'sın dediği gibi NMT kullanıcısını çok fazla etkilemez ama WD tarzı basit özellikle player'leri vuracağı aşikar.

Medya player dönemi devam eder ancak bu fiyatlarla değil... iki firma Realtek ve Sigma biz eniyisini yapıyoruz diyerek (kısmen doğru) yüksek fiyattan çip satıyorlar ancak çok ucuz çipler dahi mkv oynatabilecek kapasitede size bir karşılaştırma

Comparison of Chipset Performance
    Following on from a thread of last week about the BOXCHIP F10 I have done a few simple tests to try and compare decoding performance across different chipsets.

I used progressively higher bitrate recodes of the Planet Earth bird scene. From 50 Mbit/s up to 90 Mbit/s. I found these files a while ago on a forum (possibly this one) and have checked that the bitrates are correct using the file info display on a Dune 3. The file codec is given by VLC as: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1). Resolution 1920x1080. Frame rate: 23.976215. The idea was to play the files sequentially until picture breakup occurred.

Firmware used for each player was just what I had at the time and I appreciate in some cases it is not the latest version and later firmwares might improve things. All players were outputting at 720p 60Hz as this was the only TV available.

EAGET X5 [firmware 30/9]- BOXCHIP F10 - Breakup at 80Mbit/s.

Egreat EG-S1A [firmware 1.9.15] - Sigma 8655 - Played all files with no breakup.

Xtreamer Classic [firmware 2.4.0B18] - Realtek 1283 - Played none of the files without breakup.

Egreat EG-R4A [firmware Realtek SDK4beta ICONBIT] - Realtek 1073DD+ - Breakup at 60Mbit/s.

Dune Base 3.0 [firmware September 2010] - Sigma 8642 - Played all files with no breakup.

Interesting points are the poor performance of the Realtek chip and the good performance of the cheap BOXCHIP F10 (The EAGET X5 costs £39 / €44). The Sigma chips did best.

• Yarın arkadaştan popcorn hour a110 alıcamda bu aralar fiyatı nedir? sanırım içinde hdd yok arkadaş hdd te takıp vericek 250gblık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao
    Yarın arkadaştan popcorn hour a110 alıcamda bu aralar fiyatı nedir? sanırım içinde hdd yok arkadaş hdd te takıp vericek 250gblık

Popcorn A110'u sıfır bulmak zor. Realde gordüm 469 TL idi. O fiyatı verecegime 399 TL'ye A200 alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Yarın arkadaştan popcorn hour a110 alıcamda bu aralar fiyatı nedir? sanırım içinde hdd yok arkadaş hdd te takıp vericek 250gblık

Popcorn A110'u sıfır bulmak zor. Realde gordüm 469 TL idi. O fiyatı verecegime 399 TL'ye A200 alırım.

iyi o zaman 250gb hdd yle 320 ye satıyor
  • Makinada sorun yoksa, fiyat normal sayılır. Ama bence en fazla 300 dur ederi.
  • a-200 cihazını 2 hafta once aldım. Nasıl fw update ı yapacagım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

a-200 cihazını 2 hafta once aldım. Nasıl fw update ı yapacagım acaba ?

İnternet bağlantın var ise, Lan girişinden bağla. Destek ksımında, fw update kısmı var. Oradan yapabilirsin.
  • ve x264 mkv bi filmden ses gelmiyor(tlf-fightclub.720bd.mkv) audio:DTS(48.0khz)

edit: sesi 5.1 yapınca düzeldi 2.1 de izlemenin başka yolu yokmudur bunu?

edit2: yanmışım ben 2-3 filmde daha ses çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Kasım 2010; 0:04:47 >
  • quote:

ve x264 mkv bi filmden ses gelmiyor(tlf-fightclub.720bd.mkv) audio:DTS(48.0khz)

sesi 5.1 nasıl yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

ve x264 mkv bi filmden ses gelmiyor(tlf-fightclub.720bd.mkv) audio:DTS(48.0khz)

sesi 5.1 nasıl yaptınız ?

kurulum menüsünde ses/görüntü ydü sanırım sekme zaten görünce anlarsınız ordan yaptım

• header compression sorunu bir iki mesajım var yukarıda ona göre düzelt filmnleri ya da yeni firmware bekle artık ne zaman çıkacaksa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

iyi o zaman 250gb hdd yle 320 ye satıyor

Arkadaşınla aranı bozmak istemem ama TFdan ayberk 200 tlye satıyordu aradaki 120 tlye bırak 250 gb 1tb hdd alırdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Kasım 2010; 14:48:24 >

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.